Elizabeth Pellokila (@elizpellokila) | Female Daily

ADD

image-user-female-daily

elizpellokila · Elizabeth Pellokila

Beauty Savvy | 1880 Beauty Points
3.6(20 reviews)
SNPAnimal Dragon Soothing Mask

elizpellokila recommends this product!

22 Dec 2019

Dulu pernah nyobain tapi kayaknya dapet yang kw deh kayaknya soalnya kayak gatel gituabis dipake. Terus ga lama kemarin ada diskon masker SNO di sociolla dan harganya lagi murah. Begitu paketnya sampe langsung aku pake dan first impression aku tuh essencenya banyak bang ... Read more

Usage Period : Less than 1 week

Purchase Point : Sociolla

0
3.6(2419 reviews)
SenkaPerfect Whip Facial Foam

elizpellokila doesn't recommend this product!

01 Oct 2019

Sadly ini bener bener ga cocok di kulitku. Bukan pertama kalinya aku beli dan pake produks Senka. Mulai dari varian yang perfect clay (putih) dan yang perfect whip (biru) semuanya gaada yang cocok dan bikin kuliku muncul bumps acne sakit dan gede-gede banget

Usage Period : 1 week - 1 month

Purchase Point : Shopee

0
3.6(185 reviews)
SariayuFacial Foam Acne Care

elizpellokila recommends this product!

01 Oct 2019

So far this is the bestest facial wash that I’ve ever tried. Busanya banyak tapi lembut banget dan ga bikin bruntusan tapi bikin muka jadi lembut gitu. Ditambah wanginya calming banget dan harganya juga murah meriah

Usage Period : 3 months - 6 months

Purchase Point : Indomaret

0
3.6(989 reviews)
HimalayaPurifying Neem Face Wash

elizpellokila doesn't recommend this product!

01 Oct 2019

Ini beneran buat muka aku breakout bukan cuma bruntusan tapi juga jerawat besar besar di jidat. Dulu maalh sempet ngabisin yang ukuran kecil walaupun emang sepertinya agak ga cocok di kulitku tapi aku masih positif thinking kalo mungkin bukan product ini penyebab jerawa ... Read more

Usage Period : 1 month - 3 months

Purchase Point : Shopee

0
3.6(37 reviews)
MACPowder Blush

Fleur Power

elizpellokila recommends this product!

14 Sep 2019

Parahh, mac emang gabisa boong ya. Aku iseng nyobain punya temenku dan cuma diusap dikit aja warna blushnya udah keluar banget dan hasilnya tuh bener-bener cantik banget ga menor sama sekali huhuu. Tapi sayang harganya mahal sekalii aku harus nabung banget nih fix buat ... Read more

Usage Period : Less than 1 week

Purchase Point : friend’s

0
3.6(24 reviews)
Mustika RatuBeauty Queen Quick & Easy Eyebrow

Black

elizpellokila recommends this product!

11 Sep 2019

One of my friends recommend me this brand because she uses this brow pensil for every single day. I was shocked at first because it felt too sharp for a brow pencil, but as the time passed by I’ve been loving this product so much because it brings me the eazyness of mak ... Read more

Usage Period : 1 week - 1 month

Purchase Point : Shopee

0
3.6(44 reviews)
PurbasariUltra-Smooth Brow Liner

Natural Brown

elizpellokila recommends this product!

11 Sep 2019

salah satu pensil alis tercreamy that I’ve ever tried. bener-bener harus hati-hati kalau engga nanti hasil alisnya bisa ngeblock banget, cuma warnanya tuh bagus dan pas banget sih kalau di muka aku jadi this one is my eyebrow hg so much

Usage Period : Less than 1 week

Purchase Point : Shopee

0
3.6(235 reviews)
CrushliciousOrganic Face Mask

Green Tea

elizpellokila recommends this product!

11 Sep 2019

Ga cocok banget sama ini produk huhuhu, padahal everyones says it is worth the hype and price. Everytime I used it, it just makes my acne worse and felt itchy. I love the scent because it is just felt so relaxing but sadly I guess I cant suit with several ingredients th ... Read more

Usage Period : 1 week - 1 month

Purchase Point : Shopee

0
3.6(73 reviews)
MaybellineBaby Lips Candy Wow

Raspberry

elizpellokila recommends this product!

11 Sep 2019

I’ve been loving all maybelline lipbalm since the first try. I got a really pale face and lips so I have to use something to makes my face doesn’t looks like I’m sick and ofc I can’t use makeup to school so I choose lipbalm to moisurize plus gives my lips a ‘life’. It b ... Read more

Usage Period : Less than 1 week

Purchase Point : Shopee

0
3.6(82 reviews)
MaybellineBaby Lips Electro Pop Lip Balm

Oh Orange

elizpellokila recommends this product!

11 Sep 2019

Really love the freshl orange scent so much! It doesn’t really moisturize your lips that one but this is the one criteria that I’ve been looking so far. It feels so weightless and moisturize enough my lips espescially for daily needs and its cheap!

Usage Period : 1 week - 1 month

Purchase Point : Shopee

0