Sharon (@sharonwidjaja) | Female Daily

ADD

image-user-female-daily

sharonwidjaja · Sharon

Beauty Idol | 16614 Beauty Points
3.6(491 reviews)
MaybellineTotal Temptation Waterproof Mascara

Very Black

sharonwidjaja recommends this product!

01 Sep 2019

Another great mascara from Maybelline but not my favourite. It does a great job on volumizing and separating the lashes. Does not clump easily and dries quickly. But this is not really waterproof, tested it out and it came off. At the end of the day, I always find some ... Read more

Usage Period : 3 months - 6 months

Purchase Point : Watson

0
3.6(3 reviews)
NYXBare With Me Hydrating Cheek Tint

Creative Cleanse

sharonwidjaja recommends this product!

01 Sep 2019

This is a great stick blush that stay put all day! When I first apply it there's a cool sensation which I like, and the color is so pretty. It's just the right pink that makes your skin looks fresh and pigmentation is great, just need a few swipes for the color to show. ... Read more

Usage Period : 1 week - 1 month

Purchase Point : Gift/Sample

0
3.6(8 reviews)
theBalmAutobalm Palette

California

28 May 2019

On the go pallette yang functional banget. Blushnya bagus and bikin muka jadi fresh. Eyeshadow colorsnya juga cocok buat look sehari-hari. Packagingnya juga compact dan tahan banting. Yang sedikit ga suka adalah highlighternya,terlalu pink buat aku.

0
3.6(918 reviews)
CosrxAcne Pimple Master Patch

24 May 2019

Untuk harganya yang terjangkau dan isinya yang lumayan banyak ini worth it banget. Karena bekerja dengan baik di kulit aku dan cepet membuat jerawat kempes. Dibandingin sama patch lain ini yang paling cepat berubah warna, jadi harus lebih sering diganti.

1
3.6(758 reviews)
PantenePerfec+On Kondisioner Tanpa Bilas

22 Apr 2019

Suka banget sama kondisioner ini, ga lengket dan gampang ngeresapnya. Bikin rambut aku yang freezy dan ngembang jadi lebih halus. Keliatan lebih lembab dan shiny. Coba pas rambut kering, sedikit lengket jadinya. Emang paling bagus pas rambut setengah basah abis keramas, ... Read more

0
3.6(86 reviews)
Kiehl'sBlue Astringent Herbal Lotion

22 Apr 2019

This toner really stings when I use it on my troubled areas, my skin got red for a while. But this really helps to stop the inflamation and dries down the pimple. Sometimes I soak it on a cotton pad and leave it for a few hours on the troubled areas, like a spot treatme ... Read more

0
3.6(576 reviews)
EminaCheeklit Cream Blush

Nudie Brown

01 Apr 2019

This is one of the new shade, the color is a gorgeous brownish pink that suits most akon tones. I don’t know if I got a bad batch or the formula changed, but the pigmentation is not that good. It did not last long and fades throughout the day. The previous version laste ... Read more

0
3.6(62 reviews)
FanboAcne Solution Gel

10 Mar 2019

Spot treatment ini lebih berpengaruh di jerawat yang baru mau muncul, mencegah iritasi lebih lanjut. Kalo untuk jerawat yang udah jadi, ga terlalu ngefek. Bikin ga tambah meradang aja, dan merahnya mereda setlah 2-3x pemakaian. Senengnya lagi ini ga mengeringkan kulit. ... Read more

0
3.6(5 reviews)
Holika HolikaPeko Water Drop Tint Bomb

02 Pomegranate

10 Mar 2019

Love this lip tint! It’s quite rare for me to find a lip tint in a stick form, so this is quite exciting. The color is bright red orange, very pigmented and non drying. I love the formula, once applied it turns smooth and watery on my lips. The staying power is good eno ... Read more

0
3.6(272 reviews)
Skin1004Madagascar Centella-Asiatica Cream

10 Mar 2019

Aku cocok sama pelembab ini. Dia ga bikin aku breakout malah membantu meredakan kalo lagi ada jerawat atau iritasi. Ini calming formulanya, hydrating dan cepat meresap ke kulit. Pakainya sedikit aja udah cukup, aku sih fokus di pipi dan jidat yang lebih kering. Aku perh ... Read more

4
Prev
Next