Lidzikri Audie Sayna (@audienzy) | Female Daily
image-user-female-daily

audienzy · Lidzikri Audie Sayna

Beauty Guru | 13724 Beauty Points
3(1 reviews)
BathaholicNatural Soap

Oriental Jasmine

audienzy recommends this product!

12 Oct 2020

Ini 142 graman sabunnya. Kotak kokoh. Dipotong-potongnya susah banget padahal pake piso. Awalnya aku masih telaten motong-motongin. Tapi abis itu ya udah lah berhenti motong-motongin. Aku taro ini di gelas, agak jauh dari cipratan air kalo pas mandi. Ingrenya itu palm o ... Read more

Usage Period : 1 week - 1 month

Purchase Point : Official Brand Store

0
2(1 reviews)
Physicians FormulaNUDE WEAR

GLOWING NUDE BRONZER

audienzy recommends this product!

12 Oct 2020

I'm shocked when I opened my present. I've got this bronzer and the blush. The blush failed me so it does. Actually you can choose whether you would kill the spotlight only with the matte one or adding a lil bit sparkle onto your cheeks. I've been trying so hard to get ... Read more

Usage Period : More than 1 year

Purchase Point : Gift

0
3.7(68 reviews)
FelinzLip Scrub

Cherry Kiss

audienzy recommends this product!

12 Oct 2020

Aku keracunan temen kantor cowok, dia lagi oles-oles bibir and I was like, are you lip-balming your lips? He said no I'm scrubbing. I'm wowed. His lips look so pinkish natural. I wanna get those! Hahaha So I went to Watson and looking for this cheapy lips product, only ... Read more

Usage Period : 1 week - 1 month

Purchase Point : Watson

0
4.3(4 reviews)
Physicians FormulaNude Wear Glowing Nude Blush

Natural

audienzy doesn't recommend this product!

04 Oct 2020

It's kinda adorable packaging. HOWEVER the glue sucks 😑 Everything is just falling off like ughh. I thought it's pigmented and a good product. Turned out I was totally wrong. It doesn't work on my skin tone. It's too light. Probably it suits on very pale skin tone. I t ... Read more

Usage Period : More than 1 year

Purchase Point : Gift

4
4.3(3 reviews)
Armando CarusoMakeup Brush Cleaner

liquid soap

audienzy recommends this product!

04 Oct 2020

My blind buy. Used to clean brushes with Zwitsal baby liquid soap then try this one out. It's plastic, the bottle reminds me of nail polish remover. The packaging itself not that interesting. It has flip flop cap. A transparent liquid gel smells like rosie, if you ever ... Read more

Usage Period : 3 months - 6 months

Purchase Point : Shopee

2
4.8(125 reviews)
KARISExpert Multi Blender

audienzy recommends this product!

04 Oct 2020

[First Impression] Ini blendienya ada 2 sisi yang pipih. Pipih pertama itu agak lebar dan yang satunya kecil. Si pipih ini ngebantu banget buat ngeratain in dab dab way yah, di bagian sudut mata, hidung tanpa bikin foundienya ambyar aka geser. Kalo dibashin gak bouncy-b ... Read more

Usage Period : 1 week - 1 month

Purchase Point : Shopee

0
4.4(68 reviews)
Inez CosmeticsColor Contour Plus Eye Shadow Collection

07 Pattaya

audienzy recommends this product!

04 Oct 2020

4 warna yang terdiri dari pink muda ada sparklingnya, putih, pink tua agak ungu, pink. Ho ho ho, ini lebih mantul dari Focallure, Esqa tbh, pigmentasinya oke banget untuk harga segini. Sekali sapu, warnanya dar der dor. Diblendnya juga maknyus. Tapi kalo lagi buat cut c ... Read more

Usage Period : More than 1 year

Purchase Point : Dan+Dan

2
4(1 reviews)
AHCBlack Rose Facial Ampoule Mask

audienzy recommends this product!

02 Oct 2020

A black sheet mask with rose extract, faintly smelled of rose. It claims could brighten and moisture the skin. It feels like regular sheet mask for me, although the sheet could cover my face well. Wait until 20 minutes or less. After removing the sheet we can give a qui ... Read more

Usage Period : Less than 1 week

Purchase Point : Sociolla

0
4.7(21 reviews)
LerviaLervia Lotion Susu

Milk, Honey, Avocado

audienzy recommends this product!

26 Sep 2020

Mama aku kasih ini (waktu itu lagi ngabisin bodlot TBB), aku pake yang honey. Wanginya sih madu+susu gitu deh. Dia lumayan thick dan saat dibaurin ke badan emang mesti rata banget, kalo gak masih ada jejak lotionnya warna putih susu. Sejauh yang aku pake, enak ga bikin ... Read more

Usage Period : 1 week - 1 month

Purchase Point : Naga Swalayan

0
4.1(43 reviews)
CosrxGalactomyces 95 Tone Balancing Essence

audienzy recommends this product!

14 Sep 2020

Iseng aja nyobain produk encer-encer dari CosRX 😂 Buat buletin belanjaan juga wkwkw Terus aku diskusi sama temen aku yang pernah cerita soal ini. Kayaknya dia itu pake yang whitening, karena dia bilang efeknya keliatan pas produknya abis. Sebetulnya ini pernah aku list ... Read more

Usage Period : 3 months - 6 months

Purchase Point : Shopee

0
Prev
Next