Felisa (@ff0912) | Female Daily
image-user-female-daily

ff0912 · Felisa

Beauty Enthusiast | 1077 Beauty Points
4(9 reviews)
IsntreeHyaluronic Acid Moist Cream

ff0912 recommends this product!

27 Aug 2020

ini moisturizer lumayan ngelembabin buat kulitku yg kombinasi. produk ini ya untuk melembabkan kulit aja, bukan ada extra ingredients yg bs cure skin concern lain. tapiii aku suka sih moisturizer yg kayak gini, gampang dicombine dgn skincare lain and true to its claim, ... Read more

Usage Period : 3 months - 6 months

Purchase Point : Shopee

0
4.1(32 reviews)
ShiseidoAnessa perfect uv sunscreen skincare milk

ff0912 recommends this product!

27 Aug 2020

produk ini sebenernya ga jelek, but not wow-ed me as well. texturenya enak buat di blend and minimum whitecast...but that's it. so-so untuk price pointnya yg lumayan tinggi padahal produk drugstore. aku gak nemu lagi kelebihan dia apa😂 but no BO from this sunscreen so ... Read more

Usage Period : 3 months - 6 months

Purchase Point : Watson

0
4.4(84 reviews)
PURITOPurito Centella Green Level Unscented Sun SPF 50+ PA++++

ff0912 recommends this product!

27 Aug 2020

Akhirnya ketemu sunscreen yg secocok itu di kulit!! Whitecast minimum bahkan dried down jd not noticeable, unscented so perfect for my sensitive skin, glidessss really well. pake 2 jari cukup buat wajah dan leher. gak ada rasa lengket and the centella calmed my skin. fi ... Read more

Usage Period : 1 month - 3 months

Purchase Point : Tokopedia

0
4.7(25 reviews)
MisshaTime Revolution Artemisia Treatment Essence

ff0912 recommends this product!

10 Jul 2020

Really good for calming irritated skin! Love the texture and how it hydrates my skin. No tacky feeling and absorbed easily. I didn't sense any added fragrance, just natural scent from the mugwort. Price wise is about the same like any other mugwort essence in the market ... Read more

Usage Period : 1 month - 3 months

Purchase Point : Shopee

0
4(3820 reviews)
SenkaPerfect Whip Facial Foam

ff0912 doesn't recommend this product!

25 Mar 2020

I really liked how it felt on my skin and my face felt really clean afterwards but sadly, I noticed a little breakout appeared after using this product for several days. once I stopped using the product, the breakout cleared so this definitely was the culprit.

Usage Period : 1 month - 3 months

Purchase Point : Shopee

0
4.1(2468 reviews)
CosrxLow pH Good Morning Gel Cleanser

ff0912 doesn't recommend this product!

25 Mar 2020

not for me as this one caused tiny bumps appeared on my face! first time smelling the product I sensed the infamous tea tree scent. I had bad history with tea tree so it's not surprising when the breakout occured after using this.

Usage Period : 1 week - 1 month

Purchase Point : Shopee

0
4.6(747 reviews)
MaybellineTotal Temptation Waterproof Mascara

Very Black

ff0912 recommends this product!

25 Mar 2020

bagus buat bikin bulu mata lebih tebal, kadang kalo over-applied jadi clumpy so use with precaution. kalo pake ini bulu mata keliatan bgt, bisa diadjust mau dramatic banget atau ngga. salah satu maskara yg ok dari maybelline

Usage Period : 3 months - 6 months

Purchase Point : Shopee

0
4.3(616 reviews)
KlairsSupple Preparation Unscented Facial Toner

ff0912 doesn't recommend this product!

25 Mar 2020

padahal ini untuk kulit sensitif karena essential oils yang ada di versi aslinya dihilangkan, tapi aku lebih cocok sama yang versi aslinya. pake ini hasilnya beda, ga lebih mencerahkan, dan kadang muncul bruntusan. not for me.

Usage Period : More than 1 year

Purchase Point : Shopee

0
4(1725 reviews)
ElsheSkinRadiant Skin Serum

ff0912 doesn't recommend this product!

25 Mar 2020

sepertinya gak cocok pake ini, awalnya keliatan banget menghilangkan bekas jerawat tapi pas dipake rutin jadinya bruntusan dan agak BO. untuk skrg aku udah ga pake lagi tapi mungkin lain waktu dicoba lagi😂

Usage Period : 1 month - 3 months

Purchase Point : Shopee

1
4.2(167 reviews)
The OrdinaryGranactive Retinoid 2% Emulsion (Previously Advanced Retinoid 2%)

ff0912 recommends this product!

25 Mar 2020

ini produk yang lumayan tricky, karena retinoid bisa bikin kulit lebih sensitif jadi kalau aftercare nya ga sesuai bisa bikin breakout. hasilnya kalo kondisi kulit lagi bagus, bikin cerah dan jerawat juga langsung kempes. tapi kalo lagi ga cocok, bisa aja malah nambahin ... Read more

Usage Period : 6 months - 1 year

Purchase Point : Shopee

0
Prev
Next