Imani SH (@soyImani) | Female Daily

ADD

image-user-female-daily

soyImani · Imani SH

Beauty Goddess | 39930 Beauty Points
3.6(32 reviews)
Raiku BeautyLip Oil

soyImani recommends this product!

10 hours ago

*3.5 stars as a lip oil, 4 stars as a gloss* a thick but lightweight lip oil that works better as a gloss than a lip treatment. PROS: -Tubenya penuh banget seneng lel gapenting. -Warnanya clear tapi the liquid itself has a pink cast to it jadi pas dipake gabikin bibir b ... Read more

Usage Period : Less than 1 week

Purchase Point : Shopee

0
3.6(4 reviews)
ESQARadiant Cushion Blush

Ravello

soyImani recommends this product!

19 hours ago

Pigmented terracotta cushion blush that feels lightweight yet stays on well during the day. PROS: -VEGAN. -Compact and sturdy packaging. Velvety smooth puff. -Warnanya terracotta untuk bikin sunkissed look dicampur merah setitik pas banget. Bisa utk kalem juga krn warna ... Read more

Usage Period : Less than 1 week

Purchase Point : Sociolla

0
3.6(15 reviews)
TropeBlossom Colour Adapt Lip & Cheek Sheer

soyImani recommends this product!

19 hours ago

(So far) a unique pH-adjusting, sheer, lip and cheek tint stick that’s perfect for a no makeup look. Sebenernya selain krn harga normalnya and the amount that you get for said price aku mau kasih bintang 5 sih. PROS: -VEGAN. -Packaging unik industrial futuristic gt, com ... Read more

Usage Period : Less than 1 week

Purchase Point : Sociolla

0
3.6(1 reviews)
ESQARadiant Cushion Blush

Venice

soyImani recommends this product!

20 hours ago

Pigmented cherry-red cushion blush that feels lightweight yet stays on well during the day. PROS: -VEGAN. -Compact and sturdy packaging. Velvety smooth puff. -Warnanya aku banget dan jarang brand lokal keluarin true red gini, jarang ada yang suka kayanya ini aja blm ada ... Read more

Usage Period : Less than 1 week

Purchase Point : Sociolla

0
3.6(11 reviews)
Jo MaloneEarl Grey & Cucumber Cologne

soyImani recommends this product!

6 days ago

One of the lightest and the only Jo Malone scent that I kept going back to (and repurchased). PROS: -Botol yang 30ml slim enak dibawa kemana2 dan waktu pake nyaman grasp di tangannya. -It actually smells like a cup of earl grey tea.. fresh notesnya dapet from the slight ... Read more

Usage Period : More than 1 year

Purchase Point : Official Brand Store

0
3.6(580 reviews)
AVOSKINMiraculous Refining Toner

soyImani recommends this product!

6 days ago

*3 months of daily use* An exfoliating toner that effectively helps with texture. PROS: -Di dalam tutupnya ada segel plastik kecil, jadi ga bleber2. Aman dibawa2. -Begitu dipakai rasanya kaya pakai micellar, kerasa bersih. -Ada efek cekit2nya aku malah suka sih haha jad ... Read more

Usage Period : 1 month - 3 months

Purchase Point : Gift

2
3.6(901 reviews)
AVOSKINPerfect Hydrating Treatment Essence

100 ml

soyImani doesn't recommend this product!

6 days ago

*2.5 months review. Daily use in the first month, used sparingly the following months* A plumping and hydrating essence that sadly broke me out badly. PROS: -Wanginya floral enak gitu walaupun menurutku terlalu strong. -Bagus packagingnya di tutupnya ada segel plastikny ... Read more

Usage Period : 1 month - 3 months

Purchase Point : Gift

2
3.6(1 reviews)
Secret KeySweet Glam Tint Glow

Juicy Orange

soyImani recommends this product!

28 Mar 2020

A sheer tinted balm that should be an essential for all no-makeup makeup fan. Produk yang sama sekali ga keliatan pake apa2 kesannya bibir aslinya emang begitu. Aku post foto before after deh saking sukanya. PROS: -A dupe for Dior’s Lip Glow (ampe packagingnya aja nyont ... Read more

Usage Period : 3 months - 6 months

Purchase Point : Sociolla

0
3.6(125 reviews)
GarnierColor Naturals Ultra Color

Golden Brown

soyImani doesn't recommend this product!

27 Mar 2020

An affordable dye that unfortunately turned my hair into an ammonia-scented red desert. PROS: -The price. -Begitu dituang dan diaduk wangi ammonianya justru ga kecium amat. -Warnanya keluar banget di rambut yang baru tumbuh deket akar, apalagi bagian yang biasa udah did ... Read more

Usage Period : Less than 1 week

Purchase Point : Watson

0
3.6(742 reviews)
The OrdinaryAHA 30% + BHA 2% Peeling Solution

soyImani recommends this product!

27 Mar 2020

*5x uses within 2.5 weeks review* sorcery product for my out of nowhere breakout. PROS: -Simple cara pakenya, apply, 10 menit, cuci. Use twice a week. -Aku udah sebulan dua bulan ini jerawatan di jawline dan pinggir pipi lumayan parah gara2 suatu produk, ampe udh pake m ... Read more

Usage Period : 1 week - 1 month

Purchase Point : Shopee

5
Prev
Next