Aussie Anisa (@aushizu) | Female Daily

ADD

image-user-female-daily

aushizu · Aussie Anisa

Beauty Enthusiast | 1289 Beauty Points
3.6(1143 reviews)
EminaMagic Potion

Scarlet

aushizu recommends this product!

07 Nov 2019

Truth is this liptint is very nice but for my whole facial appearance and my personal preferences, I prefer the shade 02 (the Sunglow one) better than this Scarlet. But I think it would be a good match for you who loves a nice slight touch of purple lips

Usage Period : More than 1 year

Purchase Point : Toko Lima Kesempatan

0
3.6(12 reviews)
KOSE CosmeportCosmeport Je LAime Deep Moist Shampoo

09 Oct 2019

I bought four more bottles of these right after my first usage. The rose fragrance is very calming and giving you a mild sensation of bathing experience. Packagingnya juga nggak pelit, asli sih ini banyak banget 200 ml in a bottle like you can't do no wrong. Highly reco ... Read more

0
3.6(10 reviews)
EskulinEskulin Cologne Gel

Friday Festive Day 100 ml

09 Oct 2019

Another variant of 100 Days Eskulin that I love! Selain karena warna kemasannya biru (yeah I am a super blue-addicted being), seperti varian yang lainnya wanginya lembut dan seger banget. Pengaplikasiannya juga mudah. Cocok banget buat yang suka travelling kemana-mana d ... Read more

0
3.6(80 reviews)
EskulinCologne Gel

Special Day Dream Day

09 Oct 2019

Parfum murah dan travel-friendly yang selalu bisa jadi andalan. Selain karena packagingnya yang praktis, mini, dan mudah dibawa kemana-mana (bahkan di kantong celana aja muat lho), wanginya super duper soft. Pertama kali pake ini gara2 temen pake, dan langsung seketika ... Read more

0
3.6(1 reviews)
Banila CoHello Sunny Essence Sun Stick Glow SPF50+ PA++++

aushizu doesn't recommend this product!

08 Oct 2019

It surely does have high protection towards sun rays but for me (even for my dry skin type) it is way too oily for Southeast Asian skin and humid temperature. It melts and breaks out skin easily and it leaves a little hint of white cast (maybe because its titanium dioxi ... Read more

Usage Period : More than 1 year

Purchase Point : Official Brand Store

0
3.6(13 reviews)
JellysJellys Pure Lotion

aushizu recommends this product!

08 Oct 2019

Sukanya sama lotion ini karena: mudah banget di blend, gak ninggalin white cast, cepat meresap dan menyerap ke kulit, gampang di aplikasiin, SPFnya yang cukup tinggi, dan packaging yang higienis. Kekurangannya si packaging higienis ini kurang cocok buat traveler jadi ha ... Read more

Usage Period : 3 months - 6 months

Purchase Point : Tokopedia

0
3.6(28 reviews)
JellysPure Soap

aushizu recommends this product!

08 Oct 2019

Emang efek mencerahkannya mungkin butuh waktu tapi experience mandi yang didapatkan sangat menyenangkan! sabunnya banyak busa dan nggak lengket juga, terus wangi susunya juga enak. Buat ukuran aku yang gasuka dengan produk berfragrance ini tergolong enak banget wanginya ... Read more

Usage Period : Less than 1 week

Purchase Point : Tokopedia

0
3.6(12 reviews)
JellysPure DD Cream

aushizu recommends this product!

08 Oct 2019

Awalnya beli ini sebagai replacement product E*erwh*te yang Whitening Body Cream karena nyari SPF tinggi yg gaada di product tersebut but I eventually fall in love with this DD Cream. Selain efektif untuk bikin kulit cerah seketika, ada perlindungan sinar UVnya juga. Ke ... Read more

Usage Period : More than 1 year

Purchase Point : Tokopedia

0
3.6(31 reviews)
MedihealCircle Point Mask

Golden Chip

aushizu doesn't recommend this product!

08 Oct 2019

I don't know why but this golden mask didn't work for me and it highly purging my face. Bangun2 pake masker ini jidat langsung bruntusan :( kayaknya gak cocok deh gak ngerti kenapanya padahal kalo dilihat dari kandungan2nya bermanfaat buat kulit. Mungkin ini emang gak c ... Read more

Usage Period : Less than 1 week

Purchase Point : Tokopedia

0
3.6(441 reviews)
MedihealN.M.F Aquaring Ampoule Mask EX

aushizu recommends this product!

08 Oct 2019

This product is my new holy grail and I can't wait to repurchase right after my first buy. It hydrates and feeds your skin and gives you cool and calming, relaxing sensations. What I love most about this is the rich essence it contains just in one packaging. The mask is ... Read more

Usage Period : 1 month - 3 months

Purchase Point : Tokopedia

0