Imani SH (@soyImani) | Female Daily

ADD

image-user-female-daily

soyImani · Imani SH

Beauty Goddess | 37546 Beauty Points
3.6(1 reviews)
GlossierBrow Flick

Brown

soyImani recommends this product!

2 days ago

Detailing brow pen with just the right colour, beats anything else on the market kalau untuk buat hair strokes dan feathery brows bagus bangetsss. PROS: -Warnanya cokelat tapi ga kemerahan. -Applicatornya itu brush super tipis, jd bukan kaya marker gt yang gampang kerin ... Read more

Usage Period : Less than 1 week

Purchase Point : Shopee

0
3.6(2 reviews)
GlossierRed Lip Gloss

Red

soyImani doesn't recommend this product!

2 days ago

Mau aku PRELOVED/PREOWNED 165k. Baru pake sekali kaya 5 menit lalu lol. PROS: -Glossnya bagus banget kaya kaca, ga glittery it’s just gives a coat of a glossy sheen. -Tahan lama, dibanding lipgloss lain yg pernah aku coba (BLP, Esqa, MiCa, Joylab, Fenty). -Hint merahnya ... Read more

Usage Period : Less than 1 week

Purchase Point : Shopee

0
3.6(4 reviews)
Studio TropikDreamSetter Glowy

soyImani recommends this product!

14 Feb 2020

The exact same translucent Dreamsetter formula (works just as well) that comes with tiny shimmer particles. PROS: -Nozzle ngebuat mistnya tersebar dan lembut ga kaya kebanjiran. -Wanginya calming floral lavender. -Dibanding yang translucent ini finishnya (sesudah around ... Read more

Usage Period : 1 week - 1 month

Purchase Point : Shopee

0
3.6(8 reviews)
SycaSyca

Caramel Beige

soyImani recommends this product!

14 Feb 2020

The most natural looking water tint with brownish hues and the only non-drying water tint formula out there! PROS: -Warnanya bener2 MLBB, pake ini 2x dibilang “bibir lo sehat amat” pas aku bilang pake tint pada ngira aku gapake apa2. Diswatch cokelat nude tp di bibir ja ... Read more

Usage Period : 1 week - 1 month

Purchase Point : Love & Flair

2
3.6(7 reviews)
SycaSyca

Red Rose

soyImani recommends this product!

08 Feb 2020

The best of not only local tints but every water tints that I’ve tried (Tony Moly, TFace Shop, Innisfree, Benefit, Wardah, Emina, Purbasari, Cathy Doll, dll). PROS: -Teksturnya water ke gel dingin2 nyaman diapply, applicator juga bagus bentuk teardrop lembut banget. Bis ... Read more

Usage Period : 6 months - 1 year

Purchase Point : Love & Flair

0
3.6(1 reviews)
Too FacedNatural Nudes Coconut Butter Lipstick

Skinny Dippin'

soyImani recommends this product!

06 Feb 2020

Hore akhirnya beli setelah nabung khusus ini wk. Rich, creamy and pigmented bullet that comes in a pale beige nude. PROS: -Warnanya aku suka banget jarang bullet yang warnanya sepucet ini (mirip Maybelline’s Matte Jolt 04 Show Off Nude). In turn kulitku jd ga keliatan t ... Read more

Usage Period : Less than 1 week

Purchase Point : Sephora Online

0
3.6(16 reviews)
SomethincBROW WIZ Retractable Eyebrow

Dark Brown

soyImani recommends this product!

05 Feb 2020

Crayon-spoolie duo that works great for creating faux hair strokes (bahkan untuk aku yang sama sekali gabisa bikin alis). PROS: -Warnanya pas di aku, cokelat tapi ga berunsur kemerahan. -Crayonnya kecil ada sisi lancipnya gampang bgt utk buat hair strokes to create an i ... Read more

Usage Period : 1 week - 1 month

Purchase Point : Shopee

2
3.6(1 reviews)
PeriperaInk Airy Stick

01 Coral Marshmallow

soyImani recommends this product!

24 Jan 2020

Light coral nude bullet that’s just as airy and fluffy as their airy velvet tints! PROS: -Warnanya bagus banget coral pucet tp di aku ga keliatan kaya udah mati, a tad less muted than the online swatches. -Formulanya super lembut! It reminds me of Sunnies Face’s Fluffma ... Read more

Usage Period : Less than 1 week

Purchase Point : Shopee

6
3.6(9 reviews)
NameeraPurifying Glow Perfecting Mist

soyImani recommends this product!

20 Jan 2020

Dewiness in a bottle! Floral scented face mist that fits the name perfectly. PROS: -Sturdy packaging udh sering bgt jatoh garusak. -Semprot sekali udah cukup banget rasanya nourishing bukan face mist yang isinya air doang, kerasa weightnya. -Mistnya halus. -Langsung ins ... Read more

Usage Period : 3 months - 6 months

Purchase Point : Watson

0
3.6(1 reviews)
Evete NaturalsLip Balm With Shea Butter

Peach Mango Smoothies

soyImani doesn't recommend this product!

14 Jan 2020

Fruit scented lip balm that glides on smoothly but doesn’t taste very good :/ PROS: -Formulanya mirip lip balmnya Evete yang dulu2 tapi ini lebih lightweight. -Smells fruity and fresh enak banget. -Lembabnya tahan lama kaya Evete biasanya. -Kandungannya bagus campuran s ... Read more

Usage Period : Less than 1 week

Purchase Point : Brand website

0
Prev
Next