nengristi (@nengristi) | Female Daily
image-user-female-daily

nengristi · nengristi

Beauty Savvy | 1874 Beauty Points
4.1(76)

Cool Sugar Wax

Waxing Kit

Original

17 Aug 2020

recommends this product!

Ini yes banget sih. Aku selalu ke waxing salon tiap bulan. Terus pandemi yekan. Yaudah coba deh. Ngga susah si, klo aga keras kurendem pake air panas dikit supaya dia aga cair. Ambil pake spatula kayunya, ratain di tempat yang mau wax. Tempel stripnya & Pijet((pijet ... Read more

Usage Period : 6 months - 1 year

Purchase Point : Tokopedia

0
4.8(85)

Aveeno

Daily Moisturizing Lotion

19 Jul 2020

recommends this product!

Non scent. Good. Like it very much, because my skin can still smell like my skin. Sink in fast, and DOES THE JOB. Protecting my super dry skin and provide the much needed moisturizer. I like to use it in the evening, after shower. Such enought to cover my whole skin, to ... Read more

Usage Period : 1 month - 3 months

Purchase Point : Yogya

0
4.4(96)

Vaseline

Superfood Skin Serum

Green Tea

19 Jul 2020

doesn't recommend this product!

Not my cup of tea. Hydration level wasnt so so. Works on my super dry skin, sink in pretty fast leaving it smooth. But not for long hours. Maybe 3 hours-ish. But i was extremely annoyed by the storng scent. Yet i did picked the ligthest smell of the variants. Oh well

Usage Period : 3 months - 6 months

Purchase Point : Coco

0
4.3(27)

Cetaphil

Ultra Gentle Body Wash

11 Jul 2020

recommends this product!

This is a major YES. Kulit gampang kering kl pake sabun biasa. Padahal udh merk premium juga. Begitu ada fragrance, yaudah. Kulit kering, harus pake body butter untuk balikin lembab nya. Terus coba ini, karna tau Cetaphil biasanya cocok utk kulit2 cepet burik kaya gue. ... Read more

Usage Period : 3 months - 6 months

Purchase Point : Watson

0
4.7(6)

Namir Beauty

Eye Brow Definer

Smoked

10 May 2020

recommends this product!

Ini produk underrated banget. Padahal super ciamik. Alisku berminyak, tapi dia bisa stay even kena air wudu seharian. Pas malem2, alis masi ada bentuknya. Tiny tip bikin jdi gampang aplikasi, karna aku senengnya brow tipis2 aja. So it still look like my brow gitu. Love ... Read more

Usage Period : 3 months - 6 months

Purchase Point : Shopee

0
4.3(95)

Yves Rocher

Eclat Radiance Rinsing Vinegar

12 Apr 2020

recommends this product!

I have coarsed hair. Sedih y, supaya halus harus pake sampo yg extra moist. Karna pake hijab, trlalu moist means cepet lepek & ngga nyaman. Produk ini bener2 bikin kulit kepala seger. Not only i love love love the smell. It also does the job. Aku taro di botol spray ... Read more

Usage Period : 6 months - 1 year

Purchase Point : Shopee

0
4.5(89)

Sulwhasoo

Essential Balancing Water

12 Apr 2020

recommends this product!

This one saves my skin. True story. Kulitku sensitif & acne prone & kombinasi, too moist-jerawatan. Less moist-jerawatan juga. But this one saves my skin a lot. Karena pas banget aja catering the moosturizer level. Pake nya bareng sama first care activating serum & emul ... Read more

Usage Period : More than 1 year

Purchase Point : Shopee

0
4.4(5)

Shu Uemura

Unlimited Fluid Foundation

734

16 Mar 2020

doesn't recommend this product!

I’m a newbie on foundation. Kirain smuanya bakalan stay in my face, not. This one melts everywhere. Kurang paham juga kenapa. And for some reason, undertone nya kok gagal di ogut. Jadi ashy gitu, sedih deh. The only good thing is the packaging, nice sleek and sturdy. An ... Read more

Usage Period : 3 months - 6 months

Purchase Point : Sephora

0
4.4(1631)

Maybelline

The Falsies Push Up Drama Mascara

Waterproof

13 Mar 2020

recommends this product!

Another maybelline mascara i swore by. Sikat ala ala better than sex, jet black, dan non smudges. Aku pake seharian, outdoor, keringetan. Sampe malem masi aman. Sikat is tricky, yes. Ga heran banyak yg ga suka jg, karna emng rada beda. Kuncinya, apply 1 coat. Biarin 10 ... Read more

Usage Period : 1 week - 1 month

Purchase Point : Watson

0
4.8(6)

Kanebo

Mellow Rich Oil Cleansing

02 Feb 2020

recommends this product!

waktu itu lagu jerawatan paaarah, to the point ga nyaman banget bersihin muka pake kapas. So i tried this, klo pake jari & di massage kynya lebih mild jg ke jerawat mateng. Turns out i love it so much, bersihin makeup setebel apapun LANGSUNG ILANG. Kadang aku tambah 1 p ... Read more

Usage Period : 6 months - 1 year

Purchase Point : Tokopedia

0
Prev
Next