Nasya Nauli Cesarea (@nasyanauli) | Female Daily
image-user-female-daily

nasyanauli · Nasya Nauli Cesarea

Beauty Savvy | 1719 Beauty Points
4.3(9)

Catrice

Liquid Metal Eyeshadow

Satina Van Der Woodsen

28 Jan 2021

recommends this product!

I love this single eyeshadow! i use it as highlighter for my cheeks. the glitter is soft and not crumbly at all and the colour is beautiful. the pigmentation is GREAT! the only downside to this product is gets easily broken. don't ever drop it. i dropped mine and it bro ... Read more

Usage Period : More than 1 year

Purchase Point : Watson

0
4.3(136)

Jafra

JAFRA Gentle Exfoliating Scrub

14 Jan 2021

recommends this product!

Scrub adalah salah satu skin care terpenting buat aku. Kalau di rutinitas skin care, scrub comes before maskeran, always. Scrub jafra ini bener2 gentle dan gak nyakitin kulit. Tadinya tuh aku pake physical scrubnya st ives tapi dia terlalu strong, butir2annya gede bange ... Read more

Usage Period : 1 month - 3 months

Purchase Point : Brand website

0
5(2)

Jafra

Translucent Matte Powder

13 Jan 2021

recommends this product!

a must-have from jafra! aku biasanya pakai ini utk setting foundie / concealer aku. tapi aku juga pake ini buat retouch2, karena tidak berat dan gak bikin cakey sama sekali! mau dipakai ulang ulang ulang ulang berulang juga gak akan cakey. awal dipakai putih2 gitu, tapi ... Read more

Usage Period : 1 month - 3 months

Purchase Point : Brand website

0
4.7(168)

Jafra

jafra long wear cream blush

cashmere peach

13 Jan 2021

recommends this product!

Yes i am a Jafra consultant and yes I would love it if you guys shop Jafra's products through me. But no, I am not just here to promote myself as a consultant and no I am not just giving 5 stars to "help" market the product. This cream blush is no secret -- a great crea ... Read more

Usage Period : 3 months - 6 months

Purchase Point : Brand website

0
4.7(542)

BLP Beauty

Face Powder

Light Beige

08 Jan 2021

recommends this product!

Elizabeth Parra your powder is amazing! I love love love every single aspect about this powder. it sets beauuutifully, it's so light like mineral powder but its pigmentation is great!! It blurs lines and pores really well, and sets under-eye concealer awesomely! The bes ... Read more

Usage Period : 6 months - 1 year

Purchase Point : Official Brand Store

0
4.3(39)

Dear Me Beauty

2-in-1 Velvet Veil

Dear Cyndi

08 Jan 2021

recommends this product!

I got it on sale in Tokped (Dear Me Beauty's official store) only 35k hahaha Aku suka sekali produk ini sebagai cheek tint. Aku pakai ini sebelum pakai foundie/base. Warnanya tetap keluar kok tapi lumayan natural. dia gak kayak creamblush yg pigmentasinya terlalu kuat. ... Read more

Usage Period : 1 week - 1 month

Purchase Point : Tokopedia

0
4(2)

Cover FX

correct click

green

16 Oct 2020

recommends this product!

kalo ini sbnrnya kayak refill buat click pennya gt. tapi kalau mau beli refillnya aja gpp sih. bentuknya kecil banget seperti lipstick bullet. produknya pigmented bgt dan green corrector ini buat nutupin kemerahan (karena di color wheel, warna hijau itu seberangnya warn ... Read more

Usage Period : 6 months - 1 year

Purchase Point : Sephora

0
4.1(92)

Mario Badescu

Facial Spray with Aloe Cucumber and Green Tea

17 May 2020

recommends this product!

I like this spray enough to continue using it, but not necessarily to re-purchase. Cons: the spray is not too great, it wasn't misty and doesn't spread out evenly. But there are a lot of pros: the smell of the product is really good and calming. It doesn't sting when i ... Read more

Usage Period : 1 week - 1 month

Purchase Point : Shopee

0
4(471)

Mario Badescu

Drying Lotion

21 Mar 2020

recommends this product!

Aku beli produk ini selalu di Sephora. Drying lotion ini ada + dan - nya, sama seperti semua produk kosmetik dan skin care yah. Kelebihan produk ini adalah, tentunya, kemampuannya untuk mengeringkan jerawat yang sedang timbul. Aku pake cotton buds/q tips untuk pasang in ... Read more

Usage Period : More than 1 year

Purchase Point : Sephora

0
4.7(13)

Jo Malone London

Lime Basil and Mandarin Cologne

26 Feb 2020

recommends this product!

This is the best fragrance I've ever had in my life. Screw Coco Mademoiselle, screw Narciso Rodriguez, screw Marc Jacobs... I love them all but I love this one more. It is so unpredictable, unguessable, and so me. So the rating part of this entire review may be a little ... Read more

Usage Period : 1 month - 3 months

Purchase Point : Gift

0
Prev
1
234567...
Next