Shanti Purnomo (@shantiap) | Female Daily
image-user-female-daily

shantiap · Shanti Purnomo

Beauty Rookie | 476 Beauty Points
4.6(33)

Charlotte Tilbury

Charlotte Magic Cream

01 Mar 2020

recommends this product!

Besides hydrating, this product also lifting my skin too, so far this is the best base combo I’ve found. It helps your skin prepared for next make up, and magically it doesnt make my foundie crack. If only bagfriendly, maybe I’ll repurchase for lifetime supply.

Usage Period : 1 month - 3 months

Purchase Point : Beautyhaulindo

0
4.1(185)

NARS

Blush

Orgasm

01 Mar 2020

recommends this product!

Cukup pigmented yang menginginkan efek blush ga terlalu tacky di muka. Effectnya shimmering dan menurutku cucmey untuk para wanita yang memiliki kulit cool tone. Tapi shadenya cenderung fading kalo untuk diaplikasiin for long hours ya.

Usage Period : 1 month - 3 months

Purchase Point : Shopee

0
4.2(1817)

Pixi

Glow Tonic

01 Mar 2020

recommends this product!

Ini t.o.p banget! Sesuka itu hey, ini one of my success invention bersaing dengan berjuta2 exo toner di luar sana, emang review ga menghianati ya. Aku pake ini 2hari sekali, it helps knock out your old skin and renew it, biasanya dulu harus peeling dokter+microderm untu ... Read more

Usage Period : 3 months - 6 months

Purchase Point : Shopee

0
4.5(1889)

Pyunkang Yul

Essence Toner

01 Mar 2020

recommends this product!

First timer pake ini, dibanding toner-toner yang aku pake sebelum ini, teksturnya lumayan thick dan ga cair, jadi kalau pake essence seperti SK2, si PY ini cocok diaplikasiin setelahnya. Ini aku pake for AM&PM Skincare. So far dia lumayan hydrating dan prepare my skin t ... Read more

Usage Period : Less than 1 week

Purchase Point : Shopee

0
4.3(2865)

Cosrx

Advanced Snail 96 Mucin Power Essence

01 Mar 2020

recommends this product!

Bagi pra dry skin di luar sana, aku bisa rekomendasiin ini karena ini hydrating banget di aku! Apalagi dengan intensitas kerja seharian di ruang AC + malemnya tidur di ruang AC juga ini one of a must item for AM and PM routines! And another effectnya is this product als ... Read more

Usage Period : 1 week - 1 month

Purchase Point : Shopee

0
2.5(2)

Crystallure by Wardah

Smooth Satin Lipstick

Citrine Honey

04 Oct 2019

doesn't recommend this product!

At first berawal dari jalan random ke drugstore terus lagi ada promo liptick Wardah yang ini. And unfortunately dari jaman kuda gigit batu, I am sorry to Wardah I can’t match with their kind of lipsticks. Bibirku kering parah. Very envy to everyone who can have a good r ... Read more

Usage Period : 1 week - 1 month

Purchase Point : Guardian

0
4.6(16)

Chanel

Joues Contraste Powder Blush

Malice 71

04 Oct 2019

recommends this product!

Ini my holy grail product. Once we brush, kaya ada cahaya illahi dan shade pink coralnya langsung ketemu with a lil bit of shimmering, so say good bye to the way of brushing it on hand first, cause this directly works once we apply it, and the reason I like it so much i ... Read more

Usage Period : 6 months - 1 year

Purchase Point : Official Brand Store

0
3.9(213)

Safi

White Expert Skin Refiner

04 Oct 2019

doesn't recommend this product!

First timer using it. Awalnya iseng karena lagi nyari toner di guardian terus muter-muter eh nemu ini beli deh, so far di aku hasilnya b aja sih. Kulit lebih agak subtle, dan mayan bikin wajah keliatan bright somehow, scentnya quite calming.. alhamdulillah halal from wi ... Read more

Usage Period : 1 month - 3 months

Purchase Point : Guardian

0
4(73)

Laneige

BB Cushion SPF 50+ PA+++

No. 21 Natural Beige

04 Oct 2019

recommends this product!

Bagi yang glass skin-looks seeker, well this cushion bisa jadi one of products you can try on. Awalnya tau gara2 dokter di Bamed bilang kamu suka pake bb cream ya? Terus direkomen ini, ehhh suka dong, saat itu Laneige bahkan belom ada official storenya. Coveragenya ligh ... Read more

Usage Period : 1 month - 3 months

Purchase Point : Shopee

0
4.4(5)

MAC

Retro Matte Liquid Lipstick

Lady Be Good

04 Oct 2019

recommends this product!

I fell in love with the shade, and the important thing is it doesn’t make my lips chapped. It is not long lasting lip liquid, easily erase. However karena udah jatuh cinta yaudah repruchased lagi, well people say love is blind 💸

Usage Period : 3 months - 6 months

Purchase Point : Sephora

0
Prev
1
2
Next