janice angelina (@janiceangelina) | Female Daily
image-user-female-daily

janiceangelina · janice angelina

Beauty Advisor | 3395 Beauty Points
3.9(1231)

Viva Cosmetics

Face Tonic

Bengkuang

14 Nov 2016

I bought this thing few months ago and I like it. I also use the other varian (lemon). It's pretty much the same with the lemon. But it has softer scent, so for the one who like soft scent, this will be your favourite!

0
3.7(1274)

Viva Cosmetics

Face Tonic

Lemon

14 Nov 2016

I really like this product, this is one of my favorite tohttp://reviews.femaledaily.com/cleanser/toner/viva-cosmetics/face-tonic-28#tabs_reviewner. Btw, my skin is pretty oily and I sometimes have acne during my period time ++ It's good for my oily skin Smell good and s ... Read more

0
3.1(119)

The Body Shop

Vitamin C Microdermabrasion

14 Nov 2016

I have good experience when I use this product. I use it about once a week and it makes my skin looks brighter. It also makes my skin softer. overall it's a good product but, -- the scrub is a little bit rough, I'm not sure it will work well on super sensitive skin

0
4.1(468)

SKINFOOD

Black Sugar Mask Wash Off

14 Nov 2016

I actually but this online, so I get cheaper price hehe. After I tried this product, I feel like my skin become really soft. It works well on my sensitive skin (other product usually will give redness effect or sth like that). kinda expensive though

0
4.5(87)

Sekar Jagat

Lulur Tradisional

Milk

14 Nov 2016

I used this product few months ago, and I think I like the product! It's pretty much the same with other scrub, since most of the local scrub already do such a good job. Here are some of the things I like ++ The price is affordable and I will repurchase this one The mil ... Read more

0
3.7(5)

Tous

Floral Touch

Floral

05 May 2016

Well ini parfume baru yang aku suka. Wanginya enak banget, floral-floral manis sedikit segar. Aromanya ga menyengat tapi di satu sisi kuat juga. Untuk tahan lama, iya ini tahan lama banget hehe. Overall bagus banget

0
3.7(11)

Cathy Doll

White Heads Cleansing Black Clay Mask

05 May 2016

Aku pernah beli ini di bangkon dan penasaran buat nyobain clay mask. Menurut aku buat face keseluruhan lumayan. Tapi aku ngerasa kurang untuk bagian hidungnya (ga terlalu mengangkat komedo). Agak sakit saat mau mencopotkannya

0
3.5(45)

The Face Shop

Lovely Me Ex Nail Polish

GR505

05 May 2016

Aku suka banget sama kutek-kutek keluaran The face shop yang bentuknya kayak gini. Warna nya lucu-lucu, banyak banget pilihannya. Hasil warnanya juga pekat dan sesuai kayak warna yang tampak di botol. Teksturnya mudah diaplikasikan, ga ketebelan. Worth it!

0
4.3(619)

Pantene

Hair Fall Control 3-Minute Miracle Conditioner

05 May 2016

Rambut panjang memang idaman wanita, tapi susah banget sih menjaga rambut panjang agar tetap sehat dan kuat. Aku mencoba produk baru dari pantene ini dan merasakan perubahan. Rambut aku jadi lebih lembut dan harum sepanjang hari. Ga cuma itu, rambut rontok ku pun berkur ... Read more

0
2.9(90)

Metal Fortis

Long Life Shampoo

02 Apr 2016

Well aku pernah pake shampoo ini dulu karena katanya ini bisa bikin rambut panjangan wkwk. Trus hasilnya lumayan sih, walaupun ga panjang-panjang banget. Shampoo nya lumayan halus, cocok sama kulit kepala aku yang rawan gatel kalo cobain shampoo baru

0
Prev
Next