Shadrina Wicaksono (@shadrina20) | Female Daily
image-user-female-daily

shadrina20 · Shadrina Wicaksono

Beauty Savvy | 2150 Beauty Points
5(5 reviews)
LancomeL’absolu Lacquer

315

shadrina20 recommends this product!

25 Aug 2020

Ini groundbreaking formula banget menurut gue!!!! It’s glossy tp ga lengket, sama sekali ga bikin bibir kering, and it leaves a very pretty pink stain on my lips. It’s also very very buildable. The pink is really pretty, ga norak dan bikin efek my lips but better yg fre ... Read more

Usage Period : More than 1 year

Purchase Point : Sephora

0
4.7(10 reviews)
First Aid BeautyUltra Repair Cream Intense Hydration

shadrina20 recommends this product!

25 Aug 2020

Worth it banget for dry skin peeps like me!!!!!!! The thick texture bener2 nge moisturize kulit dan dia juga ga ada baunya. Kalo dari ratio size and price, menurut gue ini product lumayan murah sih jatohnya considering ingedients dan brandnya

Usage Period : More than 1 year

Purchase Point : Sephora

0
4.2(5945 reviews)
LaneigeWater Sleeping Mask

shadrina20 recommends this product!

25 Aug 2020

Setiap kali pake product ini, besoknya breakout putih2 kecil gitu. Ga banyak siih tp pasti ini terjadi. Kenapa yaa? Apa gue harus tetep pake sampe ilang? Sekarang sih lagi ngga pake karna jujur males harus deal with jerawat2nya. Happy for u if this product works for u t ... Read more

Usage Period : 1 month - 3 months

Purchase Point : Sephora

0
4.2(16 reviews)
CaudalieMoisturizing Toner

shadrina20 doesn't recommend this product!

25 Aug 2020

Lagi muter2 sephora nyari toner trus tiba2 di recommend sama mbak nya utk beli ini. Caudalie has a very good brand rep which I trusted so I was really excited to try this. Tapi pas gue pake, product ini malah bikin gue jerawatan. Apa ini normal???? Dan ini terjadi every ... Read more

Usage Period : 1 week - 1 month

Purchase Point : Sephora

0
4.1(8 reviews)
LaneigeLaneige water bank double layering oil

shadrina20 recommends this product!

25 Aug 2020

Love this product for my dry skin!!!! Pas oilnya ngetuh muka gue tuh bener2 rasa langsung ke moisturize padahal cuma pake 3 dots doang. Seenak itu dan ini ga lebay. Gue udh repurchase ini 2 kali dan sekarang sesedih itu karna ini di discontinue :(

Usage Period : More than 1 year

Purchase Point : Sephora

0
4.5(469 reviews)
BLP BeautyLip Coat

Maple Waffle

shadrina20 recommends this product!

25 Aug 2020

Sedih karna this didn’t meet my expectations :( texturenya tebel banget dan kalo di bibir gue, it clings on my dry patches dan kayak ga ngeblend gitu sama the “wetter” parts of my lips. After a while, product ini juga bikin bibur gue tambah kering

Usage Period : 1 month - 3 months

Purchase Point : Official Brand Store

0
4.3(236 reviews)
GarnierSerum Mask Hydra Bomb Lavender

shadrina20 recommends this product!

25 Aug 2020

Suka banget sama semua masks garnier!!! Bener2 moisturizing, in addition to the fact that the product tuh ga pelit sama sekali di sachet nya. Abis gue pake maskernya, gue bisa ambil sisa2 productnya dan lather it on my face lagi supaya nge boost moisturenya! Muka gue la ... Read more

Usage Period : 6 months - 1 year

Purchase Point : Watson

0
4(3 reviews)
LUSHHoney I Washed My Hair

solid shampoo

shadrina20 recommends this product!

25 Aug 2020

This is a game changer for me!!!! Rambut gue KERING banget dan wavy, and this shampoo retaines the wave in my hair (walaupun ga bener2 moisturize it). Plus wanginya GILA ENAK BANGET. Gue jg suka banget how this product is packaging-free. DAN lo cuma butuh sedikit doang ... Read more

Usage Period : More than 1 year

Purchase Point : Official Brand Store

0
3(2 reviews)
LUSHJungle Solid Conditioner

shadrina20 doesn't recommend this product!

25 Aug 2020

Very hard to use. Gue pake lush’s shampoo dan itu gampang banget utk dapet a good lather tapi ini ngga sama sekali. Walaupun udh di rub berapa kali, dia tetep ga ngeluarin product apa2. Gue pernah nyoba sampe motek conditioner ini trus gue rub between my hands utk manas ... Read more

Usage Period : Less than 1 week

Purchase Point : Official Brand Store

0
4.3(1327 reviews)
LUSHMask of Magnaminty Face and Body Mask

shadrina20 recommends this product!

25 Aug 2020

I have dry skin and I feel like this product exfoliates my skin very well. There’s a cooling sensation that comes with the mask, dan kalo di gue sih, for some reason tuh kayak ada sensasi panas2 gitu on my face. I don’t know sebenernya itu apa sih.

Usage Period : 1 month - 3 months

Purchase Point : Official Brand Store

0