nafisa damayanti mujiono (@nafisadm) | Female Daily
image-user-female-daily

nafisadm · nafisa damayanti mujiono

Beauty Newbie | 226 Beauty Points
4.6(97)

Gucci

Gucci Bloom

Bloom

5 days ago

recommends this product!

I loveeeeeee the smell and everything. The smell suits me very well. I just nice, sweet and classy. However the smell gone cukuo cepat. However this will be one of my forever perfume. ❤️😂 the price is just okaaay i guess... hahahaha but too pricy for me

Usage Period : More than 1 year

Purchase Point : Official Brand Store

0
4.5(115)

Dior

Dior Addict Lip Tattoo

771 Natural Berry

5 days ago

recommends this product!

One of my gorever holigrail product i love love love the result at my lips, the color. Hahahhaa i would recommend you all to purchase. Warna nya just efforlesly pretty , it match my lips perfectly. ❤️❤️❤️ hahaha. However i do agree iys quiet pricy. Hahaha

Usage Period : More than 1 year

Purchase Point : Official Brand Store

0
4.1(354)

Somethinc

C-Riously 24k Gold Essence

5 days ago

recommends this product!

Beli karena emang serum vit c ku lagi abis , aku pikir akan berpengaruh soalnya di iklan” kayak gitu, turns out ga seberapa menunjukan hasil. Uts quiet pricy ya.. dan ga ada dampaknya in which aku agak kecewa gahagah.. but anyway i dont know to others. For your informat ... Read more

Usage Period : 1 month - 3 months

Purchase Point : Shopee

0
4.5(457)

Somethinc

Ceramic Skin Saviour Moisturizer Gel

5 days ago

recommends this product!

Mungkin untuk kulit yg sangat kering would be good but not for me. Buat aku kurang keliatan hasilnya walaupun udah pake mau satu bulan. Kulit ku kombinasi ya. Emang memberikan efek plumpy, but not other than that. I bought this karena lagi pengen nyobain produk lokal

Usage Period : 1 week - 1 month

Purchase Point : Shopee

0
4.7(317)

Garnier

Micellar Cleansing Water Vitamin C

6 days ago

recommends this product!

Pakai ini karena tertarik dengan kandungan vit c, kulit ku kusam kombinasi. Sudah pakai 1 bulan, menurut ku ini mirip” sama variant yg pink tapi ada rasa refreshing nya dikit. Katanya bisa mencerahkan, tapi aku blm keliatan. But would def. purchase lagi karena suka aja, ... Read more

Usage Period : 1 week - 1 month

Purchase Point : Indomaret

0
4.3(259)

The Body Shop

Japanese Matcha Tea Deep Cleansing Mask

Matcha tea

6 days ago

recommends this product!

Pake maskernya, karena salah satu produk yg paling cocok adalah produknya the bodyshop. Kulit ku kering dan kombinasi di area T zone. Untuk kulit ku, pas 2-3 menit awal ada sensasi panas, tapi abis dibilas terasa segar dan kulit terasa bersih. Pakainya 2 kali seminggu, ... Read more

Usage Period : 1 week - 1 month

Purchase Point : Official Brand Store

0