(@aspyr) | Female Daily

ADD

image-user-female-daily

aspyr ·

Beauty Rookie | 460 Beauty Points
3.6(917 reviews)
NIVEALip Butter

Vanilla & Macadamia

23 Oct 2015

Aku suka Lip Butter dari Nivea ini. Sebenarnya udah cukup penasaran sejak produk ini pertama kali launch di luar negeri, tapi karena repot belinya dan nggak segitu penasarannya akhirnya baru beli setelah ada di Indonesia. Dan nggak nyesel karena disini harganya ekonomis ... Read more

0
3.6(100 reviews)
The Body ShopTea Tree Cool & Creamy Wash

23 Oct 2015

Sempat pakai facial wash ini sampai hampir habis 2 botol. Pertama kali pakai karena lagi cari cream cleanser yang ngga begitu berat, kebetulan produk ini baru launching di Indonesia, jadilah langsung coba. Produk ini memnag benar-benar creamy, jadi ketika dibilas, nggak ... Read more

0
3.6(7149 reviews)
GarnierMicellar Cleansing Water All-in-1 Makeup Remover & Cleanser

07 Oct 2015

Micellar water pertama yang pernah saya coba. Awalnya mau coba Bioderma tapi kok rasanya mahal sekali untuk ukuran yang ditawarkan. Kebetulan waktu itu adik saya akan pergi ke London, akhirnya memutuskan untuk coba Garnier yang memang sering dibandingkan dengan Bioderma ... Read more

0
3.6(6 reviews)
AesopParsley Seed Facial Cleansing Masque

07 Oct 2015

Sukaaaa sekali sama masker ini. Meskipun ini clay mask, tapi masker ini sama sekali nggak bikin kulit kering sampai ngerasa kulit kayak ketarik. Mungkin karena memang ditujukan untuk kulit kering dan sensitif. Selain itu, masker ini juga sangat mudah dihapusnya. Nggak p ... Read more

0
3.6(257 reviews)
The Body ShopCamomile Silky Cleansing Oil

07 Oct 2015

I would say that this is a quite nice cleansing oil. It does the job of removing makeup, though there are some things that can be improved. Cleansing oil ini wanginya enak, tapi agak terlalu 'nyegrak'. Kalau dibandingkan dengan Shu Uemura Ultime8 Cleansing Oil, TBS lebi ... Read more

0
3.6(45 reviews)
Shu UemuraUltime8∞ Sublime Beauty Cleansing Oil

450 ml

20 Oct 2013

I bought this in the 100 ml bottle. I love the packaging. It's sleek, it's hassle free, it has a lock so you don't accidentally push the pump when traveling. The direction says to use 3-4 pumps but for me one pump is enough for a whole face when I'm not using full face ... Read more

0
3.6(463 reviews)
BiorePore Pack

Fragrance

20 Oct 2013

LOVE THE SCENT. Especially the green tea one. I would prefer if this is black so I can see the whiteheads coming off (gross I know, but isn't satisfying to see?). Cheap, smells nice, does the job, what else can I ask for?

0
3.6(245 reviews)
ULTIMA IIDelicate Translucent Face Powder With Moisturizer

19 Oct 2013

I have this in the shade neutral (not translucent). I like that this actually give some moisture and it doesn't cling to dry patch. But I do need to reapply after 3-4 hours because I get shiny around the nose. I like that this isn't completely matte, but when I look clo ... Read more

0
3.6(1888 reviews)
MaybellineEyestudio Hypersharp Liner

Black

19 Oct 2013

Best felt tip eyeliner I've ever tried. Staying power is good enough, it can fade a bit after I wet my face but it doesn't smudge or flake! The tip is so thin that it's easy to make a precise line. I really like that it's not very glossy because a glossy liner can somet ... Read more

0
3.6(22 reviews)
RevlonColorburst Balm Stain

Romantic

19 Oct 2013

I have this in the shade Romantic. I like that it glides on smoothly when first applied, but after about an hour or so my lips started to feel dry. The problem is I like to use this sheer, so if I reapply before it gets dry, it won't be sheer. If I use lip balm undernea ... Read more

0
Prev
1
2
Next