His Glam Journey (@hisglamjourney) | Female Daily
image-user-female-daily

hisglamjourney · His Glam Journey

Beauty Newbie | 365 Beauty Points
4.3(2868)

Cosrx

Advanced Snail 96 Mucin Power Essence

22 Jun 2021

recommends this product!

I have been in love with snail mucin ingredient skincare products. I have very oily acne-prone skin, so wearing this product in my skincare layer, makes my skin feel so much bouncier, hydrated, and just feel healthier. I like wearing it after the water-based serums beca ... Read more

Usage Period : 6 months - 1 year

Purchase Point : Shopee

0
4.3(1915)

Laneige

Clear C Advanced Effector EX

22 Jun 2021

recommends this product!

This is a pretty expensive toner I would say. but it feels so good to the skin and makes your skin looks great because to my experience, I feel like this product makes my skin colour even, and brighter. I think it's a must-have but depends on your wallet. I got it as a ... Read more

Usage Period : 3 months - 6 months

Purchase Point : Sample

0
4.6(682)

AVOSKIN

Miraculous Retinol Ampoule

22 Jun 2021

recommends this product!

Retinol is a game-changer to my skin. I have been using this alternately, 2-3 times a week alternately. I think that what's working best for my skin. I have tried using it daily and turns out my skin was too sensitive that it becomes very dry during the day and it irrit ... Read more

Usage Period : 6 months - 1 year

Purchase Point : Shopee

0
4.1(12555)

Cetaphil

Gentle Skin Cleanser

22 Jun 2021

recommends this product!

For someone who has oily acne-prone skin, you might or might not like this product. it is because of the texture that is very light and not producing any foam. it is indeed moisturising, very good for sensitive skin, but it doesn't really make any difference to my acne ... Read more

Usage Period : 6 months - 1 year

Purchase Point : Shopee

0
4.1(389)

Laneige

Water Bank Gel Cream

05 Jun 2021

recommends this product!

Di kulitku yang berminyak, dipake satu colek tipis diratain aja pas malem hari. Pas paginya rasanya kenyal hydrated plumping. enak banget sumpah. ya sesuai lah dengan harganya yang cukup mehong beb. but I LOVE THIS SO MUCH. ya in case ada yang mau kasih hadiah ke aku in ... Read more

Usage Period : 6 months - 1 year

Purchase Point : Gift

0
3.8(4520)

Some by Mi

AHA BHA PHA 30 Days Miracle Toner

05 Jun 2021

recommends this product!

Yes yes yes. Emang ada banyak orang yang kurang suka produk ini, tapi buat kulitku yang berminyak, aku suka banget sih sama ini. Tapi harus pinter makenya. aku biasanya pake ini seminggu 3x jadi aku selingin. dan itu pake nya super tipis. aku gak pake kapas untuk aplika ... Read more

Usage Period : More than 1 year

Purchase Point : Shopee

0
4(5080)

The Ordinary

Niacinamide 10% + Zinc 1%

05 Jun 2021

recommends this product!

untuk kulit yang berminyak, produk ini sebenernya bagus sih, cuman klo dipake siang hari untuk aku agak too much soalnya bikin mukaku keliatan kusam karena zinc nya mungkin, karena mesti aku tumpuk juga pake sunscreen. nah jadi biasanya aku pake ini pas malem aku combin ... Read more

Usage Period : More than 1 year

Purchase Point : Shopee

0
4.2(2885)

Imju Naturie

Hatomugi Skin Conditioner

05 Jun 2021

recommends this product!

To be honest i am not mad at this product. Ya udah sih, cuman buat face mist, hydrating toner aja. gaada yang signifikan untuk kulitku yang berminyak berjerawat ini. jadi biasanya aku pake setelah cuci muka, atau setelah wudu gitu. refreshing dan enak rasanya di muka.

Usage Period : 3 months - 6 months

Purchase Point : Shopee

0
4.2(1258)

Somethinc

AHA BHA PHA Peeling Solution

05 Jun 2021

recommends this product!

pemakaian pertama kali produk ini sangat enak. ngefek sih di aku. jadi akan membuat kulitku kerasa lebih bersih aja gitu. dan untuk beruntusan ini bagus. untuk jerawat juga bagus. biasanya 2 kali pemakaian ini dalam seminggu bikin jerawat yang meradang bisa mereda. Ok m ... Read more

Usage Period : More than 1 year

Purchase Point : Shopee

0
4.2(3136)

Cosrx

Low pH Good Morning Gel Cleanser

05 Jun 2021

recommends this product!

Super cinta dengan sabun ini. Produk ini adalah game changer buat kulit aku yang dulunya sering kering setelah cuci muka. Tapi dengan produk ini, kulitku lebih lembab dan jerawatpun berkurang karena ada kandungan salicylic acid nya juga dan ada tea tree nya. so its good ... Read more

Usage Period : More than 1 year

Purchase Point : Shopee

0
Prev
1
2
Next