uang belanda (@chaaqyy) | Female Daily
image-user-female-daily

chaaqyy · uang belanda

Beauty Rookie | 690 Beauty Points
3.6(248)

Makarizo

Hair Energy Fibertherapy Conditioning Shampoo

Aloe & Melon Extract

26 Feb 2021

doesn't recommend this product!

This type I like the most! melon fragrance is very strong to smell soft. but he also doesn't work for my hair I don't know for what reason. only if I want finer hair I wear it and if not I won't. berharap dia berfungsi di rambut saya, karena dari tekstur nya seperti mey ... Read more

Usage Period : 1 month - 3 months

Purchase Point : Hypermart

0
4.3(366)

Makarizo

Hair Energy Scentsations

Morning Dew

26 Feb 2021

recommends this product!

dari banyaknya variant Makarizo saya lebih memilih untuk variant ini! wanginya segar dan enak bgtt!! cuman kalau ditanya work or not? hmm no. saya pakai ini cuman sekedar untuk mewangikan saja selain itu enggak ada hasil apapun. walaupun pemakaian sudah rutin.

Usage Period : Less than 1 week

Purchase Point : Hypermart

0
4.3(876)

Makarizo

Hair Energy Fibertherapy Hair & Scalp Creambath

Aloe & Melon Extract

26 Feb 2021

doesn't recommend this product!

Wanginya bener" harum, enak. Dan sewaktu diaplikasikan juga mudah teksturny like cream and a little thick. sehabis pakai pun juga rambut jadi jauh lebih halusss cuman setelah keesokan harinya lalu keramas tanpa menggunakan Makarizo, maka rambut akan balik ke keadaan sem ... Read more

Usage Period : 1 week - 1 month

Purchase Point : Hypermart

0
3.2(5152)

Wardah

Nature Daily Aloe Hydramild Multifunction Gel

25 Feb 2021

recommends this product!

gel-shaped texture and feels fresh when applied to the face. suka bgtt! pakai ini awalnya karena memang ingin ngumpulin produk Wardah aja. dan ternyata Aloe ini membuat wajah semakin lembab dan tidak kering lagi. sesuka itu sama Aloe Wardah. and now I don't use it anymo ... Read more

Usage Period : 1 month - 3 months

Purchase Point : Hypermart

0
4.3(324)

Pond's

Juice Collection Gel Cream Moisturizer Day & Night

Watermelon Extract + Vitamin E

25 Feb 2021

doesn't recommend this product!

to wear on my face Less recommended is not suitable. and at first I bought it because of the remaining money in Shoepay, yes, I never used this brand's product at all. . Tapi waktu aku pakai malah berjerawat. But when I use it, I get pimples😕 and until now I have been ... Read more

Usage Period : Less than 1 week

Purchase Point : Shopee

0
3.2(4978)

Biore

Pore Pack

Bamboo Charcoal

25 Feb 2021

doesn't recommend this product!

This pore pack is true "it doesn't affect anything on me. To lift the comedy only 1/2 it doesn't even exist. even though I used hot water before. but the results are the same, no blackheads removal as others have said. repurchase? Sorry, no. only for the first and last ... Read more

Usage Period : Less than 1 week

Purchase Point : Indomaret

0
3.9(19805)

Nature Republic

Aloe Vera 92% Soothing Gel

25 Feb 2021

recommends this product!

I bought this because I originally had friends. and I swear! this can make moisturizing on the face, after I use it when sleeping. dan bangun terasa muka lebih lembab dan juga segar. itulah kenapa aku membelinya. seperti habis dipakai sesuatu di wajah. padahal sih ya cm ... Read more

Usage Period : 1 week - 1 month

Purchase Point : Official Brand Store

0
4.7(52)

The Body Shop

Mini Bath Lily Ultra Fine

Pink

25 Feb 2021

recommends this product!

overall enak bgt waktu dipake. waktu beli karena iseng" aja, puff ini enggak kasar waktu di gosok ke badan dan membuat busa jauh lebih banyak dalam waktu yang cepat. dan juga dia lebih kuat sehingga nga mudah buat dislodged like the others,wkwk.

Usage Period : More than 1 year

Purchase Point : Official Brand Store

0
4(326)

The Body Shop

Drops of Light Brightening Serum

25 Feb 2021

recommends this product!

aku beli ini karena terpengaruh dari review orang-orang dan akhirnya aku beli juga. awal beli udh ada ekspetasi bakalan bisa membantu my skin, which was not good at that time. teksturnya yg seperti air dan bening ini gampang buat di aplikasiin di wajah. cmn karena kulit ... Read more

Usage Period : Less than 1 week

Purchase Point : Official Brand Store

0
3.6(4019)

The Body Shop

Tea Tree Oil

25 Feb 2021

doesn't recommend this product!

I think this helps a little for those with acne, I don't use it until it runs out bcs we're dry one pimple and then he will add to the other acne. hm why is that? but this is one product that people are proud of. only one purchase then no more😂😂

Usage Period : 1 week - 1 month

Purchase Point : Official Brand Store

0
Prev
Next