IMDM (@imdm) | Female Daily
image-user-female-daily

imdm · IMDM

Beauty Rookie | 566 Beauty Points
4.6(45)

La Roche-Posay

Cicaplast Baume B5

04 Jul 2020

recommends this product!

brace yourself soalnya ini puanjaang :p buatku ini adalah you don’t know-what you got -‘till it’s gone product. it was complicated. bulan pertama pemakaian dia greasy dan heavy sekali. i hated it since i have oily, acne and clogged-prone skin (but i need something to re ... Read more

Usage Period : 3 months - 6 months

Purchase Point : Tokopedia

1
4.3(3288)

Somethinc

Niacinamide + Moisture Beet Serum

24 Jun 2020

recommends this product!

aku selalu cocok sama anything niacinamide. tapi sadly, yang ini nggak. tacky banget di aku dan bikin pori2ku mangap seada2nya, produksi minyak bertambah drastis tp kulit berasa ketarik dan muncul kaya whiteheads gitu di tempat yg ga pernah numbuh bgituan sebelumnya. an ... Read more

Usage Period : Less than 1 week

Purchase Point : Shopee

4
4.5(75)

Krave Beauty

Oat So Simple Water Cream

22 Jun 2020

recommends this product!

mungkin ini lebih ke first impression bukan deep review gitu ya. Jadi ini tipe moisturizer yg tujuannnya simple, lempeng bener2 cuma untuk soothing dan moisturizing, and it really is! ga ada claim macem2 which i love. formulanya ringan dan versatile (it also could poten ... Read more

Usage Period : Less than 1 week

Purchase Point : Shopee

0
4(1546)

The Ordinary

Alpha Arbutin 2% + HA

05 Dec 2019

recommends this product!

a great product, it does what it claims to do, it evens out my complexion, fades my PIH (not significantly, but still counts) and hydrates my skin well. tapi, pakenya agak tricky buat oily skin. kalo kulit lagi acting out, agak PR incorporating produk ini karena ya kada ... Read more

Usage Period : 1 month - 3 months

Purchase Point : Tokopedia

0