Irene Clarencia Limindra (@brushedbyirene) | Female Daily
image-user-female-daily

brushedbyirene · Irene Clarencia Limindra

Beauty Newbie | 185 Beauty Points
4.3(119)

Goban Cosmetics

Black Diamond Ultra Waterproof Eyeliner

29 Apr 2021

doesn't recommend this product!

Setelah nyobain banyak eyeliner lokal, aku kurang suka sama eyeliner Goban :( Menurut ku aplikator nya kurang enak, tip nya ga tajem and gampang letoy which makes drawing details difficult. Tip applicator nya juga cepet banget kering. Menurut aku, dia juga lumayan patch ... Read more

Usage Period : 1 month - 3 months

Purchase Point : Shopee

0
4.9(7)

ESQA

Flawless Liquid Concealer

Milkshake

29 Apr 2021

recommends this product!

One of my all-time favourite concealer! Aku suka banget coverage nya buildable (medium to full) jadi bisa disesuaiinn sama occasion & makeup look nya. Sebenernya, for the coverage that it gives, concealer ini lumayan cair which makes it super easy to blend! Pas dateng a ... Read more

Usage Period : 1 week - 1 month

Purchase Point : Shopee

0
4.6(33)

Luxcrime

2nd Skin Luminous Cushion

Vanilla

29 Apr 2021

recommends this product!

I absolutely loveee this cushion! It does all that it claims to do, buildable coverage (medium to full) that will instantly make your face look flawless. Meskipun dia coverage nya tinggi, it doesn't look or feel cakey at all. Packaging nya juga super lucu (always a plus ... Read more

Usage Period : 1 month - 3 months

Purchase Point : Instagram

0
4.8(2867)

Raecca

Lippie Serum

16 Feb 2021

recommends this product!

Finally got to try this super hyped lip serum! Sebenernya menurut aku ini product nya lebih kayak lip gloss but better because it has vitamin E that can relieve chapped lips and help you achieve soft and smooth lips. Pas di pake cantik banget, the color will turn more p ... Read more

Usage Period : 1 week - 1 month

Purchase Point : PR Package

0
4.8(22)

Goban Cosmetics

Sunkissed Blushing Powder

Guava

21 Jan 2021

recommends this product!

Obsessed bgt! The color is so pretty dan subtle jadi ga menor. Formula nya buttery banget jadi lebih mudah ngeblend! Moreover, blush nya lumayan long lasting dan ga terlalu transfer (aku pake masker). Worth to buy banget esp for daily looks!

Usage Period : 1 month - 3 months

Purchase Point : Instagram

0
4.6(1163)

Studio Tropik

Flawless Priming Water

21 Jan 2021

recommends this product!

I absolutely love this product! Setelah makeup pake produk ini bikin makeup tidak terlihat cakey and powdery. Memberikan 'healthy glow' tapi tidak terlihat berminyak. Cocok banget buat aku yaang kulit nya tipe combination. Love this product! (on my 3rd bottle!)

Usage Period : 6 months - 1 year

Purchase Point : Shopee

0