Moelly (@moellyc) | Female Daily
image-user-female-daily

moellyc · Moelly

Beauty Rookie | 540 Beauty Points
4.3(1147)

Skin1004

Madagascar Centella Asiatica Toner

20 Jun 2021

recommends this product!

SKIN1004 adalah merek perawatan kulit alami yang mengutamakan kulit sehat untuk penggunaan jangka panjang sekaligus meminimalisir iritasi kulit dengan penggunaan bahan-bahan hipoalergenik. Semua produk SKIN1004 memiliki komposisi bahan yang ringan dan lembut di kulit se ... Read more

Usage Period : 1 week - 1 month

Purchase Point : PR Package

0
4.4(7)

Mad For Makeup

Dew+ Tinted 6hr Lip Moisturizer - Tinted Lipstick meets Lip Balm

Caramel Youth

10 Jun 2021

recommends this product!

Dikirimin Dew 2.0 sama Mad shade ‘Caramel Youth’ dan isi PR Packagenya pun lucu banget mau nangis! Dapet permen kaki terus langsung aku makan deh. Aku suka sama Lip Moistnya karena bener bener ngelembabin bibir aku, warnanya pun cantik cantik jadi cocok buat daily wear ... Read more

Usage Period : 1 month - 3 months

Purchase Point : PR Package

0
3.9(424)

Some by Mi

AHA BHA PHA 30 Days Miracle Cream

10 Jun 2021

recommends this product!

This Miracle Cream contains niacinamide and adenosine with no chemicals included that cause skin problem. Strengthening the skin barrier, control excessive sebum and quick calming! I've tried a lot of different products trying to find relief and nothing has made a huge ... Read more

Usage Period : 1 week - 1 month

Purchase Point : Gift

0
4.8(15)

Some by Mi

AHA BHA PHA 30 Days Miracle Serum Light

10 Jun 2021

recommends this product!

The majority of the ingredients have emollient, antioxidative and anti-inflammatory properties, which are all directly linked to improving skin barrier. This definitely will strengthen your skin barrier if that is something you're concerned about. My skin noticeably bec ... Read more

Usage Period : 1 week - 1 month

Purchase Point : Gift

0
4.4(89)

Some by Mi

AHA BHA PHA 30 Days Miracle Acne Clear Foam

10 Jun 2021

recommends this product!

Non-irritating cleansing foam for acne prone skin. This product has been approved by Korean FDA as Functional Foam Cleanser. Contains 150.000ppm of Centella Asiatica and 10.000ppm of Teatree Leaves Water. Who doesn't love cica and tea tree as daily staples for our skin? ... Read more

Usage Period : 1 week - 1 month

Purchase Point : Gift

0
3.8(4530)

Some by Mi

AHA BHA PHA 30 Days Miracle Toner

10 Jun 2021

recommends this product!

Gentle removing dead skin cells. Gently exfoliates and remove skin waste, normalize skin turn-over period for keeping healthy skin. Suitable for sensitive skin since the skin irritation test has been completed so no more worries for flaky makeup due to dead skin! It cle ... Read more

Usage Period : 1 week - 1 month

Purchase Point : Gift

0
4.7(26)

Rovectin

Skin Essentials Conditioning Cleanser

10 Jun 2021

recommends this product!

Buat kalian yang kulitnya suka terasa ketarik atau kering sehabis cuci muka harus merapat! Aku baru aja nemuin produk baru yang nggak bikin kulit kering sama sekali dan vegan loh. Rovectin Skin Essentials Conditioning Cleanser adalah pembersih berbusa lembut, pH rendah ... Read more

Usage Period : 1 week - 1 month

Purchase Point : PR Package

0
4.6(279)

Somethinc

Glow Maker AHA BHA PHA Clarifying Treatment Toner

10 Jun 2021

recommends this product!

Glow Maker is a new exfoliating toner from Somethinc. This exfoliating toner from Somethinc is mild in nature, because it contains a low percentage of active ingredients so it is safe to use every day. Every day, our skin regenerates by removing dead skin cells. If dead ... Read more

Usage Period : 1 week - 1 month

Purchase Point : PR Package

0
4.6(173)

Somethinc

Supple Power Hyaluronic9+ Onsen Essence Toner

10 Jun 2021

recommends this product!

Belakangan ini kulit aku lagi super greasy karena dehidrasi. Untuk mengurangi produksi sebum berlebih di wajah, aku pakai produk yang mengandung Hyaluronic Acid supaya kadar air di wajah tetap terjaga dan mengurangi minyak di wajah. Aku pakai Supple Power dari SOMETHINC ... Read more

Usage Period : 1 week - 1 month

Purchase Point : PR Package

0
4.6(74)

Looke Cosmetics

Holy Lip Creme

Hebe

10 Jun 2021

recommends this product!

Aku suka banget sama produk-produk dari Looké karena ingredientsnya aman untuk kulit. Lip Cremenya juga punya banyak benefit dan bisa dipakai buat corrector, eyeshadow, sekaligus blush on! Shade Hebe dengan warna nude coral yang ringan dan nggak bikin bibir kering. Buat ... Read more

Usage Period : 1 week - 1 month

Purchase Point : PR Package

0
Prev
1
2
Next