Fanni Leets (@esiotrot) | Female Daily
image-user-female-daily

esiotrot · Fanni Leets

Beauty Advisor | 3057 Beauty Points
4.1(746)

Cosrx

Aloe Soothing Sun Cream

19 Aug 2016

A lot of people like this. I... do not really love this, mainly because of the smell. Harum! Saya tidak suka bau-bau harum yang berlebihan. Texture wise, this is very, very easy to spread. It absorbs very fast. No white cast, not really shiny (you can tap it away), and ... Read more

0
2.9(41)

Cosrx

Blackhead Silk Finger Ball

19 Aug 2016

To think that I was looking for this in Japan LOL. And Cosrx has this! This silk cocoons are gentle and effective skin exfoliators! It removes excess sebum and any build up dirt and grime from clogged pores. With regular usage, your clogged pores won’t have time to turn ... Read more

0
3.8(394)

Cosrx

Natural BHA Skin Returning A-Sol

19 Aug 2016

My Holy Grail exfoliating skincare. Not that I notice any exfoliation, though. BUT this has made my skin so clear without the irritation. It even feels hydrating (because of the propolis, I think). By the way, it also contains AHA. This seriously helps clearmy acne and ... Read more

0
5(1)

Shangpree

Olive Virgin Hydrogenic Cream

19 Aug 2016

I don't even know what hydrogenic means LOL. BUT. This cream is the HG night cream for my combination skin. It smells absolutely good. The texture is smooth and thick, but absorbs quite quickly when applied to face. I even applied it after emulsion and it doesn't break ... Read more

0
4.1(519)

Cosrx

Advanced Snail 92 All in One Cream

19 Aug 2016

Tesktur: bening, kental, halus. Agak lama meresap, tapi setelah meresap rasanya segar, lalu kulit terasa lembab, tidak shiny, hanya kenyal. Efeknya tidak instan sih, tidak terlihat brightening atau membuat tekstur jadi lebih halus. Jadi bingung mau beli lagi atau ngga y ... Read more

0
4(361)

Cosrx

Ultimate Nourishing Rice Overnight Spa Mask

19 Aug 2016

Ini salah satu sleeping mask juara di jajaran sleeping mask dan night cream malam saya :) Melembabkan banget, jadi pas dipake kalo muka lagi terasa dehidrasi. Kalo lagi rutin dipakai beberapa hari, muka jadi kenyal (tapi kencang).

0
4.1(289)

Cosrx

Ultimate Moisturizing Honey Overnight Mask

19 Aug 2016

Ini sleeping pack, tapi saya bisa pakai sebagai ganti night cream, dan sebagai moisturizer pagi juga oke loh, soalnya dia halus dan finish-nya ngga berminyak. Kering dan meresap dengan cepat juga, dan selanjutnya pakai sunscreen juga ga masalah. Saya suka propolisnya, m ... Read more

0
4(991)

Cosrx

Oil-free Ultra-Moisturizing Lotion (with Birch Sap)

19 Aug 2016

Satu tube di kantor. Satu tube di rumah. Ngga oil-free loh sebenernya, karena ada kandungan oil-nya, coba perhatikan. Tapi ini baunya enak (ngga harum-harum amat, pas), teksturnya cepat meresap, cukup soothing di muka kalo lagi iritasi, cukup moisturizing tanpa menyisak ... Read more

0
4.3(2897)

Cosrx

Advanced Snail 96 Mucin Power Essence

19 Aug 2016

Not too many love for this baby, but let me shower it with love! Buat yang cocok ama snail mucin sebagai ingredients, ini heaven-sent. 96% lendir siput! Ringan, efektif, bikin wajah kenyal dan cerah setelah rutin pakai.

0
4.2(3052)

Cosrx

Low pH Good Morning Gel Cleanser

19 Aug 2016

Low pH cleanser. Penting banget! Apalagi untuk kulit yang acne-prone seperti kulitku. Ini namanya good morning, tapi dipakai malam juga oke sih sebagai second cleanser. Teksturnya gel dan mudah berbusa. Tube-nya lumayan besar, isinya banyak. So far so good. On par lah s ... Read more

0
Prev
Next