Makino Nadela (@delakino) | Female Daily
image-user-female-daily

delakino · Makino Nadela

Beauty Newbie | 335 Beauty Points
4.5(43 reviews)
Erha AcneAct Witch Hazel Acne Calming Gel

delakino recommends this product!

3 days ago

This product is a really good option for those who need a soothing gel but have a really sensitive skin. I've tried alot of soothing gel and most of them caused irritation to my skin due to alcohol contained in it. This product definitely isn't one of them. Also, it's p ... Read more

Usage Period : 1 week - 1 month

Purchase Point : FD Try and Review

0
4.3(42 reviews)
Erha AcneAct Witch Hazel Minimizing Pores Toner

delakino recommends this product!

3 days ago

Well, it does decent job as a toner. But I still don't know if it really does its job to minimize my pore, since I haven't seen any changes yet after a week using it. Not really disappointed because you can't really expect a mere toner to do drastic change to your skin. ... Read more

Usage Period : 1 week - 1 month

Purchase Point : FD Try and Review

0
4.7(41 reviews)
Erha AcneAct Witch Hazel Acne Blemish Toner

delakino recommends this product!

5 days ago

Another complete package! This toner has mild exfoliating agent (BHA) that helps alot in toning down my insufferable comedones without drying out my skin(which is really important, since most toners that contains alcohol tends to trigger dry patches on my face). The tex ... Read more

Usage Period : 1 week - 1 month

Purchase Point : FD Try and Review

0
4.8(45 reviews)
Erha AcneAct Witch Hazel Gentle Acne Facial Wash

delakino recommends this product!

17 Nov 2020

I'm really grateful for the opportunity given from FD to try out this product because I wouldn't have known such great product existed if it didn't happen! What I love about this facial wash is how moisturizing it is despite being non-comedogenic. It leaves my skin feel ... Read more

Usage Period : 1 week - 1 month

Purchase Point : FD Try and Review

0
4.1(321 reviews)
SenkaPerfect Whip

Vibrant White

delakino doesn't recommend this product!

19 Oct 2020

Awalnya bagus2 aja di mukaku, ga ada masalah sama sekali. Busanya banyak jadi bikin muka berasa bersih banget tiap abis cuci muka. Setelah seminggu pemakaian, muncul dry patches di muka dan tiap abis cuci muka, kulit berasa ketarik. Aku coba stop pemakaian dan dry patch ... Read more

Usage Period : 1 month - 3 months

Purchase Point : Shopee

0
4.4(78 reviews)
MamondeMamonde Red Energy Recovery Serum

delakino recommends this product!

25 Sep 2020

Hasilnya ga terlalu kelihatan pas di awal. Tapi setelah 2 mingguan pakenya, aku notice tekstur kulit aku membaik. Kulit aku juga jadi lebih hydrated. Aku suka tekstur serumnya yg ga cair, jadi gampang pas di apply. Produk ini baru terlihat hasilnya setelah continuous us ... Read more

Usage Period : 1 month - 3 months

Purchase Point : Shopee

0
4.7(202 reviews)
Pure Paw PawOriginal

delakino recommends this product!

25 Sep 2020

Simple product with powerful results ! Dia multipurpose banget sih...Dipake di bibir sebelum tidur, pas bangun bibir berasa lembap banget. Kalau ada dry patches juga aku sering olesin produk ini tipis2 dan besoknya langsung ilang dry patchesnya.

Usage Period : 1 month - 3 months

Purchase Point : Shopee

0
4.7(878 reviews)
LacocoWatermelon Glow Mask

delakino recommends this product!

25 Sep 2020

Really, really, love this product ! Ini adalah produk skincare lokal pertama yg aku cobain. What a pleasant surprise! hasilnya di kulit aku bahkan lebih bagus dari sleeping masknya lane*ge. Teksturnya thick seperti sleeping mask pada umumnya, tapi beberapa saat setelah ... Read more

Usage Period : 1 week - 1 month

Purchase Point : Shopee

0
4.4(52 reviews)
Bath and Body WorksVanilla Bean Noel Fine Fragrance Mist

14 Jul 2017

I love love love love this fragrance! I'm dying and living for it ! Lebay sih tapi emang wangi body mist ini idaman banget buat gourmand aroma lover kayak aku. It literally gives sweet fragrance in every notes! Wangi vanillanya manis banget dengan hint cocoa dan caramel ... Read more

0
2.5(5 reviews)
Palmer'sCocoa Butter Formula Firming Butter

13 Jul 2017

Aku belum pernah hamil dan melahirkan tapi aku punya banyak bangeet stretchmark gara2 habis nurunin berat badan secara drastis. Kalau ngurangin stretchmark.... I'm not sure karena stretchmark sama sekali ga berkurang. Mungkin juga karena aku makenya cuma sekali sehari p ... Read more

0
Prev
1
2
Next