insyira zeafitri (@insyirazeafitri) | Female Daily
image-user-female-daily

insyirazeafitri · insyira zeafitri

Beauty Savvy | 2404 Beauty Points
4.2(21)

Glossier

Lash Slick

a day ago

recommends this product!

one of my holygrailss udah berkali2 repurchase its PERFECTT for a natural look or a simple night out look karena nggaa bikin mata berat or droopyy, wand nya bikin bulu matanya terlihat naturally lentik and panjang jadi ngga clumpy, however this isnt the most smudgeproof ... Read more

Usage Period : More than 1 year

Purchase Point : Official Brand Store

0
5(7)

ESQA

Flawless Liquid Corrector

Strawberry

31 May 2021

recommends this product!

baru pertama kali pake corrector and keliatan banget perbedaannya untuk dark under eye aku😍 teksturnya thick tapi superr easy to blend and with a proper setting powder/spray this barely cracks/creases walaupun udah ditimpa concealer lagi juga ngga kerasa berat undereye ... Read more

Usage Period : 1 month - 3 months

Purchase Point : Sociolla

0
4.4(11)

Glossier

Wowder

Light

31 May 2021

recommends this product!

sukaaa banget sama finish dari loose powder ini beneran bikin muluuus kayak pake filter hehe packagingnya juga bagus ngga bikin berantakkan tumpah kemana-mana tapi kalo ngga dispray pake setting spray ini agak transfer sih terutama ke masker

Usage Period : More than 1 year

Purchase Point : Official Brand Store

0
4.6(67)

Somethinc

Copy Paste Breathable Mesh Cushion

Bijoux

31 May 2021

recommends this product!

milih shade cushion ini susah banget sih tbh karena range nya ngga begitu luas jadi mirip banget antar shadenya, the finishh howeverr is super pretty, glowing natural skin-like finish & aku ngerasa semakin lama ini akan semakin bagus finishnya karena jadi nyatu banget s ... Read more

Usage Period : 6 months - 1 year

Purchase Point : Beautyhaulindo

0
4.5(2)

Laneige

Neo Cushion Matte

25N

23 May 2021

recommends this product!

packaging cushion tergemas dan tersimple juga, kalo beli ini udah dapet free refillnya and mudah banget untuk ngeganti refillnya. It is a bit pricey dibanding produk lokal tentunya tapi aku ngga nyesel sih beli ini hehe.. finishnya semi matte tapi di aku jadi skin-like ... Read more

Usage Period : 1 week - 1 month

Purchase Point : Official Brand Store

0
4.5(19)

Syca

Lip Tint x NTOP

07 Wrapped in nude

23 May 2021

recommends this product!

current favorite lip tint🤍 (sebenernya 4.5 stars sih hehe) I LOVEEEE the texture super smooth and it glides on like butterr, warnanya cantik banget tapi tintnya nggabegitu long lasting di aku sekitar 2-4 hours depending on my activity juga sih hehe love how the underto ... Read more

Usage Period : Less than 1 week

Purchase Point : Shopee

0
4.4(40)

BLP Beauty

Face Concealer

Light

14 May 2021

recommends this product!

my go to concealer for a formal evening :)) it’s high coverage, blends like a dream, && works perfectly with any kind of foundation/cushion. the only thing i hate abt it is that the tone is VERYYY yellow for my skin dan ngga banyak shadenya, cuman tiga kalo nggasalah li ... Read more

Usage Period : 3 months - 6 months

Purchase Point : Gift

0
4.8(4)

Mad For Makeup

Spotless Second Skin Serum Concealer

(C2) Crepe

13 May 2021

recommends this product!

anotherr 2in1 skincare x makeup🤍 suka banget sama formulanya yang sekaligus serum juga, rasanya light banget kayak nggapake apaapa tapi coveragenya ada banget! ini lebih full coverage dibanding serum concealernya dearmebeauty and what I love most abt this product is, w ... Read more

Usage Period : 1 week - 1 month

Purchase Point : Sociolla

0
4.3(7)

RUNA

Moondust Eye Duo

Orion

03 May 2021

recommends this product!

beginner friendly, compact, and easy to use. Go-to shadow for a quick semi-formal look, super suka warna&tekstur bagian creamnya, but not so much untuk tekstur bagian shimmernya :( colorwise shimmernya cantik banget especially as a topper cuman menurutku it’s a bit mess ... Read more

Usage Period : 1 month - 3 months

Purchase Point : Shopee

0
5(4)

RUNA

Mare Coco Sponge

03 May 2021

recommends this product!

My favorite so far😍 packaging wise 10/10! texture 10/10 its super bouncy, ngeblend produk juga gampang and nggabanyak produk yang keserap, bentuknya bikin gampang to reach every corner of my face. I personally like to use it damp, disemprot facemist sebelum pemakaian & ... Read more

Usage Period : 1 week - 1 month

Purchase Point : Shopee

4