Cinthya Namira (@cinthyanmr) | Female Daily
image-user-female-daily

cinthyanmr · Cinthya Namira

Beauty Newbie | 404 Beauty Points
4.4(25)

NARS

Soft Matte Complete Concealer

Medium 1/Custard

24 Mar 2021

recommends this product!

this is honestly the best concealer i have ever tried!! coveragenya udah gausah ditanya lagi lah yaaa, bener bener cover all imperfections. biasanya aku pake buat nutupin bekas jerawat aja soalnya kalo untuk undereyes a little bit too heavy for my liking. aku apply juga ... Read more

Usage Period : 1 week - 1 month

Purchase Point : Official Brand Store

0
4.1(57)

SECONDATE

Milky Gel Lip Tint

Gallery

11 Feb 2021

doesn't recommend this product!

i have mixed feelings about this product. sebenernya untuk lip tintnya sendiri not bad, cuma udah high expectations banget aja sama reviewsnya waktu awal awal launching yang katanya dupe lip tint high end ter hits sepanjang masa (if you know, you know) terus bisa nutupi ... Read more

Usage Period : 3 months - 6 months

Purchase Point : Shopee

0
4.7(236)

BLP Beauty

Face Glow

Sunset And Sunrise

11 Feb 2021

recommends this product!

one of my favorite products from BLP! bagus bangeeeet warna blushnya bener bener cantik dan cocok sama skin tone aku. really hope BLP will sell single blushes in the future instead of a palette soalnya jujur udh setahun lebih, itu highlighternya masih banyak bangeeet be ... Read more

Usage Period : More than 1 year

Purchase Point : Brand website

0
4.7(79)

Somethinc

Copy Paste Breathable Mesh Cushion

Nina

11 Feb 2021

recommends this product!

as always no complaints about the formula or the packaging! sadly it is a little bit too light for me, but still wearable. menurutku kurang cocok descriptionnya nina for light-medium neutral skin tone, ini sih harusnya masuk light neutral aja ya. kemarin aku beli nina k ... Read more

Usage Period : 6 months - 1 year

Purchase Point : Shopee

0
4.6(100)

Somethinc

Copy Paste Breathable Mesh Cushion

Charlotte

07 Feb 2021

recommends this product!

love love love this. the finish, the color, the staying power, everythinggg!! meskipun karena nggak matte finish jadinya bakalan transfer ke masker i dont mind karena tetep bagus di muka, warnanya juga pas banget di kulitku. yang disayangkan cuma gatau kenapa tapi shade ... Read more

Usage Period : 6 months - 1 year

Purchase Point : Shopee

0
4.5(116)

Make Over

Powerstay Weightless Liquid Foundation

N30 Natural Beige

07 Feb 2021

doesn't recommend this product!

this used to be my all time favorite foundation for daily wear karena coveragenya lumayan, harganya super affordable, dan finishnya matte. setelah sekian lama gapake ini, akhirnya kmrn pake lagi dan kayaknya ga cocok dipake di bawah masker untuk waktu yang lama, udah bu ... Read more

Usage Period : 6 months - 1 year

Purchase Point : Shopee

0
4.4(490)

Skin Game

Acne Warrior

07 Feb 2021

doesn't recommend this product!

I had high hopes for this product karena liat ingredients listnya dan reviewnya yang rata-rata positive. Sadly, product ini ga cocok buat aku, buat ngempesin jerawat sih lumayan efektif meskipun cukup lama, tapi setelahnya ninggalin bekas dan yang parahnya setiap jerawa ... Read more

Usage Period : 1 month - 3 months

Purchase Point : Shopee

9
4.3(236)

Joylab

Moisture Bomb Pudding Gel Creme

29 Oct 2020

doesn't recommend this product!

udah pake hampir 2 jar baru sadar kalo sebenernya this moisturizer was the reason why my skin became veryyy dull, it got to the point where my face was visibly 1-2 skintone darker than the rest of my body, didn’t suspect this moisturizer because it has niacinamide on it ... Read more

Usage Period : 3 months - 6 months

Purchase Point : Shopee

0
4.8(42)

ESQA

Radiant Cushion Blush

Capri

17 Sep 2020

recommends this product!

i bought this when it was on sale and i totally fell in loveee! the staying power is insane, and the color is super pretty (though a bittt intimidating at first, at least for me) and because it’s a cushion it’s so easy to use, and though we don’t get much product, a lit ... Read more

Usage Period : 1 month - 3 months

Purchase Point : Brand website

0
4.4(35)

ESQA

Brow Pomade Pencil

Gray

17 Sep 2020

doesn't recommend this product!

Love the texture, the packaging, and the spoolie. HATEEE the color. Maybe I should’ve just bought ash/dark brown but I decided to buy gray instead because I was afraid ash/dark brown would clash with my natural eyebrow color (which is jetblack). But turns out the gray o ... Read more

Usage Period : 1 week - 1 month

Purchase Point : Shopee

0
Prev
1
2
Next