Thebeautywimp (@momonind) | Female Daily

ADD

image-user-female-daily

momonind · Thebeautywimp

Beauty Advisor | 3877 Beauty Points
3.6(238 reviews)
Kiehl'sUltra Facial Cream

momonind recommends this product!

06 Feb 2020

Kiehls Ultra Facial Cream ini memang sudah jadi produk cult-favorite. Tipe produk yg kl udah cocok, ya bakal repurchase terus. Dan ternyata memang dia punya formula yang cukup epic menurutku, dia ini moisturizer yang Silicone Free dan lebih condong ke Emollient & Humect ... Read more

Usage Period : 1 week - 1 month

Purchase Point : Sample

0
3.6(820 reviews)
AVOSKINPerfect Hydrating Treatment Essence

100 ml

momonind recommends this product!

14 Oct 2019

As i mentioned before on IG story, as first essence this product is one of a kind as it has a thick consistency. For mostly (as far as i know) first essence has watery-like texture. That being said, regarding of how thick it is (compared to my other FE) i assumed this w ... Read more

Usage Period : 3 months - 6 months

Purchase Point : Gift

0
3.6(214 reviews)
AVOSKINHydrating Treatment Essence

momonind recommends this product!

14 Oct 2019

Awalnya bingung bedanya apa niccchh sama yang previous Avoskin Perfect Hydrating Essence. Ternyata beda semua, yang ini New Formula ya gengs dan lebih multifungsi. Bisa kalian gunakan sebagai : • First Essence • Hydrating Toner • Facial Spray • Setting Spray __ Bahan-ba ... Read more

Usage Period : 3 months - 6 months

Purchase Point : Gift

0
3.6(506 reviews)
L'Oreal ParisRevitalift Crystal Micro Essence

130 ml

15 Sep 2019

Seperti first essence pada umumnya, konsistensi nya sangat watery, encer seperti air lah pokoknya. Formulanya sama sekali tidak lengket, dan penyerapannya ke dalam kulit juga cepat. Tapi lembab nya cukup awet, tidak langsung hilang poooof gitu aja. Sayangnya, dia ini ti ... Read more

0
3.6(3 reviews)
ClinelleClinelle Whiten Up Brightening Cleanser

Whiten Up

23 Aug 2019

Tekstur si cleanser ini seperti gel dan berwarna bening. First impression, terlihat kalau formulanya ringan dan tidak terlalu foam-y. Sehingga biasanya aku pakai kalau seharian cuma di rumah dan keluar deket-deket aja. Formulanya juga terasa lembut di wajah dan yang ter ... Read more

0
3.6(12 reviews)
ClinelleWhiten Up Brightening Day Cream

23 Aug 2019

Krim ini memiliki tekstur cream yang cukup thick jika dilihat, tapi begitu kita aplikasikan ternyata dia ringan dan spread easily on to the skin. Memang cocok sekali untuk digunakan pagi/siang hari karena dia juga sangaat mudah terserap kulit dan sesuai klaim, bahwa for ... Read more

0
3.6(3 reviews)
23 Years OldCERA3

23 Aug 2019

One moisturizer that can also be used as a sleeping mask, because of its cream gel texture that feels silicone-y when applied. It is so easily spread (knowing that it has a high amount of silicone) and gives my face an instant shiny glow. Like really glowing even at day ... Read more

0
3.6(2 reviews)
Dr AltheaBCL X Althea Sunrise & Moonrise Eyeshadow Palette

Sunrise & Moonrise

15 Aug 2019

Formula wise, it is out of my expectation -- in a good way. You know mostly Korean eyeshadow palettes are so soft in pigmentation and over-glittery at times. I was skeptical at first but im SHOOKED that the pigmentation is actually the other way around. It has supeeeer ... Read more

0
3.6(1 reviews)
Juvia's PlaceThe Saharan II by Juvia's

The Saharan II

15 Aug 2019

Luar biasa bagus, dari semua palette yang saya coba belum ada yang gagal. Warnanya super intense! untuk teknik packing-color bisaaaaa banget, gak perlu eye base sudah ngejreng. Apalagi sekarang lagi sering diskonan nih Juvias, dengan harga segitu mah sudah bagus banget. ... Read more

0
3.6(8 reviews)
FarsaliFarsali Jelly Beam

15 Aug 2019

I bought it on a whim without thinking further that this kind of texture would be tricky at times upon application. I find it works best under makeups. It is not too overly blinding, hence it looks so decent to wear for a no-makeup makeup look. Yet, I still manage to la ... Read more

0
Prev
1
234567...
Next