Larasati (@larasx) | Female Daily
image-user-female-daily

larasx · Larasati

Beauty Guru | 12064 Beauty Points
5(3)

Make Over

Powerstay Transferproof Matte Lip Cream

B11 New Rules

a day ago

recommends this product!

Transferproof, yes! Maskproof, YES! One dip is enough, coveragenya sangat bagus di bibir, hanya sekali usap, warnya udah keluar dan tegas, ga perlu berulang kali diusap. It is very lightweight, teksturnya nyaman di bibir jd berasa nggak pake lipstik sama sekali. It come ... Read more

Usage Period : 1 week - 1 month

Purchase Point : PR Package

0
4.7(18)

Gentle Hour

Clean Start Hydrating Jelly Cleanser

31 Jan 2021

recommends this product!

Seperti namanya, teksturnya seperti gel-jelly. Tetap ringan dan saat terkena air dan digosok sedikit dia akan berbusa. Bagi aku cleanser aku yg menghasilkan busa akan mempunyai efek kering di kulit dan menarik tp ternyata dia nggak. Busa yg dihasilkan sedikit dan tentu ... Read more

Usage Period : 1 month - 3 months

Purchase Point : PR Package

0
4.5(83)

Rose All Day Cosmetics

Don’t Forget Sunscreen

23 Jan 2021

recommends this product!

Dry skin approved! Buat yg kulitnya kering, sunscreen ini bisa jadi produk favorit yang sangat efisien. Pake ini aja di AM routine ga masalah, asal facial wash dulu sebelumnya. Tingkat kelembabannya sangat tinggi, jd skip moisturizer Gpp bgt. Menurut aku sunscreen ini t ... Read more

Usage Period : 1 week - 1 month

Purchase Point : Shopee

0
4.3(212)

For Skin's Sake (FSS)

Weightless Sunscreen SPF 50 PA++++

21 Jan 2021

recommends this product!

First, selalu appreciate branding forskinsake terutama dengan packagingnya. Bentuknya tube dan bahannya sangat empuk jd mudah untuk ngeluarin produknya. Dia ini tipe sunscreen chemical, so pastinya dia ga meninggalkan white cast. Teksturnya ringan sehingga gampang untuk ... Read more

Usage Period : More than 1 year

Purchase Point : Shopee

1
4.6(21)

Superface

Zoom In Mesh Cushion

03 Natural

21 Jan 2021

recommends this product!

This cushion is truly unique for me because it has flexible mesh pad better than than the sponge one in my opinion. Besides being hygienic, its pick-up product is also has more controlled. The concept of this cushion can be seen that the best complexion is natural as po ... Read more

Usage Period : 1 month - 3 months

Purchase Point : PR Package

0
4.4(544)

Neutrogena

Hydro Boost Water Gel

21 Jan 2021

recommends this product!

Well, I must say I impressed. A lot! Another gel mositurizer that has a korean touch and i live for korean skincare vibe. The concept itself is having a super hydrated skin without leaving from your skin, if that’s make sense 😅 There is one (or few) details that inotic ... Read more

Usage Period : 1 week - 1 month

Purchase Point : FD Try and Review

0
4(1)

So natural

Cera Plus Peptide Ceramide Cream

08 Jan 2021

recommends this product!

Maybe some of you will reconsider because the price is not affordable, but it is wise that skincare products with ceramide ingredient are obviously coming with exclusive price. Long story short, this product is emollient, so it is really good for people with dry skin, i ... Read more

Usage Period : 1 month - 3 months

Purchase Point : PR Package

0
4.9(200)

ESQA

Goddess Eyeshadow Palette

Peach

04 Jan 2021

recommends this product!

One of eyeshadow palette you should have for a Classy and eleganté touch. Bisa dibilang ini adalah produk eyeshadow yg patut dipertimbangkan sebagai clean beauty product, i have to highlight that @esqacosmetics qacosmetic is a leading vegan cosmetics and halal certifie ... Read more

Usage Period : 1 week - 1 month

Purchase Point : Shopee

0
4.9(108)

Looke Cosmetics

Holy Lash Elixir

Hades

29 Dec 2020

recommends this product!

Selama menjalani new normal ini jujur udah jarang banget pake makeup untuk mencegah maskne dan tentunya efisiensi waktu. Selama di rumahpun, I always do natural makeup. One thing that I notice is my eye makeup did change a lot. Aku sudah nggak lagi pake bulu mata palsu ... Read more

Usage Period : 6 months - 1 year

Purchase Point : Shopee

0
3.8(1067)

Hada Labo

Perfect 3D Gel

23 Dec 2020

recommends this product!

Aku selalu pake ini sebelum makeup and it is superb! Kalau kalian ingin makeup kalian tahan lama dan ga gampang geser, kalian wajib punya ini terutama yg kulitnya kering. Efek lembabnya ada bahkan makeup sangat nempel di kulit kayak lem, tp aku sarankan sblm pake ini, d ... Read more

Usage Period : 3 months - 6 months

Purchase Point : Shopee

0
Prev
Next