Agni Yulianti (@soulfascinante) | Female Daily

ADD

image-user-female-daily

soulfascinante · Agni Yulianti

Beauty Newbie | 165 Beauty Points
3.6(85 reviews)
Issey MiyakeL'Eau D'Issey

20 May 2016

My very first perfume!!!Well... mamaku suka banget sama parfum ini. She used this fragrance for about 15 years or so...Wanginya ringan dan fresh, recommended untuk pecinta fragrance dari Issey Miyake,

0
3.6(34 reviews)
BurberryBody

20 May 2016

Cozy and classic!!I got the miniature one. Aku suka sama packaging nya, simple but sophisticated.Smells woody and musky, a bit powdery (dan selintas kecium wangi sabun Dove). Wanginya hampir sama kayak Cashmere Mist nya Donna Karan.Like it enough...

0
3.6(6 reviews)
Crabtree and EvelynLily Triple Milled Soap

Lily

20 May 2016

Well, actually I'm one of those people who's prefer solid soap than the liquid one. (less chemicals & eco-friendly)Wanginya tahan lama, dan enggak bikin kulit kering.Recommended untuk yang pingin coba "mandi kembang" but in a fancy way.

0
3.6(61 reviews)
DKNYBe Delicious

Apple

16 Dec 2015

Kombinasi apel dan cucumber nya well blended. Bright & fresh , jadi cocok dipakai waktu siang hari. Tapi lately, wangi nya jadi agak terlalu pasaran. You can literally sniff it everywhere. And somehow.. it smells like air refreshner but more elegant (?).

0
3.6(57 reviews)
OriflameLove Potion Eau de Parfum

16 Dec 2015

Pertama kali spray, aroma tangerine & ginger nya agak strong. Tapi perlahan jadi soft & sweet. Kombinasi aroma cokelat, kopi sama vanilla nya bener- bener enak. Agak mirip DKNY Creamy Meringue (minus the lemons of course) tapi lebih chocolate-y. Cocok dipakai waktu mal ... Read more

0
3.6(7 reviews)
Annick GoutalPetite Cherie

Floral

11 Dec 2015

I bought this one at Isetan KLCC (with the body cream). Actually I'm not a fan of Annick Goutal fragrance karena buatku (yang pernah aku coba) wanginya a lil bit heavy. But not for this one! It's perfect buat yang suka wewangian fruity yang sweet, light and fresh. I tru ... Read more

0