Felisa (@ff0912) | Female Daily

ADD

image-user-female-daily

ff0912 · Felisa

Beauty Enthusiast | 962 Beauty Points
4(2864 reviews)
SenkaPerfect Whip Facial Foam

ff0912 doesn't recommend this product!

25 Mar 2020

I really liked how it felt on my skin and my face felt really clean afterwards but sadly, I noticed a little breakout appeared after using this product for several days. once I stopped using the product, the breakout cleared so this definitely was the culprit.

Usage Period : 1 month - 3 months

Purchase Point : Shopee

0
4(1773 reviews)
CosrxLow pH Good Morning Gel Cleanser

ff0912 doesn't recommend this product!

25 Mar 2020

not for me as this one caused tiny bumps appeared on my face! first time smelling the product I sensed the infamous tea tree scent. I had bad history with tea tree so it's not surprising when the breakout occured after using this.

Usage Period : 1 week - 1 month

Purchase Point : Shopee

0
4.6(593 reviews)
MaybellineTotal Temptation Waterproof Mascara

Very Black

ff0912 recommends this product!

25 Mar 2020

bagus buat bikin bulu mata lebih tebal, kadang kalo over-applied jadi clumpy so use with precaution. kalo pake ini bulu mata keliatan bgt, bisa diadjust mau dramatic banget atau ngga. salah satu maskara yg ok dari maybelline

Usage Period : 3 months - 6 months

Purchase Point : Shopee

0
4.3(396 reviews)
KlairsSupple Preparation Unscented Facial Toner

ff0912 doesn't recommend this product!

25 Mar 2020

padahal ini untuk kulit sensitif karena essential oils yang ada di versi aslinya dihilangkan, tapi aku lebih cocok sama yang versi aslinya. pake ini hasilnya beda, ga lebih mencerahkan, dan kadang muncul bruntusan. not for me.

Usage Period : More than 1 year

Purchase Point : Shopee

0
3.9(1093 reviews)
ElsheSkinRadiant Skin Serum

ff0912 doesn't recommend this product!

25 Mar 2020

sepertinya gak cocok pake ini, awalnya keliatan banget menghilangkan bekas jerawat tapi pas dipake rutin jadinya bruntusan dan agak BO. untuk skrg aku udah ga pake lagi tapi mungkin lain waktu dicoba lagi😂

Usage Period : 1 month - 3 months

Purchase Point : Shopee

1
4.2(155 reviews)
The OrdinaryGranactive Retinoid 2% Emulsion (Previously Advanced Retinoid 2%)

ff0912 recommends this product!

25 Mar 2020

ini produk yang lumayan tricky, karena retinoid bisa bikin kulit lebih sensitif jadi kalau aftercare nya ga sesuai bisa bikin breakout. hasilnya kalo kondisi kulit lagi bagus, bikin cerah dan jerawat juga langsung kempes. tapi kalo lagi ga cocok, bisa aja malah nambahin ... Read more

Usage Period : 6 months - 1 year

Purchase Point : Shopee

0
4.3(1268 reviews)
LUSHMask of Magnaminty Face and Body Mask

ff0912 doesn't recommend this product!

25 Mar 2020

make ini sempet lumayan rutin, ga terlalu membantu breakout tp bikin kulit lebih kalem dan cerah. it's a so-so product for me, bukan yang life-changing atau harus di beli lagi. shelf lifenya kalau ga salah gak lama, jadi kalo beli yang gede dan cuma dipake sendiri pasti ... Read more

Usage Period : 3 months - 6 months

Purchase Point : Official Brand Store

0
4.5(89 reviews)
Saturday LooksMinty Gentle Scrub Face Mask

ff0912 recommends this product!

25 Mar 2020

agak kaget pertama kali make karena kerasa agak tingling, mungkin karena mint nya. tapi ternyata cocok banget even untuk kulit sensitif. banyak yg blg ini dupenya lush magnaminty, mungkin iya tp kalo secara efek aku lebih ngaruh sm yg ini🥰

Usage Period : 1 week - 1 month

Purchase Point : Shopee

0
4.6(10 reviews)
PeriperaInk Airy Velvet

01 Hotspot red

ff0912 recommends this product!

25 Mar 2020

creamy lip tint, longlasting and feels light when used. the shade is pretty and can be layered with other lipstick or used on its own. a little goes a long way so you can use this product for a loooong time. my daily go-to!

Usage Period : 6 months - 1 year

Purchase Point : Official Brand Store

0
4.4(253 reviews)
PeriperaPeri Ink The Velvet

05 Inktude Rose

ff0912 recommends this product!

25 Mar 2020

one and only lip tint brand that match my preference. shade's pinkish red so it looks natural but freshen you up, longlasting but doesn't dry out your lips, small packaging but a little goes a long way

Usage Period : More than 1 year

Purchase Point : Official Brand Store

0
Prev
Next