Putri Maudyla Aqillah (@putrimaudyla) | Female Daily
image-user-female-daily

putrimaudyla · Putri Maudyla Aqillah

Beauty Idol | 19245 Beauty Points
4.4(133)

Lacoco

Dark Spot Essence

24 May 2021

recommends this product!

Sebagai serum dengan kandungan utamanya exfoliating agents, aku pakai ini selama 3 kali aja dalam seminggu, saat setiap pemakaian aku akan merasakan efek tingling (clekit) yang muncul dalam beberapa detik saja,sehabis itu nggak ada rasa tingling lagi. Awalnya takut prod ... Read more

Usage Period : 1 week - 1 month

Purchase Point : Gift

0
4.6(10)

Abib Cosmetics

Mild Acidic Foam Cleanser

Foam

20 May 2021

recommends this product!

This gentle face cleanser is designed to slightly acidic so it balanced to healthy skin pH levels, Formulated with some essential oils, this cleanser has an fresh herbal smells to it. Although this cleanser are suitable for all skin type, This product might be risky for ... Read more

Usage Period : 1 week - 1 month

Purchase Point : PR Package

0
4.6(15)

Abib Cosmetics

Enriched Créme Zinc Tube

06 May 2021

recommends this product!

Another one of the best moisturizers i've ever tried. ❤ The first time when i saw the packaging i expected the product was packed in a aluminium tube. In fact, its actually comes in a silver-like plastic tube, With some white wording of the ingredients in front of it. C ... Read more

Usage Period : 1 week - 1 month

Purchase Point : PR Package

0
5(173)

Whitelab

Intensive Care Serum

22 Apr 2021

recommends this product!

Aku rasa ini adalah salah satu serum retinol yang cukup mild di kulitku, dari awal pemakaian sampe produknya habis, ngga bikin purging ataupun bo. Teksturnya sedikit kental berwarna milky yang mudah meresap di kulit.Ukuran produk cukup kecil,dan harganya lumayan afforda ... Read more

Usage Period : 1 month - 3 months

Purchase Point : FD Try and Review

0
4.6(69)

Studio Tropik

Probiome Skin Tonic

20 Apr 2021

recommends this product!

Ini merupakan Hydrating toner terbaik yang aku pernah pakai! Aku purchase produk ini saat awal Januari 2021, dan sebenarnya udah abis di bulan Februari hehe. Kenapa terbaik? In my personal opinion, produk ini juara dari segala sisi, mulai dari packaging, tekstur, dan pe ... Read more

Usage Period : 1 month - 3 months

Purchase Point : Brand website

0
4.7(356)

Yves Saint Laurent

Pure Shots Night Reboot Serum

01 Apr 2021

recommends this product!

First impression of using this product for the first time, aku suka sama texture bi-phase (exfoliator-in-oil) formulanya yang terdiri dari moonlight cactus and glycolic acid. konsistensi oil dan water-nya ringan dan tidak meninggalkan rasa greasy. Mudah dibaurkan dan ng ... Read more

Usage Period : Less than 1 week

Purchase Point : FD Try and Review

0
3.2(13)

Clay Botanicals

Ultimate Hydro Gel Cream

27 Mar 2021

recommends this product!

Salah satu moisture gel lokal yang boleh dicoba. walaupun gel, i would not say that this product is lightweight and fast absorbing ,there is some light but dense consistency seperti slime yang mudah di ratakan dan meninggalkan rasa filmy/siliconey di wajah,tapi nggak bi ... Read more

Usage Period : 1 week - 1 month

Purchase Point : Shopee

0
4.5(26)

Missha

Super Aqua Snail Cleansing Foam

03 Mar 2021

recommends this product!

I bought this setelah nyobain facial foam mereka yang super hyalon,tertarik karena liat packaging yang terlihat premium dan komposisinya,yaitu snail secretion filtrate. busanya tipe foamy lembut dan punya tipikal wangi yang elegan.setelah dibilas wajah terasa kesat, nam ... Read more

Usage Period : 1 month - 3 months

Purchase Point : Lazada

0
3(1)

Make Prem

Chaga Concentrate Essence

-

22 Feb 2021

recommends this product!

The texture are just like runny water, but there is a hint of oily-ness situation as you rub and feel it in your face. And it has kind of an earthy smell to it. I found that this product has flexibility in term of usages, such as for an Essence, Toner, or even Chizu Sae ... Read more

Usage Period : 3 months - 6 months

Purchase Point : Shopee

0
4.3(60)

Lacoco

Daily UV Counter Gel SPF 50++

19 Feb 2021

recommends this product!

Dari segi tekstur, menurutku walau teksturnya yang creamy lotion, surprisingly ini gak terasa berat di wajahku, ngasih finish dewy yang gak berlebihan, nggak bikin wajah berminyak, dan malah bikin wajah terlihat cerah 🥰, namun selama pemakaian, aku merasakan sunscreen ... Read more

Usage Period : 1 week - 1 month

Purchase Point : PR Package

0
Prev
Next