Nandita Kinanthy (@nanditakinanthy10) | Female Daily
image-user-female-daily

nanditakinanthy10 · Nandita Kinanthy

Beauty Rookie | 465 Beauty Points
4.6(60)

Maybelline

Superstay Ink Crayon

Stay Exceptional

05 Apr 2020

recommends this product!

This product is amazingg, kalo kalian gak suka yang liquid, this one suits you, it is controlable, when you apply it doesnt dry instantly, ombre works nicely, great colors, simple packaging, the stay depends on what you do tho, if eat like a monster, it might fade here ... Read more

Usage Period : 1 week - 1 month

Purchase Point : Watson

0
4.4(583)

L'Oreal Paris

Infallible Pro-Matte 24HR Foundation

105 Natural Beige

05 Apr 2020

doesn't recommend this product!

Omg i dont know why i just cant work with this foundation, aku pake segala method, yang primernya berbeda2, pake moisturizer doang, gak pake sama sekali, tapi masih aja keliatan messy, bumpy and just weird looking, kalo first apply itu bagus but if i go around for a bit ... Read more

Usage Period : 1 week - 1 month

Purchase Point : Shopee

0
4.2(51)

Herborist

Beauty Face Mist

05 Apr 2020

recommends this product!

Omggg ini my favvv, ini udah botol ke 2 aku. Aku gak ada breakout gara2 ini. Mist nya enak banget gak besar2 gitu airnya, baunya enak refreshing, multitask lagi. I use it every night for hydration, aku jarang pake untuk finishing makeup bukan apa2 tapi emg menurut aku k ... Read more

Usage Period : 1 month - 3 months

Purchase Point : Traditional market

0
3.7(60)

Sariayu

Putih Langsat Peel Off Mask

05 Apr 2020

recommends this product!

Aku pake peel off itu biar hydrating, kalo pas wajah itu lagi flakey and kulit mati itu dimana2. Nah aku emang punya banyak masker, peel off yang aku suka itu fr**man. Tapi ini bukan dupe, but kalo gamau ngehabisin yang mahal ya aku tinggal pake yang ini. Pretty much th ... Read more

Usage Period : Less than 1 week

Purchase Point : Traditional market

0
3.6(1567)

Mustika Ratu

Masker Bengkoang Tube

05 Apr 2020

recommends this product!

I think this is a really settle mask. Rasanya kayak apply susu pembersih ke muka gitu, nah yang aku sukanya pas kering itu dia gak ngerasa ketarik kulit wajahnya. I think the effect is slow but not that it’s bad. Aku gak ada jerawatan sih habis pake ini, gak breakout ko ... Read more

Usage Period : Less than 1 week

Purchase Point : Traditional market

0
4.1(14)

Madame Gie

Natural Glam Eyeshadow Palette

Natural Glam

01 Apr 2020

recommends this product!

Nyobain iseng karena tadinya gak percaya ada semurah ini paletnya, tapi pigmentasinya itu bagus cukup untuk harga segitu, warnanya cantik2 banget dan bervariasi lagi. Reminds me of huda pallete. Packaging is unreal, pretty and heavy like good quality.

Usage Period : 1 week - 1 month

Purchase Point : Shopee

0
4(15)

Madame Gie

Highlighter Blinded by Drama

01

01 Apr 2020

recommends this product!

Wow emang bagus sih ni highlighter. Murah banget dan bukan main2. Glitternya kecil. Tapi harus di buildup for the intensity that you want, which I think is no big deal. Perfect for everyday routine, light compact (karena murah ya gpp), simple but no mirror ya, and 30k d ... Read more

Usage Period : 1 week - 1 month

Purchase Point : Shopee

1
2.5(57)

The Body Shop

Tea Tree Pore Minimiser

31 Mar 2020

doesn't recommend this product!

This doesn’t replace the benef*t one, when i squeezed out the tube, it just explode the product goes everywhere, but if u do it carefully it should look fine, when it comes out it looks like a dry pasta 😂, but it kinda do the job tho, pakenya yang bener biar emang nemp ... Read more

Usage Period : 1 week - 1 month

Purchase Point : Gift

0
4.8(157)

The Body Shop

White Musk L'Eau

Fragrance Mist Brume Parfume

31 Mar 2020

recommends this product!

It doesnt really last long, the smell is so nice and subtle, smells really natural dan gak aneh2 gak ribet2 gtu baunya, smells fresh like forrest vibe gtu, packaging is simple and i use a lot of sprits but it doesnt go halfway through the packaging, so i think a little ... Read more

Usage Period : 1 week - 1 month

Purchase Point : Gift

0
4.4(741)

PIXY

Make It Glow Dewy Cushion

301 Medium Beige

31 Mar 2020

recommends this product!

Aku kan oily ya so i dont put this all over my face, bagian luar aja, dan bagian luar itu yang banyak jerawatnya, the coverage is nice yet still healthy looking, it doesn’t cake and i use this and set it not because i dont go for glowy look, i go for stable application ... Read more

Usage Period : 1 week - 1 month

Purchase Point : Shopee

0
Prev
1
2
Next