Shadrina Wicaksono (@shadrina20) | Female Daily
image-user-female-daily

shadrina20 · Shadrina Wicaksono

Beauty Savvy | 2980 Beauty Points
4.1(18)

Rollover Reaction

Glazed! Liquid Eyetint

Olive

04 Jan 2021

recommends this product!

Warnanya bikin black eyes really pop! Gampang bgt juga dipakenya (gue biasanya langsung taro dari applicator ke mata trus blend pake jari and then pake brush) pas banget untuk tim ga sabaran. Bisa baget juga dipake sheer atau di build up bir lebih bold BUT sometimes it ... Read more

Usage Period : 1 week - 1 month

Purchase Point : Official Brand Store

0
4.3(91)

BLP Beauty

Cheek Stain

Butter Scotch

04 Jan 2021

recommends this product!

Glossier cloud paint dusk dupe (walapun warnanya blp lebih nyaru sama my skin colour jadi suka binghng keliatan apa engga 🤔)! Suka sama teksturnya tp secara size-wise, rasanya produknya ga banyal/full in the tube waktu di squeeze... idk it messes with my psychy in term ... Read more

Usage Period : 1 week - 1 month

Purchase Point : Official Brand Store

0
4.2(32)

BLP Beauty

Lip Bullet

Cannoli

04 Jan 2021

doesn't recommend this product!

LOVE LOVE the colour BUT formulanya super duper gila kering. It drags when I apply to my lips and it cracked and chapped them. Walapun gue cuma dab2 doang, tetep aja teksturnya emg darisananya kering bgt dan kacau di bibir kering gue :( jujur sesedih itu sih

Usage Period : Less than 1 week

Purchase Point : Official Brand Store

0
4.6(8)

Bourjois

New Blush Pastel

Rose Eclat

04 Jan 2021

recommends this product!

Suka banget sama warnanya titik. TAPI banyak bgt yang kurang nyenengin dr produk ini :( packagingnya super duper ringkih, baunya too strong (i’m bery unbothered with scents tp gue akuin ini bau rosenya sekenceng itu dan rada distracting), semakin lama dipake dia bakal m ... Read more

Usage Period : 1 week - 1 month

Purchase Point : Shoppers Drugmart

0
4.2(738)

Maybelline

Hyper Impact Liner

Black

04 Jan 2021

recommends this product!

The first eyeliner yang tahan di my oily eyelids (note that gue selalu set with powder abis pake eyeliner) !!! Very easy to use, love the applicator and its size, love the blackness of it. Hati2 kalo naro coz I’ve been storing it upside down dan dia rada bocor gituu

Usage Period : 1 month - 3 months

Purchase Point : Watson

0
4.3(116)

The Ordinary

100% Plant-Derived Squalane

04 Jan 2021

recommends this product!

Bought this as a waaay cheaper substitute for my Laneige Dual Layer Face Oil (discontinued). Oil ini bisa dibilang paling basic, dia ga lengket, ga thick dan sangat undetectable di kulit. Ever since I got this product, I’ve also been using it mostly for after-shave care ... Read more

Usage Period : 1 week - 1 month

Purchase Point : Official Brand Store

0
4(1545)

The Ordinary

Alpha Arbutin 2% + HA

04 Jan 2021

recommends this product!

Beli produk ini utk ngilangin body acne marks and yes, walaupun harus sabar, slowly but surely hasilnya keliatan! I use this product at least once a day and only 1 drop per use. Cara pakenya juga gue lebih ke usrek2 karna rasanya lebih nyerep aja gitu kayaknya.... intin ... Read more

Usage Period : 1 week - 1 month

Purchase Point : Official Brand Store

2
3.7(33)

Neutrogena

Oil-Free Acne Wash

Orange

04 Jan 2021

recommends this product!

Gue ga pake produk ini untuk wajah tp utk body dan SEMANJUR ITU untuk membasmi body acne di kulit keringku. I’ve been struggling with body acne yg dateng kalo cuma pas dapet, dan produk ini bener2 ngurangin munculnya si acne sampe 98%!! Yang tadi setiap dapet gue bisa b ... Read more

Usage Period : 1 week - 1 month

Purchase Point : London Drugs

0
4.2(143)

CeraVe

ceraVe Moisturizing Cream

11 Dec 2020

recommends this product!

Nyari produk drugstore yang ampuh buat kulit kering, terjangkau dari segi harga dan juga good for it’s value dan cerave ini memenuhu segala kriteria ituu!!!! Tub nya yg gede banget dibanding harganya bener2 worth it AND ni produk ga maen2 moisturizingnya

Usage Period : 1 week - 1 month

Purchase Point : London Drugs

0
4.5(17)

Laneige

Lip glowy balm

Grapefruit

29 Oct 2020

recommends this product!

A musthave!!! I have v dry lips that often cracks just with a hint of tugging/movement and this product is a livesaver. It soothes my lips and its thick texture hydrates it like crazy. I like to use this at night and watch the magis happen in the morning

Usage Period : 6 months - 1 year

Purchase Point : Sephora

0
Prev
1
234567...
Next