Ayu (@prmtsrayu) | Female Daily
image-user-female-daily

prmtsrayu · Ayu

Beauty Savvy | 2864 Beauty Points
4.3(10)

Thursday Plantation

Tea Tree Medicated Gel For Acne

09 Jul 2021

doesn't recommend this product!

2 MONTHS IN — Aku beli karena kemakan review di FD to be honest, dan selama ini make tea tree (body wash, face wash, etc.) selalu suka sama resultnya. To give you more context, jerawatku jerawat hormonal di sekitar rahang dan pipi kulitku berminyak dan kalau jerawatan y ... Read more

Usage Period : 1 month - 3 months

Purchase Point : Tokopedia

0
3.5(8)

L'Oreal Professionnel

Serioxyl Thicker Hair Serum

08 Jul 2021

recommends this product!

Baru habis 1 botol, so I’ll give my impression ya so far! Sejauh ini I have no major issue sih it’s pretty good I guess. Aku beli ini bundle sama yang satunya. As a background, I’m still 24 but I feel like I’m balding AF karena sempat dicat rambutnya dan overprocessed s ... Read more

Usage Period : 1 month - 3 months

Purchase Point : Shopee

0
3.8(16)

L'Oreal Professionnel

Serioxyl Denser Hair Serum

08 Jul 2021

recommends this product!

Baru habis 1 botol, so I’ll give my impression ya so far! Sejauh ini I have no major issue sih it’s pretty good I guess. Aku beli ini bundle sama yang satunya. As a background, I’m still 24 but I feel like I’m balding AF karena sempat dicat rambutnya dan overprocessed s ... Read more

Usage Period : 1 month - 3 months

Purchase Point : Shopee

0
4.3(38)

Neutrogena

Ultra Sheer Dry-Touch Sunscreen

SPF 55

08 Jun 2021

doesn't recommend this product!

Klaim sunscreen yang bisa ditujukan untuk wajah dan badan ini adalah dia lightweight dan bisa kasih kita clean feel, dan itu adalah points yang aku cari di sunscreen karena rata-rata sunscreen tuh sticky, greasy dan berat banget rasanya kurang nyaman, apalagi yang untuk ... Read more

Usage Period : 1 month - 3 months

Purchase Point : Shopee

0
3.4(79)

Neutrogena

Ultra Sheer Dry-Touch Sunscreen

SPF 45

08 Jun 2021

doesn't recommend this product!

Klaim sunscreen yang bisa ditujukan untuk wajah dan badan ini adalah dia lightweight dan bisa kasih kita clean feel, dan itu adalah points yang aku cari di sunscreen karena rata-rata sunscreen tuh sticky, greasy dan berat banget rasanya kurang nyaman, apalagi yang untuk ... Read more

Usage Period : 1 month - 3 months

Purchase Point : Shopee

0
4.4(9)

Cosrx

Perfect Sebum Centella Mineral Powder

05 May 2021

recommends this product!

Udah abis 1 product, so I guess I am in the position to make an objective review about it😅 Awalnya gak suka pakai bedak karena takut jerawatan tapi setelah nemu ini, it is safe to say that this would be my only go-to powder untuk muka yang kaya tambang minyak dan berje ... Read more

Usage Period : 3 months - 6 months

Purchase Point : Sociolla

0
3.5(6)

Supergoop!

Play Everyday Lotion SPF 50 with Sunflower Extract

05 May 2021

doesn't recommend this product!

This is my very first Supergoop product, and I have high hopes for it because everyone is raving about it. Yang varian ini dia ditujukan buat orang yang aktivitasnya banyak/sering terpapar matahari, jadi aku pilih yang ini. Turns out, this sunscreen is extremely oily, g ... Read more

Usage Period : More than 1 year

Purchase Point : Sephora

0
4.1(23)

Supergoop!

Defense Refresh Setting Mist

100ml

05 May 2021

doesn't recommend this product!

Konsep yg memungkinkan kita untuk ngere-apply sunscreen tanpa harus niban make up is actually very nice. Tapi, this sunscreen is very sticky dan baunya sangat menyengat. Aku belinya yang mini dan itu super boros while the product itself is expensive. I have mixed feelin ... Read more

Usage Period : More than 1 year

Purchase Point : Sephora

0
4.6(23)

Jo Malone London

Wild Bluebell Cologne

10 Mar 2021

recommends this product!

I’m a simp for fresh floral, and this fragrance is just too good to be true. Very clean, light and fresh! Menurutku untuk orang yang suka wangi bunga tapi gak suka yg terlalu flowery, ini cocok. Biasanya aku pake untuk Sabtu/Minggu. Meskipun Jo Malone cologne’s longetiv ... Read more

Usage Period : More than 1 year

Purchase Point : Official Brand Store

0
4(41)

Caudalie

Grape Water

17 Aug 2020

recommends this product!

awalnya aku hanya masukin cart karena penasaran and it’s just a face mist tho so i guess it wouldn’t fail. turns out it smells like raisin (eau de raisin - hence the name) which is great for food but i guess i cannot endure the smell particularly if it is sprayed onto m ... Read more

Usage Period : 1 week - 1 month

Purchase Point : Sephora

0