Hedianti Deliana (@hediantideliana) | Female Daily
image-user-female-daily

hediantideliana · Hedianti Deliana

Beauty Savvy | 2713 Beauty Points
4.7(6 reviews)
The Body ShopWarm Vanilla Body Butter

Warm Vanilla

hediantideliana recommends this product!

09 May 2020

Buat kalian yg suka strong sweet scent, this one is for you! Wah gilaa sih ini berkali2 lebih enak dr varian vanilla body shop yg lainn. Super melembabkan, kudu bgt dipake pas kondisi kulit masih setengah basah abis mandi supaya glide in smoothly on your skin.

Usage Period : 3 months - 6 months

Purchase Point : Lazada

0
4.4(391 reviews)
Make OverPerfect Shade Blush On Single

03 Promiscious Peach

hediantideliana recommends this product!

06 May 2020

OMGG where have you been all my life, huh? Jarang banget bisa suka sama blush on peach karna bikin rona muka jadi toned down dan kusam (bcs i have neutral to cool undertone) but not for this one! Peach nya bnrn SUPER cantik bikin seger, pigmentasinya juara dan tahan lam ... Read more

Usage Period : 1 month - 3 months

Purchase Point : Sociolla

0
4.3(26 reviews)
MACMatte Lipstick

Please me

hediantideliana recommends this product!

06 May 2020

Got this as a gift from Lazada when i buy other MAC product. The color is veeery nude and slightly too pale compared to my liking. Decided to use it as base lipstick for ombre look instead of wearing it full lips. However the formula and texture is excellent tho!

Usage Period : 1 month - 3 months

Purchase Point : Lazada

0
4.1(287 reviews)
InnisfreeOrchid Enriched Cream

hediantideliana recommends this product!

06 May 2020

Trying this product while i visit my parents house for quite long time and forgot to bring my moisturizer, lol. The one who use this product for months is my mom (since she has dry skin). On my combi to oily skin, this product is a bit too much to be used as a.m moistur ... Read more

Usage Period : 1 week - 1 month

Purchase Point : Lazada

1
4.2(5708 reviews)
LaneigeWater Sleeping Mask

hediantideliana recommends this product!

06 May 2020

The scent is super relaxing! Texture wise suka bangett karna dia not too thick nor rich but could moisturize my combi to oily skin well. Lembapnya tahan sampe pagii. Pake produk ini sesuai anjuran 2-3 kali seminggu, ga berani setiap hari bcs my skin quite sensitive to l ... Read more

Usage Period : 1 month - 3 months

Purchase Point : Shopee

0
4.2(500 reviews)
LaneigeWater Sleeping Mask

Lavender

hediantideliana recommends this product!

06 May 2020

Pertama kali pake sleeping mask laneige justru yg ungu inii bukan yang biru haha, baunya enak! subtle gitu ga terlalu strong. produk ini memang melembapkan plus bikin muka plump pas bangun tidurr! I have combi to oily skin tapi dia ga ninggalin rasa greasy ataupun bikin ... Read more

Usage Period : 1 month - 3 months

Purchase Point : Shopee

1
4.4(1291 reviews)
RexonaDry Serum

Fresh Sakura

hediantideliana recommends this product!

06 May 2020

Sesuai namanya, produk ini cepet kering dan nge set di underarm setelah di apply tanpa meninggalkan rasa lengket, and that's a very good thing! kemasannya juga unik dibandingkan produk lain yang sejenis. wanginya enak dan ga too much. cukup dipake dikit aja dan udah cuk ... Read more

Usage Period : 1 month - 3 months

Purchase Point : FD Try and Review

0
4.8(321 reviews)
Unicharm IndonesiaSilcot Maximizer Cotton

hediantideliana recommends this product!

12 Mar 2020

Buat aku cotton pads sejenis silcot ini peruntukannya khusus untuk face mask ajasihh either hydrating toner, exfoliating toner, ataupun essence. Karena udh bbrp kali coba pake buat cleansing dan ini kurang okee

Usage Period : 3 months - 6 months

Purchase Point : Sociolla

0
4.5(137 reviews)
Viva CosmeticsEye Brow Pencil

Dark Brown

hediantideliana recommends this product!

11 Mar 2020

Eyebrow murah meriahh yg lumayan baguss!! 😆 ga keras tp ga lembek jugaa. Warnanya pas banget di aku yg shade dark brown inii. Downside nya gampang patahh dan tidak ada spoolie nyaa. But considering its price this one is the best deals you can get!

Usage Period : 3 months - 6 months

Purchase Point : Shopee

0
4.2(865 reviews)
WardahEyeXpert Eye Makeup Remover

hediantideliana recommends this product!

11 Mar 2020

Iseng beli karna lg kehabisan eye makeup remover.. lah taunya BAGUS BANGET! bener2 ampuh ngangkat semua dosa2 di mata almost with no effort! Kompres 5 detik aja di mata trs di swipe udh bisa ngangkatt waterproof mascara 🥳 will definitely repurchase

Usage Period : 1 month - 3 months

Purchase Point : Official Brand Store

0
Prev
Next