Haula (@haulaz) | Female Daily

ADD

image-user-female-daily

haulaz · Haula

Beauty Newbie | 120 Beauty Points
3.6(121 reviews)
BLP BeautyLip Stain

Wild Berries

haulaz recommends this product!

24 Feb 2020

beli warna ini karena preference aku yg lebih suka liptint pink daripada merah/peach. yang aku suka dari produk ini adalah sesuai dengan claimnya, “stain”, kalau lg pakai ini trs buat makan itu ga hilang sepenuhnya, dia ttp meninggalkan stain warna ke bibir yg bikin jad ... Read more

Usage Period : 1 month - 3 months

Purchase Point : Shopee

0
3.6(274 reviews)
Sensatia BotanicalsUnscented Soapless Facial Cleanser

haulaz recommends this product!

24 Feb 2020

been wanting to try this but never got the chance because at first i thought it was too expensive for a facial wash. tapi semenjak muncul redness di kulitku, akhirnya beli dan turns out suka banget! dalam semalam rednessku ilang & it reduces the itchiness😍

Usage Period : 1 week - 1 month

Purchase Point : Official Brand Store

0
3.6(34 reviews)
Sensatia BotanicalsLemonhead Lip Smack

08 Aug 2019

beli ini karena awalnya iseng mau ganti lipbalm dan udah lama mau coba produk sensatia. produk ini dibilang paling recommend sama staffnya diantara lipbalm yg lain karena bisa mengembalikan warna merah alami bibir. setelah sebulan pake, efeknya baru keliatan di aku kl b ... Read more

0
3.6(1312 reviews)
EminaCreamatte Lip Cream

Fuzzy Wuzzy

06 Mar 2018

My go to lip cream? The nude color fits perfectly in my skin tone and doesn't make me look pale. it is more moisturizing than wardah's lip cream. The only minus is this product is very hard to find because maybe a lot of people searching for this hehe

0