Soff (@soffieaulia) | Female Daily
image-user-female-daily

soffieaulia · Soff

Beauty Rookie | 554 Beauty Points
4.2(19)

Kaminomoto

Hair Tonic Gold

22 Feb 2021

doesn't recommend this product!

A temporary band aid buat kepala berambut rontok, krn sempet gapake ini sebulan balik lg rontok parah. Pas minggu pertama pake emg jadi jarang bgt yg rontok apalagi pas hbs hairdryer trs sempet seneng bgt. Kecewa krn other it only being a temporary fixer, bottle nya kac ... Read more

Usage Period : 3 months - 6 months

Purchase Point : Shopee

0
4.7(54)

Salvatore Ferragamo

Signorina Misteriosa

Oriental

22 Feb 2021

recommends this product!

I LOVE IT! First few spritz it’s fruity blackberry sweet, first few minutes juga not much of a difference sm top notes nya i can hint the tuberose which i very much like, then the base note OH MY GOD i’m not exaggerating tp beneran enak bgt. Lactonic with vanilla UGH so ... Read more

Usage Period : 1 week - 1 month

Purchase Point : C&F

0
4.2(75)

Prada

Candy

Sweet

22 Feb 2021

doesn't recommend this product!

Dulu pas SMP suka bgt ada tmn pake tp never got the chance to but it until now. SMP ky udh years away and i thought i would like this as much as i used to ternyata engga dong :( honestly it’s a matter of preference sih, i just think that i would wear this when i was 16 ... Read more

Usage Period : 1 week - 1 month

Purchase Point : Shopee

0
4.4(129)

Vaseline

Intensive Care Advanced Repair Lotion

Lightly Scented

13 Feb 2021

recommends this product!

Ini juga helps my sensitive dry dull skin sih, aku pake setelah mandi sebelum pake baju pas masih lembab kulit aku (bukan basah lol handukan dulu dikit). Beda sama yg di gambar, aku beli yg fragrance free yg gada bau nya sama sekali which is a big plus point for me. Tex ... Read more

Usage Period : 6 months - 1 year

Purchase Point : Shopee

0
4.6(7)

Dove

Dove Sensitive Skin Nourishing Body Wash Nutrium Moisture

Sensitive Skin

13 Feb 2021

recommends this product!

Top tier body wash ter-gentle on my skin. Aku punya body acne, kulit sensitive-kering, gampang lecet atau salah gerak dikit gampang luka, repot deh pokoknya sakit sensitive dan kering nya. Pake sabun apapun malah stripping the skin dan tambah kering jadi merah-merah, ka ... Read more

Usage Period : 6 months - 1 year

Purchase Point : Shopee

0
4.8(20)

Victoria's Secret

Fragrance Lotion

Pure Seduction

13 Feb 2021

recommends this product!

Aku beli sekalian sama second bottle body mist nya krn it feels appropriate kalo udh nyelesain botol pertama baru bisa commitment pake lotion nya, ehh ternyata ga serajin pake body mist nya. Kulitku tuh sensitive kering, this is a good generic perfume lotion, tapi does ... Read more

Usage Period : More than 1 year

Purchase Point : Official Brand Store

0
4.2(156)

Victoria's Secret

Fragrance Mist

Pure Seduction

13 Feb 2021

recommends this product!

Signature scent aku pas SMA, it doesn’t last longer than 3-4 hours, sesampainya istirahat pertama tuh wanginya too close to the skin banget sih. Aku sebenernya very sensitive to smells, beneran hrs familiar dulu baru i feel like I can go along with it. Basically gampang ... Read more

Usage Period : More than 1 year

Purchase Point : Official Brand Store

1
4.5(127)

Lady Speed Stick

Invisible Dry Anti-Perspirant

Powder Fresh

12 Feb 2021

recommends this product!

My beloved deodorant gamau ke lain hati walaupun wangi nya strong banget tp dia berhasil ngalahin bau keti aku yg ga kalah strong nya. Walaupun aku gasuka wangi per-baby-an this one i tolerate lah ya. Sebenernya aku bukan org yg gampang keringetan tapi sekalinya keringe ... Read more

Usage Period : More than 1 year

Purchase Point : Hypermart

0
4.2(153)

SugarPot

Natural Wax

Pure Honey

12 Feb 2021

recommends this product!

Honestly aku pernah nyobain Mirael juga and there’s not much of a difference. Pertama aku suka sekali wangi nya honey. Kedua packaging nya yg sleek gak ada motif norak enak dipandang (menurut aku visual sangat necessary maaf ya kalo kedengerannya rempong hehe). Terus ak ... Read more

Usage Period : 3 months - 6 months

Purchase Point : Shopee

0
4.4(125)

Luxcrime

Blur & Cover Two Way Cake

Buttercream

12 Feb 2021

recommends this product!

Shade di aku keterangan dikit🥲 tapi formula nya itu loh astaga... this two-way cake is a must for me. Aku bakal repurchase teruuus sumpah i’ve never found two way cake yg secocok ini. Beneran blurred my pores but it’s easy on the skin gak heavy sama sekali. Aku biasany ... Read more

Usage Period : 1 month - 3 months

Purchase Point : Shopee

0
Prev
1
2
Next