ra (@xiedubbel) | Female Daily
image-user-female-daily

xiedubbel · ra

Beauty Enthusiast | 1471 Beauty Points
5(2)

La Prairie

Platinum Rare cellular cream

31 Jan 2021

recommends this product!

bukan punyaku. serius. pertamanya make cuma iseng aja,review ini tidak menyangkut harga ya. karna bingung memilih antara worth it dan tidak. aku cuma pake semalem alias sekali, bangun bangunnya kaget kok muka aku bersih bgt. perasaan semalem gapake skincare apa apa pas ... Read more

Usage Period : Less than 1 week

Purchase Point : punya mamah

0
5(1)

Rare Beauty

Always an Optimist 4-in-1 Mist

26 Jan 2021

recommends this product!

i like always an optimist 4-in-1 mist very much. it has a very mild scent which is pleasant. it has a nice fine mist and feels great on the skin. i use it often during the day. this is my first Rare Beauty product, but I do plan on trying other products from the line.

Usage Period : 1 month - 3 months

Purchase Point : Brand website

0
3.7(47)

La Tulipe

Face Powder 25 gr

Suntan

26 Jan 2021

recommends this product!

di aku bekerja agak ajaib, sebenernya aku kurang sukaaa. klo plain ga di apa apain pake powder ini flaws jadi makin terekspos. keliatan bgt gitu sampe nangis pas ngaca dulu wwkkw.. tapiii ini bagus bgt parah ,aku gatau ada ingredients apa ga liat liat jugaa klo lagi ada ... Read more

Usage Period : More than 1 year

Purchase Point : Shopee

0
5(1)

KKW Beauty

Classic Palette

26 Jan 2021

recommends this product!

I think this palette is a must have for both everyday and evening looks. The pigment is great and it does not have any chalky feeling, goes on smooth and beautiful. I will purchase it for sure, and I recommend it 100%

Usage Period : 3 months - 6 months

Purchase Point : KKW BEAUTY WEBSITE

0
5(2)

Kylie Cosmetics

Kendall by Kylie Cosmetics Lip Blush Kit

Sister sister

26 Jan 2021

recommends this product!

i love love love love love this kit. i have always been hesitant to use lipstick or even gloss because i think my lips look silly, but this blush kit takes me to another level !! i can't leave my house without it now, even with a mask on !! love it.

Usage Period : 1 week - 1 month

Purchase Point : Brand website

0
4.6(270)

Fenty Beauty

Gloss Bomb Universal Lip Luminizer

Fenty Glow

26 Jan 2021

recommends this product!

stupid pretty. ms fenty never disappoints. smells great, looks beautiful, good staying power, and not sticky like most glosses. not me admire it so much lool.. go give it a try sis, trust mee... lovee

Usage Period : Less than 1 week

Purchase Point : Brand website

0
4.4(425)

AXIS-Y

Mugwort Pore Clarifying Wash Off Pack

25 Jan 2021

doesn't recommend this product!

gamau komen banyak.. karna ternyat emang biasa aja ya 😂 harga standar sih aku kira bakal worth the hype but my skins just straightly said no. akhirnya kasi ke temen aja lah, klo di compare sma masker drugstore sangat sangat sebanding ya..

Usage Period : 1 week - 1 month

Purchase Point : Instagram

0
4.1(14)

CLINIQUE

Fresh Pressed

Daily booster with pure vitamin C 10%

25 Jan 2021

recommends this product!

tau produk ini dri temen. katanya bagus akhirnya memberanikan diri untuk purchase dan mengorbankan skincare skincareku yang ingredientsnya ga bisa dipake berbarengan untuk sementara.. lumayan sih di aku reduce pore sizee.. klo aku udh ganti rangkaian kayanya si bakal re ... Read more

Usage Period : 1 week - 1 month

Purchase Point : Instagram

0
4.7(119)

Foreo

LUNA Play Plus

25 Jan 2021

recommends this product!

lumayan sih. not bad, pros nya di aku cuma terasa lebih bersih ajaaaa.. whiteheads gaada perubahan sih.. udh setahunan make makin kesini makin maless.. tpi menurut ku buat fungsi yang sama si mending ini dripada luna mini 2 .... go get yours kalo emg msi penasaran

Usage Period : More than 1 year

Purchase Point : Sephora

0
5(2)

Giorgio Armani

Eyes to Kill

25 Jan 2021

recommends this product!

YIKESSSS! you need this mascara in your life this will make ur lashes voluminous yet bold.. im prstty sure its gonna be the best mascara youve ever tried in your entire lifeee.. yoo girls go treat yourself better and try this masterpiece..!! its not thhat expensive thou ... Read more

Usage Period : More than 1 year

Purchase Point : Brand website

0