Janet Liono (@janetliono) | Female Daily
image-user-female-daily

janetliono · Janet Liono

Beauty Newbie | 140 Beauty Points
4.5(10 reviews)
Dear Me BeautyPerfect Gloss Lip Liquid

Dear Fiona

janetliono recommends this product!

28 Aug 2020

This product is so unique. Its like lipgloss n lipcream combined in one product. Super pigmented and glossy finish. Sticky? Only a little bit. So it’s comfy to use in day-to-day. What i like from this product is i dont need to use lipstick underneath because it’s so pig ... Read more

Usage Period : 3 months - 6 months

Purchase Point : Brand website

0
4.1(96 reviews)
Pyunkang YulMoisture Cream

janetliono recommends this product!

28 Aug 2020

Cream ini cakep banget deh teksturnya. Kulitku Normal to dry, pakai ini fine2 aja gak bikin oily tapi ngelembabin gtu. Trus ga ada bau nya dan teksturnya cantik! Warnanya putih susu. Menurutku cream ini bisa dipakai untuk kulit oily di malam hari. Tapi untuk kulit yang ... Read more

Usage Period : More than 1 year

Purchase Point : Brand website

0
4.5(2018 reviews)
L'Oreal ParisExtraordinary Oil

janetliono recommends this product!

28 Aug 2020

Menurutku hair oil ini tuh good for the price. Teksturnya tuh ga terlalu berat. Tapi pemakaiannya harus bener. Aku sukanya pakai ini pas rambut setengah basah, menurutku itu plg efektif. Jd setelah dikeringin, rambut ku itu lebih halus tapi dia gak oily sama skali. Kare ... Read more

Usage Period : More than 1 year

Purchase Point : Shopee

0
4.3(352 reviews)
TrilogyCertified Organic Rosehip Oil

janetliono recommends this product!

28 Aug 2020

This rosehip oil is one of the best so far. I have used another international brand, this is definitely the winner. From the texture itself, it is not too thick so it is easier to absorb to the skin. It makes your skin more plump the next day. And also retain the moistu ... Read more

Usage Period : 6 months - 1 year

Purchase Point : Official Brand Store

0