Tesa Mufliha (@tesamufliha) | Female Daily

ADD

image-user-female-daily

tesamufliha · Tesa Mufliha

Beauty Goddess | 58792 Beauty Points
4(808 reviews)
NIVEAFruity Shine Lip Balm

Strawberry

tesamufliha recommends this product!

30 Nov 2019

simple package andtravel friendly, the consistency of the stick quiet strong, it has sprinkles and good scent, it didnt feel greasy or anything, well hydrate my lips and welll protect bcs theres a spf, but what i hate when i used this product is, it kinda crack my lip-m ... Read more

Usage Period : 1 week - 1 month

Purchase Point : Shopee

0
4.3(370 reviews)
NIVEANivea Sun Protect & White Serum

Instant Aura

tesamufliha recommends this product!

30 Nov 2019

im not sure dat it suit on my skin bcs it breakout my skin . simple package, travel friendly, light texture with pinkish color, it give my skin looks more radiant, i didnt feel greasy, and still good if use this under makeup. unfortunately, there always new bumps on my ... Read more

Usage Period : 1 week - 1 month

Purchase Point : Brand website

0
3.9(1364 reviews)
Some by MiSnail Truecica

Miracle Repair Serum

tesamufliha recommends this product!

30 Nov 2019

transparent-gel like texture with a slightly gooey and light consistency, i love the scent of the fragrance, quickly absorb to my skin and leaves my skin with bouncy and plumpy skin. for the result using this product for more than one month, i feel it reduces the textur ... Read more

Usage Period : 1 week - 1 month

Purchase Point : Shopee

0
4.2(917 reviews)
SafiSAFI Age Defy Gold Water Essence

tesamufliha recommends this product!

28 Nov 2019

Beberapa waktu lalu aku dapat kiriman Safi Gold Water essence dari female daily. So Thankyou female daily for the gift. But i will keep write my review honestly. Sesuai namanya, Kemasannya bernuansa Gold simple ngga berisik, botol plastik kokoh bening yang nampilin a wh ... Read more

Usage Period : 1 week - 1 month

Purchase Point : FD Try and Review

0
4.3(660 reviews)
The Body ShopVanilla Body Mist

Vanilla

tesamufliha recommends this product!

22 Nov 2019

wanginya vanilla banget. ngga bikin pusing dan makin lama makin enak. kemasannya botol kaca, spraynya cukup nyebar dan nozzlenya ga keras. pakai body mist ini perlu sering reapply menurut aku sehari sekitar 3-4kali

Usage Period : 1 month - 3 months

Purchase Point : Official Brand Store

0
3.8(575 reviews)
ScarlettFragrance Hand & Body Whitening Cream

Romansa

tesamufliha recommends this product!

22 Nov 2019

wanginya enak tapi biasa aja, kemasanya bulky, pumpnya cepet rusak banget, teksturnya cream dan waktu diaplikasiin ngga lengket sama sekali. cepet banget meresapnya, klaimnya mencerahkan dan yang aku dapet, produk ini meratakan warna kulit aku, dan mencerahkan juga. cum ... Read more

Usage Period : 1 month - 3 months

Purchase Point : Shopee

0
4.4(220 reviews)
Pond'sMakeup Remover Cleansing Balm

tesamufliha recommends this product!

22 Nov 2019

worth the value! produknya dikemas dijar dgn pembatas tanpa spatula, teksturnya balm cukup padat tapi waktu di applied ke muka instantly melt on my skin! im not sure about the scent kayaknya gada bau bau aneh. enak dipake buat ngebersihin makeup ga bikin pedih tapii but ... Read more

Usage Period : 1 week - 1 month

Purchase Point : Shopee

0
3.9(1067 reviews)
ElsheSkinRadiant Skin Serum

tesamufliha recommends this product!

22 Nov 2019

issa good product. teksturnya ngga aneh aneh. cuma baunya aja yg gaenak. kemasannya botol kaca gelap yg ngurangi potensi oksidasi. aku pakai ini purging dulu, lumayan lama, im not sure about the claim tp bener bener efek banget buat ngilangin bekas jerawat dan mencerahk ... Read more

Usage Period : 1 month - 3 months

Purchase Point : neuffa

0
4.3(204 reviews)
SomethincHYALuronic B5

tesamufliha recommends this product!

22 Nov 2019

omg im freakin love with this! teksturnya sedikit kental tapi mudah meresap dan when it melts on my skin ga ninggalin bekas apa apa, gada rasa greasy. kemasannya juga irit tempat banget! sekalipun kecil, efeknya setelah pakai kulit sangat amat well hydrate, plump dan bo ... Read more

Usage Period : 3 months - 6 months

Purchase Point : Beautyhaulindo

0
4.5(124 reviews)
IsntreeHyaluronic Acid Toner

tesamufliha recommends this product!

22 Nov 2019

affordable and works on my skin! suka banget sama teksturnya yang sedikit agak kental tapi cepet meresap, bening ga berbau, when i applied it on my skin, rasanya setelah meresap bikin kulit plump dan halus banget. hydrating toner ini cukup melembabkan buat kulit aku tan ... Read more

Usage Period : 1 month - 3 months

Purchase Point : Shopee

0
Prev
Next