Riadhina SA (@riadhina) | Female Daily
image-user-female-daily

riadhina · Riadhina SA

Beauty Advisor | 3379 Beauty Points
3.8(202)

Purbasari

Daily Series Alas Bedak

Kuning Gading

10 Jan 2021

doesn't recommend this product!

The exact shade of my unexposed skin; bener-bener match di leher, kalau di muka gives dat brightening effect karena emang tone muka gosongan sikit shay. Berguna banget buat campur ke foundie yang kurang kuning biar ga ashy. Bahkan tanpa dicampur pun aku masih bisa pakai ... Read more

Usage Period : 6 months - 1 year

Purchase Point : Official Brand Store

0
4.3(38)

Vitalis

Vitalis Eau de Royale

Celebration

21 Dec 2020

doesn't recommend this product!

Thankyou FDN for giving me the opportunity! Anyway, it comes without any box but oh so elegant bottle. Dipegang berasa mantep, kokoh dan tebel. And it has good quality spritzer. Spritzer-nya tuh halus dan 'dalem', I mean it's not just "spritz!" but it's "spriiitzz~" #iy ... Read more

Usage Period : Less than 1 week

Purchase Point : FD Try and Review

0
4.1(499)

Emina

Creamatte Lip Cream

Chocolava

15 Dec 2020

recommends this product!

WOOOOOOWWW ngga nyangka shade ini masuk kategori must have-ku. Dia neutral almost cool toned brown, kalau dipakai sendiri di kulit sawo matang somehow agak grungey/ghoulish (Idk pokoknya pucet tapi keren gt you name it :(((). Tone begini pas banget nih buat neutralize w ... Read more

Usage Period : 3 months - 6 months

Purchase Point : Official Brand Store

0
3.6(11865)

Emina

Sun Protection SPF 30 PA+++

08 Dec 2020

recommends this product!

Religiously repurchasing this cheapo sunscreen, baru sadar belum pernah review. It's a lightweight daily sunscreen. Tapi ati ati peeling kalau apply langsung tebel (I guess krn kandungan dimetichone?), so better apply it layer by layer. Agak wangi citrus, tp kalau sensi ... Read more

Usage Period : More than 1 year

Purchase Point : Official Brand Store

0
4.2(307)

Brunbrun Paris

Pink Magic Kiss & Blush

22 Sep 2020

recommends this product!

Been using this for looong, dan baru ngeh kemarenan dia makin popping dan longlasting kalau dipakai habis bedak tipis lolol (but seriously DON'T try if your skin is lighter than medium dark or else, well, you know). Anyway, suka banget sama blendabilitynya!! Di kulitku ... Read more

Usage Period : More than 1 year

Purchase Point : Official Brand Store

0
4.9(629)

PIXY

Pixy Aqua Beauty Protecting Mist 60ml (improved formula, 0% alkohol)

22 Sep 2020

recommends this product!

Just an ok setting spray. Works good for 'melting' your complexion together, so they go smoothly. Don't really think it gives good effect utk nambah longetivity makeup tho. So, ya, kl mau setting spray buat bantu bikin makeup smooth, skin like, dan ga dempul, ini oke. B ... Read more

Usage Period : More than 1 year

Purchase Point : Official Brand Store

0
4.5(1024)

PIXY

Eye & Lip Makeup Remover

22 Sep 2020

recommends this product!

What a remover! Padahal awalnya skeptis karena infused oilnya kayanya ga banyak. But turns out I looooove it so bad! Apa ya gaada yg dikeluhin :(( Ga pahit, ga perih di mata, ga greasy, ga bikin kering, ga mahal WKWKWK. Kemampuan angkat makeupnya juga wuadow jd ga perlu ... Read more

Usage Period : 6 months - 1 year

Purchase Point : Official Brand Store

0
4.1(2859)

Bio Oil

Bio Oil

30 Mar 2020

recommends this product!

Bought this as a topical scar treatment, jadi dioles tebel ke bekas luka bakar 2x sehari. But why on f-ing earth I never ever seen any review claims this oil could thickening your body hair???? Karena di aku gitu dong sedih banget, beneran bulu halus di tempat luka jadi ... Read more

Usage Period : 3 months - 6 months

Purchase Point : Mirota Kampus

0
4.1(128)

Luxcrime

Turmeric Jasmine Mud Mask

30 Mar 2020

recommends this product!

My favorite wash-off mask so far! Dari pengalamannya apply sampai hasilnya suka bangettt. Dia thick clay dan ada beadsnya, jadi bisa buat scrubbing juga. Beadsnya gede gede sih jadi gosoknya kalem aja jangan terlalu semangat. Aku setuju banget sama claim anti-irritating ... Read more

Usage Period : 3 months - 6 months

Purchase Point : Gift

0
4.2(197)

Miniso

British Pear & Freesia Eau de Toilette

26 Feb 2020

recommends this product!

Thank God miniso ga naruh kind of wallpaper di bagian belakang botol ini (just like other variants in this line) yang bikin kesan packagingnya lebih wuadoww. Anyway, it's a very fresh fruity perfume, you can clearly guess by it's name. Waktu pertama di-spritz alkoholnya ... Read more

Usage Period : Less than 1 week

Purchase Point : Official Brand Store

0
Prev
1
234567...
Next