Riadhina SA (@riadhina) | Female Daily

ADD

image-user-female-daily

riadhina · Riadhina SA

Beauty Advisor | 3001 Beauty Points
4.1(2349 reviews)
Bio OilBio Oil

riadhina recommends this product!

30 Mar 2020

Bought this as a topical scar treatment, jadi dioles tebel ke bekas luka bakar 2x sehari. But why on f-ing earth I never ever seen any review claims this oil could thickening your body hair???? Karena di aku gitu dong sedih banget, beneran bulu halus di tempat luka jadi ... Read more

Usage Period : 3 months - 6 months

Purchase Point : Mirota Kampus

0
4.2(82 reviews)
LuxcrimeTurmeric Jasmine Mud Mask

riadhina recommends this product!

30 Mar 2020

My favorite wash-off mask so far! Dari pengalamannya apply sampai hasilnya suka bangettt. Dia thick clay dan ada beadsnya, jadi bisa buat scrubbing juga. Beadsnya gede gede sih jadi gosoknya kalem aja jangan terlalu semangat. Aku setuju banget sama claim anti-irritating ... Read more

Usage Period : 3 months - 6 months

Purchase Point : Gift

0
4.2(164 reviews)
MinisoBritish Pear & Freesia Eau de Toilette

riadhina recommends this product!

26 Feb 2020

Thank God miniso ga naruh kind of wallpaper di bagian belakang botol ini (just like other variants in this line) yang bikin kesan packagingnya lebih wuadoww. Anyway, it's a very fresh fruity perfume, you can clearly guess by it's name. Waktu pertama di-spritz alkoholnya ... Read more

Usage Period : Less than 1 week

Purchase Point : Official Brand Store

0
4(1 reviews)
RomandJuicy lasting tint

04 Dragon pink

riadhina recommends this product!

12 Feb 2020

One of the best liptint (color selection, texture-wise, and formula-wise) in my opinion. It has sweety candy scent that maybe would annoy those who dislike scented cosmetics. The texture is heavenly! I'd say it's like a hybrid of gel and mousse consistency. It last pret ... Read more

Usage Period : 1 week - 1 month

Purchase Point : Gift

0
4.7(6 reviews)
MykonosMykonos x Paola Serena Avra Kehdabra

Avra Kehdabra

riadhina recommends this product!

12 Feb 2020

Kinda surprising that I like it since note-nya ga aku banget. Opening notenya clove yang, Gusti Allah, spicey banget semerbakkkk, silagenya lumayan luas. Stlh 2 atau 3 jam spiceynya agak tone down, masuk note yg lebih woody dan musky. Aku lebih suka wanginya justru sete ... Read more

Usage Period : 1 week - 1 month

Purchase Point : Gift

0
3.7(787 reviews)
NIVEASparkling White Facial Foam

riadhina recommends this product!

31 Jan 2020

Thank you FD X Nivea for the opportunity! Been trying this face wash for a week (or more?) and here we go; I have dry, in some times it turns to very dry skin. Jd kalau pakai face wash yang bikin rewel cuma kering atau ga kering setelahnya. Luckily facial foam ini ga bi ... Read more

Usage Period : 1 week - 1 month

Purchase Point : FD Try and Review

0
4.6(538 reviews)
EminaCreamy Tint

Brick Town

riadhina recommends this product!

28 Jan 2020

Aku gatau knp produk ini dinamain Creamy Tint karena texture-wise yaaaa lipcream, ga ngestain juga. Mungkin spt term "velvet tint" di K-Beauty yg sebetulnya merujuk ke light-powdery lipcream aja gt? Dunno deh but it's a good product! Warna Brick Town ini jadi best selle ... Read more

Usage Period : 1 week - 1 month

Purchase Point : Official Brand Store

0
4.3(6 reviews)
The Body ShopBaked Bronze

Golden Bronze

riadhina doesn't recommend this product!

07 Jan 2020

I wish I love this bronzer as much as my very first swatch on the counter. Dulu pas swatch girang bangett lgsg ngebet punya karena warnanya bep, oke banget menurutku! Warm orangey tipikal summer bronzer banget (pret pdhl di Indo summer evride). Di kulit sawo matang bagu ... Read more

Usage Period : 1 month - 3 months

Purchase Point : Brand website

0
4.2(236 reviews)
EminaBright Stuff Loose Powder

riadhina recommends this product!

06 Jan 2020

Woo-hoo a good yet cheap powder! Suka banget sama warnanya, ga bikin ashy di kulit sawo matang. Ada shimmernya tapi tidak ganggu sama sekalii, walau ga bikin efek sheen atau healthy glow juga sih tapi nothing to lose lah. Teksturnya finely milled, buat set undereye smoo ... Read more

Usage Period : 1 week - 1 month

Purchase Point : Official Brand Store

0
4.3(48 reviews)
GarnierColor Naturals Ultra Color

Cranberry Red

riadhina recommends this product!

03 Jan 2020

Yee-haa no doubt this is my favorite haircolor over the counter dari segi pilihan warna, kemudahan aplikasi, final result, dan harganyaaa hohohihu. Color rangenya cakeup bangett ada yg natural coklat ala ala but you still have choice for something popping kaya ungu, bur ... Read more

Usage Period : 1 week - 1 month

Purchase Point : Mirota Kampus

0
Prev
1
234567...
Next