Makino Nadela (@delakino) | Female Daily
image-user-female-daily

delakino · Makino Nadela

Beauty Newbie | 337 Beauty Points
4.5(69)

Erha

Acneact Witch Hazel Acne Calming Gel

23 Nov 2020

recommends this product!

This product is a really good option for those who need a soothing gel but have a really sensitive skin. I've tried alot of soothing gel and most of them caused irritation to my skin due to alcohol contained in it. This product definitely isn't one of them. Also, it's p ... Read more

Usage Period : 1 week - 1 month

Purchase Point : FD Try and Review

0
4.3(65)

Erha

Acneact Witch Hazel Minimizing Pores Toner

23 Nov 2020

recommends this product!

Well, it does decent job as a toner. But I still don't know if it really does its job to minimize my pore, since I haven't seen any changes yet after a week using it. Not really disappointed because you can't really expect a mere toner to do drastic change to your skin. ... Read more

Usage Period : 1 week - 1 month

Purchase Point : FD Try and Review

0
4.7(68)

Erha

Acneact Witch Hazel Acne Blemish Toner

21 Nov 2020

recommends this product!

Another complete package! This toner has mild exfoliating agent (BHA) that helps alot in toning down my insufferable comedones without drying out my skin(which is really important, since most toners that contains alcohol tends to trigger dry patches on my face). The tex ... Read more

Usage Period : 1 week - 1 month

Purchase Point : FD Try and Review

0
4.6(78)

Erha

Acneact Witch Hazel Gentle Acne Facial Wash

17 Nov 2020

recommends this product!

I'm really grateful for the opportunity given from FD to try out this product because I wouldn't have known such great product existed if it didn't happen! What I love about this facial wash is how moisturizing it is despite being non-comedogenic. It leaves my skin feel ... Read more

Usage Period : 1 week - 1 month

Purchase Point : FD Try and Review

0
4.2(380)

Senka

Perfect Whip

Vibrant White

19 Oct 2020

doesn't recommend this product!

Awalnya bagus2 aja di mukaku, ga ada masalah sama sekali. Busanya banyak jadi bikin muka berasa bersih banget tiap abis cuci muka. Setelah seminggu pemakaian, muncul dry patches di muka dan tiap abis cuci muka, kulit berasa ketarik. Aku coba stop pemakaian dan dry patch ... Read more

Usage Period : 1 month - 3 months

Purchase Point : Shopee

0
4.4(96)

Mamonde

Red Energy Recovery Serum

25 Sep 2020

recommends this product!

Hasilnya ga terlalu kelihatan pas di awal. Tapi setelah 2 mingguan pakenya, aku notice tekstur kulit aku membaik. Kulit aku juga jadi lebih hydrated. Aku suka tekstur serumnya yg ga cair, jadi gampang pas di apply. Produk ini baru terlihat hasilnya setelah continuous us ... Read more

Usage Period : 1 month - 3 months

Purchase Point : Shopee

0
4.7(280)

Pure Paw Paw

Original

25 Sep 2020

recommends this product!

Simple product with powerful results ! Dia multipurpose banget sih...Dipake di bibir sebelum tidur, pas bangun bibir berasa lembap banget. Kalau ada dry patches juga aku sering olesin produk ini tipis2 dan besoknya langsung ilang dry patchesnya.

Usage Period : 1 month - 3 months

Purchase Point : Shopee

0
4.7(1063)

Lacoco

Watermelon Glow Mask

25 Sep 2020

recommends this product!

Really, really, love this product ! Ini adalah produk skincare lokal pertama yg aku cobain. What a pleasant surprise! hasilnya di kulit aku bahkan lebih bagus dari sleeping masknya lane*ge. Teksturnya thick seperti sleeping mask pada umumnya, tapi beberapa saat setelah ... Read more

Usage Period : 1 week - 1 month

Purchase Point : Shopee

0
4.5(57)

Bath and Body Works

Vanilla Bean Noel Fine Fragrance Mist

14 Jul 2017

I love love love love this fragrance! I'm dying and living for it ! Lebay sih tapi emang wangi body mist ini idaman banget buat gourmand aroma lover kayak aku. It literally gives sweet fragrance in every notes! Wangi vanillanya manis banget dengan hint cocoa dan caramel ... Read more

0
2.5(5)

Palmer's

Cocoa Butter Formula Firming Butter

13 Jul 2017

Aku belum pernah hamil dan melahirkan tapi aku punya banyak bangeet stretchmark gara2 habis nurunin berat badan secara drastis. Kalau ngurangin stretchmark.... I'm not sure karena stretchmark sama sekali ga berkurang. Mungkin juga karena aku makenya cuma sekali sehari p ... Read more

0
Prev
1
2
Next