Jen F (@jjjfren) | Female Daily

ADD

image-user-female-daily

jjjfren · Jen F

Beauty Goddess | 58790 Beauty Points
3.6(2289 reviews)
Hada LaboGokujyun Ultimate Moisturizing Face Wash

jjjfren recommends this product!

02 Jan 2020

It’s always nice to revisit old favorites! Ini one of the few gentle cleansers I found back in the days and by chance, gak liat review sama sekali. It’s a foaming cleanser kaya most conventional face cleansers, tp busanya gak sebanyak Senka. It doesn’t leave my skin tig ... Read more

Usage Period : More than 1 year

Purchase Point : Guardian

5
3.6(127 reviews)
Kiss MeHeroine Make Long and Curl Mascara Super Waterproof

Black

jjjfren recommends this product!

28 Dec 2019

Gila ini mascara bikin orang2 ngira aku lash lift! Karena emang bikin panjang, lentik dan nahan curl banget. FYI bulmatku tipikal gen oriental, jadi pendek dan turun gt. Ini mascara yg ada fibersnya ya. Lalu waterproof, bener2 gak jembret dibawa berenang, dan emang haru ... Read more

Usage Period : 3 months - 6 months

Purchase Point : Japan

4
3.6(78 reviews)
CANMAKEMermaid Skin Gel UV

01

jjjfren recommends this product!

20 Dec 2019

Wahhh ini sih pantesan banyak yg naksir. Aku beli ini thn lalu keracunan @gabrisia hehehe. Baru sempet nyoba sekarang dan sekali apply langsung tau suka banget. Teksturnya watery gel, mirip biore. Spreads like a dream, mulus dan enteng banget. Kaya pake light moisturize ... Read more

Usage Period : 1 week - 1 month

Purchase Point : Shopee

0
3.6(6 reviews)
Australian GoldBotanical SPF50 Tinted Face Sunscreen Lotion

jjjfren recommends this product!

20 Dec 2019

This is a great physical sunscreen. Tekstur dan feelnya beda banget dgn physical sunscreens lain yg pernah aku coba. Rata2 phys sunscreen kan cair banget atau agak gritty, ini creamy mousse. It’s pretty thick dan rada bikin kaget, takut terlalu berat di kulit, but it’s ... Read more

Usage Period : 1 month - 3 months

Purchase Point : CVS

0
3.6(228 reviews)
The OrdinaryNatural Moisturizing Factors + HA

jjjfren doesn't recommend this product!

03 Nov 2019

This basic moisturizer is the definition of meh... melembabkan dan ekonomis, gak menyebabkan reaksi negatif. Tapi sangat meh krn there are other basic and affordable moisturizers that are more elegant, more pleasant to use. It’s been opened for both my husband and I to ... Read more

Usage Period : 1 month - 3 months

Purchase Point : Brand website

3
3.6(9 reviews)
OlayOlay Regenerist Whip Active Moisturizer

Anti Aging

jjjfren doesn't recommend this product!

02 Oct 2019

Aku dapet bbrp bungkus sample produk ini ketika belanja online. And I don’t like this product unfortunately. I understand what it tries to do: nourishing but matte and light moisturizer. Tp menurutku ini gagal deliver di bbrp aspek. Emang ketika diaplikasikan di awal, r ... Read more

Usage Period : 1 week - 1 month

Purchase Point : Sample

0
3.6(206 reviews)
L'Oreal ParisRouge Signature Matte Color Ink

116 I Explore

jjjfren recommends this product!

10 Sep 2019

This is a must have in this series utk orang2 yg suka nyampurin, oplos, ombre lip products. Warnanya nude spt susu coklat dan gak bikin muka keliatan pucat. Dipake sendiri pun flattering banget warna coklatnya dan netral. Not too cool-toned or warm-toned jd sangat versa ... Read more

Usage Period : 1 week - 1 month

Purchase Point : CVS

0
3.6(2 reviews)
E.L.FELF Studio Ultimate Blending Brush

jjjfren recommends this product!

24 Aug 2019

Sejak beli ini, beauty blenders jd nganggur... karena kayanya lbh cepet dan membutuhkan tenaga yg lbh sedikit ketika nge-blend foundation dan concealer pake ini. Mostly aku pake swirling motion aja. With this brush+motion, the coverage is very natural, no streaks. Just ... Read more

Usage Period : 1 month - 3 months

Purchase Point : CVS

0
3.6(2 reviews)
NARSVelvet Lip Glide

Roseland

jjjfren recommends this product!

22 Aug 2019

I got this in a set of mini lip glides (isi 6, worth it utk dishare dgn keluarga dan temen). This is a great deep pink color, with a hint of rose and mauve. Cocok utk sehari2. Sebelumnya blm pernah denger ttg velvet lip glides, but it’s a great non-matte liquid lipstick ... Read more

Usage Period : 3 months - 6 months

Purchase Point : Nordstrom Rack

0
3.6(2 reviews)
Wet n Wildmegalast liquid catsuit

Coral Corruption/922B

jjjfren doesn't recommend this product!

21 Aug 2019

Ughhhh suka banget sm warnanya but this liquid lipstick has a terrible formula! Warnanya peachy coral yg aku cari and the color is very flattering on me. Tapi formulanya gak oke banget... pas awal diaplikasikan, agak susah diratain, bisa dibilang patchy. Sets quickly an ... Read more

Usage Period : 1 month - 3 months

Purchase Point : Brand website

2
Prev
Next