Viani Velarencia (@velarenciaa) | Female Daily

ADD

image-user-female-daily

velarenciaa · Viani Velarencia

Beauty Advisor | 3226 Beauty Points
3.6(589 reviews)
FREEMANPolishing Charcoal + Black Sugar Gel Mask + Scrub

velarenciaa doesn't recommend this product!

3 days ago

my mom bought it and tried it out and hated it. she only used this twice and ditched it, leave it perching on the bathroom counter. I personally haven't tried it out yet but my mom says that the beads are too big and harsh. It kinda burns too so yeah, she hates it a lot ... Read more

Usage Period : More than 1 year

Purchase Point : Watson

0
3.6(191 reviews)
FREEMANClearing Sweet Tea + Lemon Peel-Off Clay Mask

velarenciaa doesn't recommend this product!

3 days ago

kinda help getting rid of most of my blackheads but not powerful enough to actually make me content and happy. I could see some blackheads on this after I peel it off but not much.. It was hard to dry off, took a long time to actually dry. has a nice smell but that's it ... Read more

Usage Period : More than 1 year

Purchase Point : Watson

0
3.6(280 reviews)
FREEMANDeep Clearing Manuka Honey + Tea Tree Oil Clay Mask + Cleanser

velarenciaa recommends this product!

3 days ago

(ENGLISH REVIEW SINCE I HATE AUTOCORRECT BUT UNABLE TO ENABLE IT SINCE I STILL NEED IT) I remember I loved this.. Not sure but I think this help moisturise and plump up your skin. But since I lost it on my trip to Jakarta and only got to try it for around two to three t ... Read more

Usage Period : Less than 1 week

Purchase Point : Watson

0
3.6(2224 reviews)
St. IvesAcne Control Apricot Scrub

velarenciaa recommends this product!

3 days ago

(I'LL BE USING ENGLISH SINCE I DO THIS ON MY MAC THAT LOVES TO AUTOCORRECT ME IF I USED BAHASA) so this is my sis's product. the second scrub that she ever used, she used another one in st. ives scrubs line too before this one and she loved that but guess she loves this ... Read more

Usage Period : More than 1 year

Purchase Point : Watson

0
3.6(195 reviews)
FREEMANCucumber & Pink Salt Clay Mask

Cucumber & Pink Salt Clay Mask

velarenciaa doesn't recommend this product!

3 days ago

pas pake ini muka agak gatel2 lol. nyokap beli ini buat dia sendiri dan pas dia pake gatel2 mulai deh dia ngomel2.. aku kepo jg jd nyobain dan iya gatel2.. syukur aku masih bisa nahan, tp sama nyskap lgsg dicuci. ga inget dia ngasih benefit apa soalnya uddar 2 taun yg l ... Read more

Usage Period : 1 month - 3 months

Purchase Point : Watson

0
3.6(1 reviews)
NeogenNeogen Vitamin C Serum

velarenciaa recommends this product!

4 days ago

sgt membantu hiperpigmentasi bekas jerawat. ga instan tp bekas2 lama aku lbh cepat samar dan ilang pake ini. bau2 lemon jg bikin seger. ga bikin muka minyakan parah ga bikin jerawatan jg dan kalau pake ini diatas jerawat ga perih kecuali jerawat yg baru dipecahin.. itu ... Read more

Usage Period : 1 month - 3 months

Purchase Point : Shopee

0
3.6(1591 reviews)
CosrxAdvanced Snail 96 Mucin Power Essence

velarenciaa recommends this product!

4 days ago

so far msh ga gmn ngaruh di muka.. ga bantu jerawat ilang jg ga nambah jerawat. trs habis pake toner rosenya fresh ini agak susah masuk ke kulit. berasa ada greasy film di atas gitu.. dicoba pas ga pake toner sebelumnya ini lbh gampang msk.. tp ya ttp aja ada greasy fil ... Read more

Usage Period : 1 week - 1 month

Purchase Point : sociolla

0
3.6(30 reviews)
CosrxSunny Snail Tone Up Cream

velarenciaa recommends this product!

4 days ago

beli ini pas tone up cream chica y chico abis dan lbh suka sama ini soalnya dia lbh gampang nyerap dan ga gmn ball up kyk CYC trs jatohnya jg lbh natural. Ada aroma2nya enak ga yg nyengat. ga bikin jerawatan jg trs jg ga bikin minyakan.. me likey

Usage Period : 1 week - 1 month

Purchase Point : sociolla

0
3.6(7 reviews)
SephoraKopari Coconut Oil Deodorant

Original

velarenciaa recommends this product!

4 days ago

sebelumnya pake scion tp karna ada alumuniumnya gitu jd pgn cari deo natural yg ga ada chemical yg bahaya. ini layaknya natural deo di luar sana.. ga bisa nahan keringat atau bisa dibilang ga anti prespirant tp gamasalah sih.. soalnya aku orgnya jrg keluar. kerja jg di ... Read more

Usage Period : 1 month - 3 months

Purchase Point : Shopee

0
3.6(2 reviews)
Whamisa by Glow RecipeBlueberry Bounce Gentle Cleanser

velarenciaa recommends this product!

21 Feb 2020

suka sama ini. wanginya kyk sabun kodomo haha trs enaknya ini bersihin muka tanpa bikin muka kering ketarik. cocok buat kulit sensitif jg jd seneng pas beli ini. kemaren belinya yg size kecil buat coba2.. mungkin bakal repurchase

Usage Period : 1 month - 3 months

Purchase Point : Shopee

0
Prev
Next