Raisha Jessica (@raishajessica) | Female Daily
image-user-female-daily

raishajessica · Raisha Jessica

Beauty Savvy | 2974 Beauty Points
4.6(5 reviews)
DiorBACKSTAGE Face & Body Foundation

4WO - Warm Olive

23 Sep 2019

Just the perfect match for you who have warm olive skin tone like me. I love the packaging that come with smaller bottle and you have to squeeze to get the product (better without any bottle without pump). Been tried this foundation couple times, the matte finish really ... Read more

0
4.5(13 reviews)
Be RealLip Cream

Go-Getter

07 Jan 2019

My first and my favorite shade for everyday look from Be Real Cosmetics. Warnanya super-wearable untuk sehari-hari. Formula dari lipstick ini creamy-matte, jadi gak bikin bibir kering kalau dipakai seharian. SUPER RECOMMENDED!

0
4.6(14 reviews)
Be RealLip Cream

Storyteller

07 Jan 2019

Setelah re-purchase shade "go-getter", akhirny gue membeli shade kedua dari Be Real yaitu "storyteller". Warnanya cokelat-mauve, cocok untuk yang medium skin-tone dan gak pucet kalo dipakai tanpa makeup. Untuk formula sama seperti shade sebelumnya gue beli, creamy-matte ... Read more

1
4.5(187 reviews)
Make OverCliquematte Lip Stylo

202 Hollywood

14 Sep 2018

Lembut banget!!! Se-lembut-itu! Matte finish walau emang ya jangan harap akan stay secara bukan liquid yang akan nempel terus mau hujan-badai! Harus tetep butuh retouch tiap abis makan minum dan warnanya super fresh untuk dipakai sehari hari.

0
4.7(26 reviews)
MACStudio Fix Powder Plus Foundation

NC42

01 Aug 2018

Solusi untuk makeup super kilat. Ya! Jika kamu semua dalam keadaan terburu-buru dan tetap mau tampil cantik, ini solusinya. Produk ini seperti klaimnya yang merupakan powder + foundation mempunyai coverage yang medium dan buildable banget & pas banget buat yang gak bany ... Read more

1
4.2(50 reviews)
Wet n WildWet N Wild Photo Focus Concealer

Light/Medium Beige 841B

02 Jul 2018

Setelah menghabiskan Maybelline Fit Me Concealer yang bekerja sangat baik pada kulitku kali ini ingin mencoba produk baru dan lagi tergila-gila dengan namanya no-makeup makeup look! Tekstur dari concealer ini lebih thick namun sangat mudah diblend layaknya concealer yan ... Read more

0
4.3(21 reviews)
InglotAMC Eyeliner Gel

77

25 May 2018

i just wanna say "WOW" to this eyeliner if that's possible but since i have to write 200 minimum i would explain more. lol I bought this in Milan so i dont know is this product is pricey in Indo or nah, but in my opinion this product super worth it. The packagin ... Read more

0
3.8(478 reviews)
FREEMANAnti-Stress Dead Sea Minerals Clay Mask

19 May 2018

This mask claim to "instantly clears pores + balances for renewed skin and suitable for all skin type. In my opinion, it did good to clear my pores but it's make my skin dry a lil bit, it really took away my oil after i wash my face. So, i'm not recomended this mask for ... Read more

0
3.9(116 reviews)
BenefitBADgal BANG Mascara

19 Mar 2018

As we all know that benefit mascara are all awesome right? I never disappointed with their mascara especially the packaging, OMG! the Benefit knows the best! The wand of mascara is not that big and that’s make it easy to apply and the result you will get long and curl l ... Read more

0
4(2898 reviews)
Pond'sMagic Powder BB

19 Dec 2017

People rave this powder so much, made in thailand. I purchased this when i went to Thailand for holiday & in rupiah you only pay for Rp15.000,- which is i guess i never found a good product with that price. Surprisingly! This product work to my skin to prevent oily on m ... Read more

0