Imani SH (@soyImani) | Female Daily

ADD

image-user-female-daily

soyImani · Imani SH

Beauty Goddess | 40477 Beauty Points
4.3(294 reviews)
MakarizoTexture Experience Hair Massage Cream

Black Chocolate

soyImani recommends this product!

a day ago

Satu2nya masker yang aku harus selalu ada dari sejak SMA (to be used alone or mixed with other masks). PROS: -Teksturnya thick cream jadi pemakaiannya ga boros sama sekali dan ga cenderung over apply karena sekali kena ketahuan bagian rambut mana yg udah kena mana yang ... Read more

Usage Period : More than 1 year

Purchase Point : Salon

4
4.7(41 reviews)
Raiku BeautyLip Oil

soyImani recommends this product!

6 days ago

*2 stars as a lip oil, 4.5 stars as a gloss* a thick but lightweight lip oil that works better as a gloss than a lip treatment. PROS: -Tubenya penuh banget seneng lel gapenting. -Warnanya clear tapi the liquid itself has a pink cast to it jadi pas dipake gabikin bibir b ... Read more

Usage Period : Less than 1 week

Purchase Point : Shopee

0
4.8(4 reviews)
ESQARadiant Cushion Blush

Ravello

soyImani recommends this product!

6 days ago

Pigmented terracotta cushion blush that feels lightweight yet stays on well during the day. PROS: -VEGAN. -Compact and sturdy packaging. Velvety smooth puff. -Warnanya terracotta untuk bikin sunkissed look dicampur merah setitik pas banget. Bisa utk kalem juga krn warna ... Read more

Usage Period : Less than 1 week

Purchase Point : Sociolla

0
4.2(15 reviews)
TropeBlossom Colour Adapt Lip & Cheek Sheer

soyImani recommends this product!

6 days ago

(So far) a unique pH-adjusting, sheer, lip and cheek tint stick that’s perfect for a no makeup look. Sebenernya selain krn harga normalnya and the amount that you get for said price aku mau kasih bintang 5 sih. PROS: -VEGAN. -Packaging unik industrial futuristic gt, com ... Read more

Usage Period : Less than 1 week

Purchase Point : Sociolla

0
5(1 reviews)
ESQARadiant Cushion Blush

Venice

soyImani recommends this product!

7 days ago

Pigmented cherry-red cushion blush that feels lightweight yet stays on well during the day. PROS: -VEGAN. -Compact and sturdy packaging. Velvety smooth puff. -Warnanya aku banget dan jarang brand lokal keluarin true red gini, jarang ada yang suka kayanya ini aja blm ada ... Read more

Usage Period : Less than 1 week

Purchase Point : Sociolla

0
4.3(12 reviews)
Jo MaloneEarl Grey & Cucumber Cologne

soyImani recommends this product!

30 Mar 2020

One of the lightest and the only Jo Malone scent that I kept going back to (and repurchased). PROS: -Botol yang 30ml slim enak dibawa kemana2 dan waktu pake nyaman grasp di tangannya. -It actually smells like a cup of earl grey tea.. fresh notesnya dapet from the slight ... Read more

Usage Period : More than 1 year

Purchase Point : Official Brand Store

0
4.3(592 reviews)
AVOSKINMiraculous Refining Toner

soyImani recommends this product!

29 Mar 2020

*3 months of daily use* An exfoliating toner that effectively helps with texture. PROS: -Di dalam tutupnya ada segel plastik kecil, jadi ga bleber2. Aman dibawa2. -Begitu dipakai rasanya kaya pakai micellar, kerasa bersih. -Ada efek cekit2nya aku malah suka sih haha jad ... Read more

Usage Period : 1 month - 3 months

Purchase Point : Gift

2
4.1(912 reviews)
AVOSKINPerfect Hydrating Treatment Essence

100 ml

soyImani doesn't recommend this product!

29 Mar 2020

*2.5 months review. Daily use in the first month, used sparingly the following months* A plumping and hydrating essence that sadly broke me out badly. PROS: -Wanginya floral enak gitu walaupun menurutku terlalu strong. -Bagus packagingnya di tutupnya ada segel plastikny ... Read more

Usage Period : 1 month - 3 months

Purchase Point : Gift

2
4(1 reviews)
Secret KeySweet Glam Tint Glow

Juicy Orange

soyImani recommends this product!

28 Mar 2020

A sheer tinted balm that should be an essential for all no-makeup makeup fan. Produk yang sama sekali ga keliatan pake apa2 kesannya bibir aslinya emang begitu. Aku post foto before after deh saking sukanya. PROS: -A dupe for Dior’s Lip Glow (ampe packagingnya aja nyont ... Read more

Usage Period : 3 months - 6 months

Purchase Point : Sociolla

0
4.2(127 reviews)
GarnierColor Naturals Ultra Color

Golden Brown

soyImani doesn't recommend this product!

27 Mar 2020

An affordable dye that unfortunately turned my hair into an ammonia-scented red desert. PROS: -The price. -Begitu dituang dan diaduk wangi ammonianya justru ga kecium amat. -Warnanya keluar banget di rambut yang baru tumbuh deket akar, apalagi bagian yang biasa udah did ... Read more

Usage Period : Less than 1 week

Purchase Point : Watson

0
Prev
Next