akila fayola maritza (@kilamari) | Female Daily
image-user-female-daily

kilamari · akila fayola maritza

Beauty Rookie | 620 Beauty Points
4.4(1632)

Pyunkang Yul

Essence Toner

04 Mar 2021

recommends this product!

Toner ini menurut aku bagus buat maintanance and memperbaiki ur skin barrier. With a minimal ingredients list, this toner can be used by anyone!! but personally i really love using this product as my primer karna makeup beneran jado super nempel and nyatuu gitu with my ... Read more

Usage Period : 3 months - 6 months

Purchase Point : Gift

0
4.4(89)

Missha

Time Revolution The First Treatment Essence Rx Pro Ferment α™

04 Mar 2021

recommends this product!

LOOVEE!! im on my 2nd bottle right now and dare i say that this is the closest dupe to skii yaa.. this is the best version of the fte yang missha udh keluarin.. seminggu pemakaian keliatan kulit jadi lebih plump, smooth and moisturize. due to the high concentrate of the ... Read more

Usage Period : More than 1 year

Purchase Point : iLotte

0
4.8(148)

BLP Beauty

Lip Glaze

Poppy Jam

03 Mar 2021

recommends this product!

SUKAAK BGT HIKSS ME LUVV🖤🖤 this gloss is actually reaally pigmented yaa and it actually stain your lips juga.. jadi walaupun abis pake ini udh lama, ur lips bakal tetep ada warnanyaa gituu!! sebagai seseorang with a dry skin, gue bahkan pake ini as a cream blush due t ... Read more

Usage Period : 6 months - 1 year

Purchase Point : Official Brand Store

0
4.5(117)

Make Over

Cliquematte Lip Stylo

201 Eclair

03 Mar 2021

recommends this product!

ONE OF MY FAV LIP MATTE🖤🖤 aku baru aja bulan kemaren repurchase karna makeover lagi having a huge sale🥰 sumpah ringan banget and gampang diblend!! buat dijadiin blush on juga bisa banget sihh.. shade ini very prettyyy, kyk brown-ish redd yg ada hint orangenya sedikit ... Read more

Usage Period : More than 1 year

Purchase Point : Official Brand Store

0
4(2)

L'Oreal Paris

True Match Concealer

N.2 Vanilla

29 Jan 2021

recommends this product!

this product actually has many similarity with fitme concealer, butt yg fitme agak sedikitt matte. yang loreal ini dia keliatan lebih keliatan kaya kulit asli sihh which i really like! apalagi hasil difoto juga suuper cantik and natural bangett!

Usage Period : 1 week - 1 month

Purchase Point : Centro

0
4.3(11)

The Body Shop

fresh nude foundation

fiji sand 026

29 Jan 2021

recommends this product!

looove this foundationn!! dia light to medium covarage, and finnishnya satin gituu pokoknyaa natural bgtt, the shade itself juga perfect for those of you guys who have a warmer skintone. Would highly recommend it as an everydayy foundation!!

Usage Period : 6 months - 1 year

Purchase Point : Official Brand Store

0
3.8(65)

Kathh Mask

Coffee Mask

29 Jan 2021

recommends this product!

sebenernya not bad sih, seperti coffe mask pada umumnya but i dont feel and get the hype :( yes dia emg ngeabsorb minyak and great as a weekly mask, cuma ga secepet and sengaruh ituu di kulit acne prone aku huhu.. i just think that this mask is an overhyped product

Usage Period : 1 month - 3 months

Purchase Point : Shopee

0
4.7(16)

Dear Me Beauty

Airy Poreless Fluid Foundation

C02 Creme Beige

29 Jan 2021

recommends this product!

in loove bgt sama foundation inii🖤 really natural (benerann kayak second skinn) and ga bikin abu-abu sama sekalii.. medium covarage with a semi matte finnish, kalo lagi kering biasanya aku campur sama moisturizer sihh biar kayak tinted moisturizer gituu and hasilnya ca ... Read more

Usage Period : 1 month - 3 months

Purchase Point : Watson

0
4.8(5)

Celimax

Derma Nature Fresh Blackhead Jojoba Cleansing Oil

29 Jan 2021

recommends this product!

suuuuper duper light weight!! cocok bgt buat kalian yang baru starting out using an oil cleansing based karna ini product gampangg bgt dibilasnyaa. cleansing power dia juga lumayan bgt kokk, lebih dari cukup. gabikinn beruntusan atau nambah jerawat!!o

Usage Period : 3 months - 6 months

Purchase Point : Shopee

0
4.4(659)

Heimish

All Clean Balm

29 Jan 2021

recommends this product!

all time favss yaa, selain harganya yg masi termasuk affordable, this cleansing balm also cleansing powernya cukup kuat. suka bgt the fact that ut has no fragrance and gampang bgt dibilasnya.. currently on my 3rd tube and so farr still lovin it🖤

Usage Period : More than 1 year

Purchase Point : iLotte

0
Prev
Next