olglows (@cinditiara) | Female Daily

ADD

image-user-female-daily

cinditiara · olglows

Beauty Savvy | 2509 Beauty Points
3.6(3 reviews)
CliniqueClinique dramatically different moisture gel

Moisture gel

17 Aug 2019

Baru 2 minggu pakai produk ini dan aku tambah booster Vit C (orange), udah kelihatan lebih cerah skin tone aku. Dari dulu aku kurang cocok dengan semua yg ada kandungan vit c terlalu kuat. Produk ini Vit C nya cukup kuat tapi krn dicampur dengan moisture gel jadi nggak ... Read more

0
3.6(27 reviews)
Urban DecayNaked Flushed

Naked

07 Aug 2019

Pallete ini fungsional banget dibawa kemana-mana. Selain udah lengkap ada highlighter, blush dan bronzer, pink blush nya bisa dipake buat eyeshadow yang nggak terlalu mencolok. Harganya standard pallete urban decay tapi worth all the coins.

0
3.6(33 reviews)
The Bath BoxAQUABLOOM

20 May 2019

The moisturizer, Aquabloom hydrates my face so nicely. It comes in oily liquid which is easily absorbed and at the same time keeps my skin glow. Adding another layer of moisturizer is also possible. Possibly repurchased .

0
3.6(90 reviews)
NaturHair Serum Protecting Treatment

13 May 2019

Duo combo hairtonic dan hair oil dari #naturhaircare ini tak disangka tak diduga oke banget. Harganya terjangkau, dijual di hampir semua drugstore atau kadang mini mart. Jadi setelah keramas aku pake hair tonic lalu dibungkus pake handuk. Biarin aja sampe sekitar 30 men ... Read more

0
3.6(313 reviews)
NaturNatural Extract Hair Tonic

Ginseng Extract

13 May 2019

Duo combo hairtonic dan hair oil dari #naturhaircare ini tak disangka tak diduga oke banget. Harganya terjangkau, dijual di hampir semua drugstore atau kadang mini mart. Jadi setelah keramas aku pake hair tonic lalu dibungkus pake handuk. Biarin aja sampe sekitar 30 men ... Read more

0
3.6(20 reviews)
The Bath BoxMoisture Masque Hair Treatment

12 May 2019

Hands down to #thebathbox moisture masque hair treatment. As claimed, these ingredients: baobab protein, keratin, squalene, olive oil, and jojoba oil has helped me maintain hair moisture and also soften the hair naturally. I like practicality. This hair mask is THAT! I ... Read more

0
3.6(472 reviews)
Skin1004Madagascar Centella Asiatica Toner

11 May 2019

The clear water with mild essence works best on sensitive skin. So when i got redness or itchy sensation, this toner is one of the first aids. I am no expert for talking about ingredients but I absolutely love the feeling how gentle those work on my skin. It reduces the ... Read more

0
3.6(93 reviews)
EllipsDry Shampoo

Exotic

11 May 2019

Hair has been one of those i care the most. I got thick wavy black hair with combination normal scalp (not too oily) and dry edge. So i wash every two days and it’d feel a bit oily on the scalp on the 3rd day. This product completely dries out all the oil. Stays put for ... Read more

0
3.6(1296 reviews)
InnisfreeNo Sebum Mineral Powder

30 Apr 2019

Bukan lagi repurchased, aku punya stock bedak ini berbagai warna. Haha. Murah, bagus, gampang dibawa2 pas banget buat di tas atau pouch. Sayangnya karena bedak tabur jadi suka berantakan ke baju. Tapi akalin aja pake tissue untuk tutup baju atau pakenya basahin sedikit ... Read more

0
3.6(97 reviews)
DR. JART+Cicapair Serum

28 Apr 2019

Literally a definition of best calming serum. So happy i found you #DrJart! I always have redness on my nose area and not all calming serum could work with no pain there. I read about this serum and since it has very good reputation handling sensitive areas, i bought it ... Read more

0