Jasmine Aulia Abdillah (@jsmneaul) | Female Daily
image-user-female-daily

jsmneaul · Jasmine Aulia Abdillah

Beauty Newbie | 346 Beauty Points
4.7(50)

Elie Saab

Le Parfum

30 May 2021

recommends this product!

I honestly not a fan of the main scent, since i fell in love with musky and strong wood scented. But this edp says otherwise, it has really soft scent that is able to make memories easily. The main note i would say it is jasmine the base is more into floral powdery. Qui ... Read more

Usage Period : Less than 1 week

Purchase Point : Shopee

0
4.1(710)

Some by Mi

Yuja Niacin Blemish Care Serum

20 May 2021

recommends this product!

Work so well on my post acne scars. I was terrified karena produk niacinamide yang sebelumnya ku pake bikin white head. Dan unexpectedly this has been worked on my skin since the first month of the usage. It has super light texture, easily absorbed by my skin, doesn't f ... Read more

Usage Period : 6 months - 1 year

Purchase Point : Shopee

0
4.8(20)

Medi-Klin

Clindamicyn Gel

16 May 2021

recommends this product!

Aku terholong punya acne yang hide di dalam kulit, besar. Sakit dan gak gatel. Saking Deepnya kadang setelah beberapa kali facial belum hilang dan malah memerah. Terus aku konsultasi ke dokter kecantikan, dan disarankan untuk pakai mediklin. Dan karena harga dia yang cu ... Read more

Usage Period : 6 months - 1 year

Purchase Point : Apotik Karunia

0
4.5(22)

Innisfree

Bija Trouble Gel Cream

16 May 2021

recommends this product!

I bought this in the time i when was insanly struggling with my forehead acne, and i thought this could make a new page for me, dan ternyata nggak. Texture dia watery dan light, wanginya seger dan menurut aku bisa relief stress. Untuk outcome nya sendiri di aku 6,9/10. ... Read more

Usage Period : 3 months - 6 months

Purchase Point : Official Brand Store

0
4.5(11)

Innisfree

Innisfree Tone Up No Sebum Sunscreen

SPF 50 PA ++++

16 May 2021

recommends this product!

This is the lightest tone up cream and sunscreen combination ever. Texture dia creamy tapi gak buttery, dan warna dia klop sama skin tone aku. So far, my favorite sunscreen i've ever tried. I absolutely suggest produk ini untuk semua skin type.

Usage Period : 6 months - 1 year

Purchase Point : Shopee

0
4.6(10)

The Body Shop

VITAMIN E LIP CARE STICK SPF 15

16 May 2021

recommends this product!

First of all, texture dia ini lumayan berat, mungkin yang belum kebiasaan sama chapstick buttery agak gak pas. But it so well moistened, dan long last approximately 4-5 jam masih bisa. Aku waktu on broad selama 3½ jam dia masih sticked. Dan terakhir yang aku suka lip vi ... Read more

Usage Period : 3 months - 6 months

Purchase Point : Official Brand Store

0
4.8(2869)

Raecca

Lippie Serum

16 May 2021

doesn't recommend this product!

Personally not a fan of the color, texture, dan outcome nya. Too much pigment, Plusnya lightweight feel, fresh scent, oily, but it doesn't moisturize my lip on a prolonged basis. Buat yang bibirnya kering i suggest not to try on this productuct. i didn't expect too much ... Read more

Usage Period : 1 week - 1 month

Purchase Point : Instagram

0
4.6(41)

The Body Shop

Black Musk

Black Musk

15 May 2021

recommends this product!

This perfume will always be on my toplist. Why? Buat yang suka wangi seductive, strong, mysterious, yet soft harus coba black musk ini. Di top note nya ada wangi soft musk yang merurut aku sangat myterious, di note basenya dia ada wangi manis, smokey dan intense.

Usage Period : More than 1 year

Purchase Point : Official Brand Store

0
4.6(195)

Yves Saint Laurent

Black Opium Eau de Parfum

15 May 2021

recommends this product!

This is one of a kind ysl perfume that i've bought, besides libre dan mon paris. Seperti yang kita tahu bahwa konsentrasi edp di bawah edt jadi untuk dutability cukup, tapi harus reaply setiap 3 jam. Wangi top note nya yang aku rasain adalah sandalwood balsamic yang cuk ... Read more

Usage Period : 1 month - 3 months

Purchase Point : Instagram

0
4.2(722)

Some by Mi

Yuja Niacin Brightening Sleeping Mask

02 Dec 2020

recommends this product!

So, i was having a tremendous breakout 5 bulan lalu, kemudian aku lihat produk set yang bisa memudarkan acne scars, and i saw yuja niacin starter kit. And it was a huge transform of my face. Tey heve done such a good job, tapi ini bukan produk yang sekali pakai langsung ... Read more

Usage Period : 3 months - 6 months

Purchase Point : Whatsapp

0