Jen F (@jjjfren) | Female Daily

ADD

image-user-female-daily

jjjfren · Jen F

Beauty Goddess | 59508 Beauty Points
4.5(814 reviews)
LancomeAdvanced Génifique Youth Activating Serum

jjjfren recommends this product!

17 Feb 2020

I enjoy using this product — it gives an instant plumping and calming effect! Teksturnya serum yg agak kental but sink in fast. TBH I was a bit nervous when trying this krn pas nyobanya ketika kemungkinan besar kulitku bakal sensitif, I was traveling a lot and it includ ... Read more

Usage Period : 1 week - 1 month

Purchase Point : FD Try and Review

2
4.3(3153 reviews)
GarnierMicellar Oil-Infused Cleansing Water

jjjfren doesn't recommend this product!

09 Feb 2020

Wah kok kayanya bener2 gak cocok sama produk ini. Bersih sih bersih, efektif emang. But hell this is sensitizing! Dipake di mata, bikin perih mata dan kelopak mata. Okay, maybe not for the eyes then. Lalu dipake di kulit muka, wow sensitizing setelah dipake dan sampe pa ... Read more

Usage Period : 1 week - 1 month

Purchase Point : Transmart

0
3.9(20 reviews)
Drunk ElephantProtini Polypeptide Cream

jjjfren recommends this product!

20 Jan 2020

Aku dapet deluxe samplenya dari bday gift Sephora US. Quite excited krn banyak yg suka sepertinya. My verdict: it’s a very good basic moisturizer. Penampakannya cream putih pekat, tp ketika dicolek rada basah kaya watery gel. Baunya kaya susu, tp gak kuat kok. Gampang d ... Read more

Usage Period : 1 week - 1 month

Purchase Point : Sample

0
4.1(2438 reviews)
Hada LaboGokujyun Ultimate Moisturizing Face Wash

jjjfren recommends this product!

02 Jan 2020

It’s always nice to revisit old favorites! Ini one of the few gentle cleansers I found back in the days and by chance, gak liat review sama sekali. It’s a foaming cleanser kaya most conventional face cleansers, tp busanya gak sebanyak Senka. It doesn’t leave my skin tig ... Read more

Usage Period : More than 1 year

Purchase Point : Guardian

5
4.8(148 reviews)
Kiss MeHeroine Make Long and Curl Mascara Super Waterproof

Black

jjjfren recommends this product!

28 Dec 2019

Gila ini mascara bikin orang2 ngira aku lash lift! Karena emang bikin panjang, lentik dan nahan curl banget. FYI bulmatku tipikal gen oriental, jadi pendek dan turun gt. Ini mascara yg ada fibersnya ya. Lalu waterproof, bener2 gak jembret dibawa berenang, dan emang haru ... Read more

Usage Period : 3 months - 6 months

Purchase Point : Japan

4
4.5(87 reviews)
CANMAKEMermaid Skin Gel UV

01

jjjfren recommends this product!

20 Dec 2019

Wahhh ini sih pantesan banyak yg naksir. Aku beli ini thn lalu keracunan @gabrisia hehehe. Baru sempet nyoba sekarang dan sekali apply langsung tau suka banget. Teksturnya watery gel, mirip biore. Spreads like a dream, mulus dan enteng banget. Kaya pake light moisturize ... Read more

Usage Period : 1 week - 1 month

Purchase Point : Shopee

0
4.6(7 reviews)
Australian GoldBotanical SPF50 Tinted Face Sunscreen Lotion

jjjfren recommends this product!

20 Dec 2019

This is a great physical sunscreen. Tekstur dan feelnya beda banget dgn physical sunscreens lain yg pernah aku coba. Rata2 phys sunscreen kan cair banget atau agak gritty, ini creamy mousse. It’s pretty thick dan rada bikin kaget, takut terlalu berat di kulit, but it’s ... Read more

Usage Period : 1 month - 3 months

Purchase Point : CVS

1
4(249 reviews)
The OrdinaryNatural Moisturizing Factors + HA

jjjfren doesn't recommend this product!

03 Nov 2019

This basic moisturizer is the definition of meh... melembabkan dan ekonomis, gak menyebabkan reaksi negatif. Tapi sangat meh krn there are other basic and affordable moisturizers that are more elegant, more pleasant to use. It’s been opened for both my husband and I to ... Read more

Usage Period : 1 month - 3 months

Purchase Point : Brand website

4
4(10 reviews)
OlayOlay Regenerist Whip Active Moisturizer

Anti Aging

jjjfren doesn't recommend this product!

02 Oct 2019

Aku dapet bbrp bungkus sample produk ini ketika belanja online. And I don’t like this product unfortunately. I understand what it tries to do: nourishing but matte and light moisturizer. Tp menurutku ini gagal deliver di bbrp aspek. Emang ketika diaplikasikan di awal, r ... Read more

Usage Period : 1 week - 1 month

Purchase Point : Sample

0
4.8(228 reviews)
L'Oreal ParisRouge Signature Matte Color Ink

116 I Explore

jjjfren recommends this product!

10 Sep 2019

This is a must have in this series utk orang2 yg suka nyampurin, oplos, ombre lip products. Warnanya nude spt susu coklat dan gak bikin muka keliatan pucat. Dipake sendiri pun flattering banget warna coklatnya dan netral. Not too cool-toned or warm-toned jd sangat versa ... Read more

Usage Period : 1 week - 1 month

Purchase Point : CVS

0
Prev
Next