Kemala Fabrian (@kfabrian) | Female Daily
image-user-female-daily

kfabrian · Kemala Fabrian

Beauty Newbie | 295 Beauty Points
4.2(4252)

Garnier

Micellar Cleansing Water All-in-1 Makeup Remover & Cleanser

For Oily, Acne-Prone Skin

14 Jul 2020

recommends this product!

This product is a winner. Cepet ngebersihinnya, ga bikin kulit jadi sensitif, bener-bener kayak ngehapus make up pakai air dan cepet. Paling kalau pakai maskara waterproof butuh agar effort kayak 2-3 kali wipe. Other than that? Ini miscellar water terbaik menurutku so f ... Read more

Usage Period : More than 1 year

Purchase Point : Shopee

1
4.3(11689)

Garnier

Micellar Cleansing Water All-in-1 Makeup Remover & Cleanser

14 Jul 2020

recommends this product!

This product is a winner. Cepet ngebersihinnya, ga bikin kulit jadi sensitif, bener-bener kayak ngehapus make up pakai air dan cepet. Paling kalau pakai maskara waterproof butuh agar effort kayak 2-3 kali wipe. Other than that? Ini miscellar water terbaik menurutku so f ... Read more

Usage Period : More than 1 year

Purchase Point : Shopee

0
4(3128)

Pond's

Magic Powder BB

14 Jul 2020

recommends this product!

This product is amazing! Setelah nyoba sana sini untuk nyari bedak, bair tabur maupun compact yang bagus, this one is the best and I'm stuck with this for over a year now. Hasilnya halus, ada sedikit shimmer, dan ketika aku gabung sama BB cushionku (merek lain), coverag ... Read more

Usage Period : More than 1 year

Purchase Point : Shopee

0
4.3(95)

Laneige

Water Bank Moisture Essence

14 Jul 2020

recommends this product!

The texture creamy, lebih thick dari yang hydro moisture essence. Smells AMAZING! and actually makes your face feel like jelly.. very smooth and supple. I wear it together with the sleeping mask after wearing the essence.

Usage Period : More than 1 year

Purchase Point : Lazada

0
3.6(52)

Missha

M Magic Cushion

21 Light Beige

14 Jul 2020

recommends this product!

This thing works amazing on me. This is my first bb cushion dan ga pernah berpaling sejak pertama makai. Ga cakey, easy to wear, coveragenya lumayan. Aku gunain shade 23 dan 21, meski sebenernya kalau ada shade 22 aku bakal beli shade 22 sih. Tapi cukup blending sama wa ... Read more

Usage Period : More than 1 year

Purchase Point : iLotte

0
3.8(115)

Missha

M Magic Cushion

23 Natural Beige

14 Jul 2020

recommends this product!

This thing works amazing on me. This is my first bb cushion dan ga pernah berpaling sejak pertama makai. Ga cakey, easy to wear, coveragenya lumayan. Aku gunain shade 23 dan 21, meski sebenernya kalau ada shade 22 aku bakal beli shade 22 sih. Tapi cukup blending sama wa ... Read more

Usage Period : More than 1 year

Purchase Point : iLotte

0
4.2(6362)

Laneige

Water Sleeping Mask

14 Jul 2020

recommends this product!

It's the best sleeping mask I've encountered so far. Pas bangun tidur mukanya jadi glowing gitu. Dibanding seri lavender yang keluar belakangan, aku prefer yang ini karena wanginya lebih lembut. Tapi secara kualitas sama aja

Usage Period : More than 1 year

Purchase Point : Brand website

0
4.2(593)

Laneige

Water Sleeping Mask

Lavender

14 Jul 2020

recommends this product!

It's the best sleeping mask I've encountered so far. Pas bangun tidur mukanya jadi glowing gitu. Meskipun untuk wangi lavender ini agak acquired taste ya, dibandung yang original karena wanginya ga khas

Usage Period : More than 1 year

Purchase Point : Brand website

0