Steffi (@mooncookie) | Female Daily
image-user-female-daily

mooncookie · Steffi

Beauty Savvy | 2865 Beauty Points
4.5(87)

Omniskin

Watermelon Glow Waterfull Brightening Serum

01 Apr 2021

recommends this product!

Aku udah pakai serum ini 6x dalam satu minggu dan berikut testimoniku sejauh ini. Pros: I appreciate the packaging, the tiny doff bottle is uber cute and the pump is effective in dispensing right amount product. Like its price point, the texture of the juice is just alr ... Read more

Usage Period : 1 week - 1 month

Purchase Point : FD Try and Review

0
4.6(5)

Charlotte Tilbury

Airbrush Flawless Foundation

25 Mar 2021

recommends this product!

So I just finished a 5 ml sample size of this foundie and Imma say that if you're looking for a new full coverage foundation that does its job while still being comfortable to wear, look no further! I always mixed it with my Giorgio Armani shade 6 due to the color that ... Read more

Usage Period : 3 months - 6 months

Purchase Point : Shopee

0
5(2)

Maison Margiela

Replica

By The Fireplace

12 Feb 2021

recommends this product!

The lay low in bed and chill mood is strong with this one: Maison Margiela Replica "By the Fireplace" EDT Review! Gw merasa nggak banyak yg bisa dikomentarin soal packaging parfum vial ini; it comes in a humble see through mini plastic container(?) w/out a cap. Fortunat ... Read more

Usage Period : 6 months - 1 year

Purchase Point : Shopee

0
5(2)

Maison Margiela

Replica

Jazz Club

12 Feb 2021

recommends this product!

The boyfriend perfume that we never knew we needed: Maison Margiela Replica "Jazz Club" EDT Review! Jujur awalnya tertarik beli karena nama besar Margiela-nya aja. Cuman EDT tapi kok harganya ngalah-ngalahin Designer EDP? Penasaran, dong. Yauds, gw belilah sample nan pi ... Read more

Usage Period : 6 months - 1 year

Purchase Point : Shopee

0
4(360)

The Ordinary

Glycolic Acid 7% Toning Solution

31 Dec 2020

recommends this product!

Toner eksfoliasi terbaik buat mencerahkan kulit dan nggak bikin cekit-cekit/kering/iritasi kulit normal to oily-ku. Sempet lama berhenti pakai karena kirain "bikin" breakout, eh ternyata aku yg salah cara makenya hehehe. Di aku toner ini baru efektif kalau dipakai dua/t ... Read more

Usage Period : More than 1 year

Purchase Point : Shopee

12
4.4(571)

Neutrogena

Hydro Boost Water Gel

30 Dec 2020

recommends this product!

First of all, terima kasih FD dan Neutrogena yg udah ngasih aku kesempatan buat review produk ini. Agak curang sebenarnya karena sekitar sebulan lalu aku udah ngabisin satu jar neutrogena hydroboost ini yg dibeli sendiri hehe. Anyway, here comes my review for the 2nd ja ... Read more

Usage Period : 1 month - 3 months

Purchase Point : FD Try and Review

0
4.7(3)

Natural Honey

Natural Honey Firm & Stretch Mark Care

12 Nov 2020

recommends this product!

This product is nothing like any other serum that I've ever tried because booooy, it's hecking thick! Kayak kebanyakan produk kecantikan yg gw beli lainnya, gw juga nyobain body serum ini mainly karena iseng. I was on the hunt for a new body lotion to be applied fresh o ... Read more

Usage Period : 3 months - 6 months

Purchase Point : Shopee

2
3.7(7)

iUNIK

Noni Light Oil Serum

15 Oct 2020

recommends this product!

iseng beli karena ngerasa udah mau kepala tiga, jadinya butuh anti aging serum buat dimasukin ke dalam skincare regiment. pilih iunik ini simply karena masih terlalu takut/kurang info make serum dengan active ingredients dan kebetulan harganya paling ekonomis dibanding ... Read more

Usage Period : 1 month - 3 months

Purchase Point : Shopee

0
4.3(131)

KOSE Cosmeport

Softymo Cleansing Oil

Deep

15 Oct 2020

recommends this product!

Udah pakai cleansing oil ini sejak rutin bermakeup full beat dan so far, belum kepikiran ganti produk lain karena softymo ini performanya oke, harganya terjangkau dan gampang dicari di shopee. Secara tekstur, dia nggak greasy yg mengganggu dan gampang luruh dengan bilas ... Read more

Usage Period : More than 1 year

Purchase Point : Shopee

0
4.4(69)

Neutrogena

Deep Clean Foaming Cleanser

15 Oct 2020

recommends this product!

Sabun cuci muka andelan buat step kedua double cleansing routine gw. Udah tube kedua dan so far masih puas banget dengan performanya yang sakses bikin muka combination to oily gw berasa bersihan banyak tanpa rasa ketarik setelah habis dicuci. Sering dijual dengan harga ... Read more

Usage Period : 3 months - 6 months

Purchase Point : Shopee

0