(@dhachaa) | Female Daily

ADD

image-user-female-daily

dhachaa ·

Beauty Savvy | 1765 Beauty Points
3.6(6 reviews)
BurberryBrit Sheer

for Women

12 Sep 2017

Kmaren itu purchase ini dan nyoba, wanginya lumayan suka. Fruity fresh. Gak offensive which is why aku mutusin utk pakai daily. Sillage waktu awal spray lumayan. Setelah 2-3 hours uda mulai skin scent ya di aku. Soapy clean scent. Nah stelah pakai kurleb 2 minggu, muncu ... Read more

0
3.6(6 reviews)
Marc JacobsMarc Jacobs Re Marc able Full Cover Concealer

Glow 04

12 Apr 2017

Have the shade 2, agak keterangan sdkit kl utk cover spots aku. Under the eye sendiri not bad, tp after a few hours this does crease on me. Teksturnya creamy. Gampang di blend. Pigmented bangett. Pengen beli shade lain utk coba cover acne spots krn kyknya lebih cocok ut ... Read more

0
3.6(20 reviews)
Marc JacobsGenius Gel Super Charged Foundation

No 32 Beige Light

12 Apr 2017

Used this only once and had trouble with it. Waktu itu pake flat top kabuki brush. Not a fan of the finished look. Rada cakey and accentuate dry spots. Blm sempet nyoba lg but next time i'd try using other brush/beauty blender. And a hydrating primer beforehand. Heard g ... Read more

0
3.6(9 reviews)
LancomeMat Miracle

0-01

12 Apr 2017

Nice finish. Not a flat matte finish, lebih ke satin imo. Bagus finishnya. Lightweight gak berat di wajah. Coverage lumayan. Cukup longwearing tp ya gak sampe 24h seperti claim nya. Biasa di 6-8 jam lah.. Easy to blend. Oil control nya jg not bad

0
3.6(1 reviews)
DiorDiorskin Nude Skin Glowing Makeup

23 Peach

12 Apr 2017

Love this foundation. Hasil sgt natural, gak cakey. Glowy. Shade 23 is the perfect match for me. (NC20-25 neutral undertone). My most fave foundation as of right now. Coverage light to medium, covers hyperpigmentation nicely. Love the finish of this foundation.

0
3.6(8 reviews)
HermesUn Jardin Sur Le Toit

Woody and Sweet

24 Oct 2016

sukaa banget sama wangi sur le toit ini.. fresh. di aku lebih ke floral. appropriate for work. sebelumnya suka banget sama yg mediterranee dan emang agak mirip, tp yg ini lebih light, lbh fresh. si mediterranee lebih warm. dua2nya suka banget. skrg pengen si sur le nil ... Read more

0
3.6(5 reviews)
Charlotte TilburyK.I.S.S.I.N.G

Kiss Chase

19 Sep 2016

Dari seri K.I.S.S.I.N.G aku punya Bitch Perfect, Coachella Coral, Velvet Underground sama Night Crimson. Semuanya pigmented banget dan formulanya oke banget. Personal fave si bitch perfect oke banget utk daily nude look. Lumayan comfy di bibir. Finishnya ga matte, lbih ... Read more

0
3.6(11 reviews)
Charlotte TilburyMatte Revolution

Amazing Grace

19 Sep 2016

Shade Amazing Grace ini cantik banget warnanya. Very pigmented & quite long wearing. Packaging nya juga cantik and classy. Lumayan comfortable di bibir. Aku tp tetep berasa drying sih.. tp most lip products I find drying on me. hehe. jadi sudah biasa..

0
3.6(7 reviews)
GuerlainRouge Automatique

Champs Élysées

19 Sep 2016

I have the shade 262, shimmery fuschia color. Cakep warnanya di bibir. It's pretty sheer though. Feels very comfy on the lips and moisturizing as well. Packaging is a 5 star. Unik banget and I love to have this in my collection.

0
3.6(5 reviews)
GuerlainGloss D'Enfer

462 Rosy Bang

19 Sep 2016

This color is lovely. Warna rosey peachey gimana gitu. Ada shimmer. Looks very flattering. Ada scent nya ya, aku sndiri agak ga suka kl lipgloss ada aroma floral2 gini but it's okay. Feels comfortable on the lips. Not sticky.

0
Prev
1
234567...
Next