Disti (@disti) | Female Daily

ADD

image-user-female-daily

disti · Disti

Beauty Enthusiast | 1305 Beauty Points
3.6(1 reviews)
Kiku-MasamuneSkin Care Lotion

10 Apr 2019

I love the smell of sake, so getting this very economic toner was a no-brainer. Aku pump langsung ke tangan (ga pake kapas) trus tap2 ke wajah. Biar liquid (dan wangi sake hahah) keserap maksimal. Sayangnya belinya masi harus ke luar negeri. Dan ga enak juga nitip, gede ... Read more

0
3.6(1 reviews)
KOSEVisée Coloring Eyebrow Powder

BR-3

25 Dec 2018

Great eyebrow powder if you like an ashy finish to match your hair color. Ashy haircolor actually has a green tinge to it, so this works well. Cool toned compared to BR-1 (yellow) and BR-2 (pink/red). Brushnya actually kepake.

0
3.6(11 reviews)
The OrdinarySerum Foundation

1.2Y Light

25 Dec 2018

Great option since nothing in the local drugstore matches my neutral yellow skintone. Langka sih nemu yellow based foundie yang jatohnya ngga orange. Affordable. Easily spreadable. Light weight. Ngga berasa kayak pake foundation.

0
3.6(2 reviews)
CezanneMix Color Cheek

10

25 Dec 2018

Great for a subtle highlight, no chunky glitters in sight. Buildable. Affordable option in the Japanese drugstore aisles (¥680 excl tax). The packaging is flimsy but the product itself is top notch. Use your own brush.

0
3.6(1 reviews)
LUSHGorilla Perfume - Breath of God

Breath of God

10 Oct 2015

LOVEEEE this perfume. The opening tone and the dry down tones are so different to each other dan ini menarik skali untuk sebuah perfume. It opens up smokey, ozone-y... intriguing, can't put my finger on it. dry downnya lebih ke arah woody dan musky, but it's not the ove ... Read more

0
3.6(27 reviews)
BifestaCleansing Lotion

Bright Up

10 Oct 2015

Produk yang bagus banget, dan harganya juga tergolong ramah kantong for the amount that you get (300ml). It's also made in Japan, which I kinda trust in terms of all things skincare. If you're lucky there are discounts at certain supermarkets/pharmacies. So far it's wor ... Read more

0
3.6(221 reviews)
Pond'sFlawless White Whitening Expert BB+ Cream SPF 30 PA++

Light

27 Mar 2014

Quite a decent BB Cream to be honest, very pleasantly surprised with it. I'm an NC25-30. Biasanya pake Kate BB Cream Gel OC-D. Pro's: - Ringan banget di muka (unlike korean bb's), ngga berasa kayak pake makeup - Ngga bikin break out sama sekali - Ramah di kantong karen ... Read more

0
3.6(1 reviews)
Robert PiguetFracas for Women

Floral

06 Jan 2014

Fragrance ini is one of the classics, it evokes an old world elegance with its strong notes of white florals (jasmine, tuberose, gardenia,.. the usual suspects basically). Over time, hints of musk will be noticed. Buat saya, ini benar2 a special scent yang sangat cocok ... Read more

0
3.6(1 reviews)
NCLARodeo Drive Royalty

Dark Cran - Apple Red

06 Jan 2014

Nailpolish ini warna merah gelapnya benar2 pas banget. Ngga terlalu gelap, masih nampak merah. But it's not an oxblood color. Creamy finish. Really, a beautiful & versatile color. Applies very easily, very even application. 2 lapis cukup, tapi saya kebiasaan apply 3 la ... Read more

0
3.6(4059 reviews)
Skin AquaUV Moisture Milk

06 Jan 2014

Texturenya cair; cepet nyerep dan ga berasa berat di kulit. Ngga ada white cast. Not too sure ini bakalan mantep banget kalau beneran berlama2 dan rutin dijemur di bawah matahari, tapi kalau buat dipakai harian in a city environment rasanya ini more than enough. Gampan ... Read more

0
Prev
Next